a_49_d_16_1579185259759_vaillant_logo.jpg Centrala termica cu tehnica condensatiei ecoTEC plus, 80-120 kW

Cazanul mural pe gaz cu condensare ecoTEC plus este un generator de caldura instalat pe o suprafata peretelui de doar 0,32 m². El se integreaza in spatii reduse, in timp ce tehnica sa de racordare orizontala asigura o montare rapida si optima. Avantajul ecoTEC plus: un schimbator nou cu o constructie speciala din otel inoxidabil, care permite pompei sa consume si mai putin curent. Centrala ecoTEC plus are o inaltime de 96 cm si o latime de 48 cm. Puteri de 80, 100 si 120 kW. Puteri in cascada de la 160 kW la 720 kW.

  • puteri in cascada de la 160kw la 720kw
  • combinabil cu sisteme solare
  • inaltime de 96 cm si latime de 48 cm
Documente
Specificatii

Alte produse ale companiei

 
Solutii complete Sentinel pentru protejarea sistemelor de incalzire centrala si prin pardoseala

Solutiile complete Sentinel pentru protejarea sistemelor de incalzire centrala si prin pardoseala contine urmatoarele produse: solutie pentru protectie durabila impotriva coroziunii si calcarului X100 Inhibitor, solutie pentru protectie durabila impotriva temperaturilor de inghet, coroziunii si calcarului X500 Inhibited Antifreeze, solutie ce indeparteaza contaminarea biologica existenta si previne recontaminarea X700 Sanitiser and Biocide.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Actualizat
 
Centrala termica de pardoseala in condensare ecoCRAFT

Centrala termica ecoCRAFT cu functionare pe baza de combustibil gazos nu combina numai versatilitatea ridicata cu fiabilitatea maxima, ci si tehnologia puternica de condensatie cu utilizarea eficienta a energiei solare gratuite. Concept cu module de 40 kW din aluminiu-siliciu; aprindere prin arzator cu forma cilindrica; asigurarea confortului Vaillant pentru siguranta operarii; flux optim cu canale mari de apa, care sunt ghidate si in jurul camerei superioare de ardere; eficienta maxima prin structura schelet speciala pe partea gazelor arse.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Actualizat
 
Centrala termica cu tehnica condensatiei ecoTEC plus, 48-65 kW

Consumul de energie al centralelor termice cu tehnica condensarii ecoTEC, este cu siguranta inferior centralelor termice ce utilizeaza tehnologia traditionala. Prin tehnica condensatiei, se utilizeaza caldura vaporilor de apa continuti de gazele arse eliminate. Acest lucru duce evident la reducerea consumului de gaz si implicit la reducerea emisiilor de noxe. Sistemul eBUS incorporat cu limbaj de comunicare bidirectional. Eficienta 106%, cu putere nominala intre 46,6 kW - 61,7 kW.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Solutii complete Sentinel pentru intretinerea sistemelor de incalzire

Solutiile complete Sentinel pentru intretinerea sistemelor de incalzire cuprind urmatoarele produse: setul de testare Sentinel X100 Quick Test Kit, tratamentul non-acid durabil pentru eliminarea zgomotelor centralei Sentinel X200 Noise Reducer si aditivul durabil pentru etansarea scurgerilor minore si imbinarilor care curg Sentinel Leak Sealer.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Actualizat
 
Centrala termica cu tehnica condensatiei ecoTEC plus VUI

ecoTEC plus VUI functioneaza pe baza de gaz natural sau gaz petrolier lichefiat (GPL), putand fi instalata usor si repede in cladiri vechi si noi. Multumita sistemului Aqua Power Plus, debitul de apa calda menajera este crescut pana la 16,3 litri/minut, in timp ce functia Quickstart permite furnizarea fara nicio intarziere a apei calde menajere prin intermediul schimbatorului cu 27 de placi cu o temperatura mereu constanta, indiferent de diferenta fata de temperatura initiala a apei. Acumulatorul stratificat are o capacitate totala de 20 de litri de apa calda, functionand pe principiul stratificarii. Tehnologia stratificarii utilizata (incalzirea apei din partea superioara spre partea inferioara) ii ofera capacitatile unui boiler conventional cu serpentina de 70 litri, permitand in acelasi timp accesarea apei calde menajere fara fluctuatii de temperatura.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Rezervor de apa calda cu incalzire indirecta, rezervor tampon
Rezervor de apa calda cu incalzire indirecta, rezervor tampon
Pompa de caldura
Pompa de caldura
Cos de fum
Cos de fum

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...