a_9_d_28_1277725968121_logo_trilak_ro_150x77.jpg Vopsele Trilak pentru zugraveli interioare

Vopsele lavabile pentru suprafete tencuite, varuite sau vopsite. Vopsea superlavabila pentru suprafete expuse la murdarie. Vopsea lavabila usor aplicabila. Sistem decorativ cu efect antic. Vopsea de var cu aspect estetic superior. Vopsea cu capacitate excelenta de acoperire, livrata in 24 de culori.

Produse din aceasta familie

 
Hera Interior vopsea lavabila pentru zugraveli interioare

Vopsea lavabila superalba pentru zugraveli interioare. Se utilizeaza pentru suprafete tencuite, varuite sau vopsite in prealabil cu alta vopsea lavabila. Se aplica usor, are capacitate de acoperire ridicata, are culoarea alb intens. Permite aerisirea naturala a peretelui. Poate fi nuantat cu pasta coloranta Aquakolor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Hera Interior Color vopsea lavabila pentru zugraveli interioare

Vopsea lavabila pentru zugraveli interioare. Se aplica direct pe suprafete interioare proaspat varuite, tencuite sau vopsite cu alte vopsele pe baza de dispersie. Nu impiedica aerisirea naturala al peretelui.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Hera Professional vopsea superlavabila pentru zugraveli interioare

Vopsea superlavabila pentru suprafete de perete interioare expuse la murdarire (ex. bucatarii, camera de copii etc.).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Diszperzit vopsea lavabila de interior

Se utilizeaza pentru vopsirea suprafetelor interioare de pereti. Se aplica usor, are putere inalta de acoperire si culoare alb intens. Nu impiedica aerisirea naturala a peretelui, este permeabila la aer si vapori. Se poate colora cu ajutorul pastei colorante Aquacolor, in acest caz peretele trebuie tratat in prealabil cu grund de adancime pe baza de dispersii Hera Superfix sau cu grund de interior Hera Gletfix.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Hera Efect Grund vopsea de grund pentru finisaj cu efect antic

Hera Efect Grund este primul strat din sistemul decorativ Hera Efect cu stil antic. Are capacitate de acoperire buna, este alb imaculat si genereaza o suprafata rugoasa care usureaza aderenta celui de-al doilea strat Hera Efect Color.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Hera Efect Color vopsea decorativa pentru finisaj cu efect antic

Hera Efect Color este al doilea strat din sistemul decorativ Hera Efect cu efect antic. Este recomandat pentru locuinte, birouri, hoteluri.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Fresco Interior vopsea ecologica de var pentru interior

Produsul Fresco imbina calitatile traditionale ale varului stins cu un aspect estetic superior, satinat, si aplicabilitate mai usoara. Este o vopsea igienizanta folosita pentru zugravirea locuintelor, depozitelor, pivnitelor. Permite difuzia vaporilor, degaja un miros proaspat de var, nu contine solventi sau aditiv biocid.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Hera Premium vopsea de interior mata / colorata

Hera Premium este o vopsea cu capacitate excelenta de acoperire, ecologica, livrata in 24 culori. Este o vopsea lavabila de calitate, rezistenta la frecare, de interior, utilizabila pentru lucrari cu exigente deosebite.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Vopsea de interior ultralavabila Héra Premium Clean

Disponibila in mii de nuante prin nuantare computerizata, vopseaua de interior ultralavabila Héra Premium Clean rezulta o suprafata mata eleganta, rezistenta la frecare si spalare. Vopseaua este disponibila in galeti de 2,5 l.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Hera kolor Premium mat vopsea baza de interior fara solventi

Hera kolor Premium mat se utilizeaza pentru vopsirea suprafetelor interioare de pereti, proaspat zugraviti cu var sau vopsiti anterior cu alte vopsele lavabile. Nu impiedica aerisirea naturala a peretelui, este permeabila la aer si vapori.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Hera kolor Premium cu luciu de matase vopsea baza de interior fara solventi

Hera kolor Premium cu luciu de matase este o vopsea de interior, pentru pereti si tavane, utilizabila pentru suprafete foarte solicitate- locuinte, birouri, scoli, restaurante, hoteluri-, in vederea obtinerii unor finisaje durabile, decorative si estetice. Se poate aplica pe tencuieli, beton, azbociment, gipscarton, tapet, tapet din fibre de sticla, lemn, etc.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Documente

Alte produse ale companiei

 
Grunduri Trilak
4 produse

Grund pentru tencuieli, component al sistemului Thermotek. Grund de adancime pentru fatade si pereti pentru uniformizarea capacitatii de absorbtie a suprafetelor de tencuiala, gips, beton. Grund pentru suprafete interioare de perete gletuite cu glet de ipsos. Grund universal pentru suprafete din lemn si metal, interioare si exterioare.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Vopsele de finisaj Trilak
3 produse

Email durabil cu luciu ridicat pentru suprafete din lemn si metal. Vopsea pentru suprafete din PVC, lemn si metal, pentru interior si exterior. Vopsea cu utilizare universala, pentru interior si exterior, cu aderenta foarte buna la numeroase tipuri de suprafete.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Vopsele Trilak pentru zugraveli exterioare
4 produse

Vopsea de fatada durabila, permeabila la aer si vapori. Vopsea de var pentru vopsirea suprafetelor exterioare uscate. Vopsea de fatada sau socluri tencuite cu mortare minerale. Vopsea siliconica pentru reabilitarea sistemelor termoizolante.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Tencuieli Trilak
2 produse

Tencuiala hidrofoba subtire, strat de finisaj al sistemului termoizolant Thermotek. Strat de finisaj protector, estetic si decorativ la soclurile cladirilor.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sistemul Thermotek

Prin utilizarea termosistemului Thermotek se pot obtine atat avantaje de ordin economic, cat si un climat interior mai placut. In urma termoizolarii, intreaga structura de inchidere se va afla intr-un spatiu termoizolat, mentinand temperatura deasupra nivelului de 0°C inclusiv iarna. Astfel, zidaria nu va fi supusa efectelor distructive ale inghetului, iar datorita suprafetelor interioare mai calde, confortul termic va fi stabil chiar daca temperatura interioara scade cu 1-2 °C. Experienta internationala din domeniu arata ca economia de combustibil rezultata in urma scaderii temperaturii locuintelor este de 6%, pentru fiecare 1°C.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Vopsea de interior pentru perete
Vopsea de interior pentru perete
Sistem de tencuiala
Sistem de tencuiala
Agent de impregnare, bait
Agent de impregnare, bait
Diluant, pasta de colorat vopsea
Diluant, pasta de colorat vopsea
Tencuiala de finisaj
Tencuiala de finisaj

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...