a_9_d_28_1277725968121_logo_trilak_ro_150x77.jpg Vopsele de finisaj Trilak

Email durabil cu luciu ridicat pentru suprafete din lemn si metal. Vopsea pentru suprafete din PVC, lemn si metal, pentru interior si exterior. Vopsea cu utilizare universala, pentru interior si exterior, cu aderenta foarte buna la numeroase tipuri de suprafete.

Produse din aceasta familie

 
Trinat Email cu luciu ridicat

Email durabil cu luciu ridicat pentru suprafete din lemn si metal interioare si exterioare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Trinát Aqua Kolor email lucios

Vopsea pentru suprafete din PVC, lemn si metal, pentru interior si exterior. Variantele cu cod M, D, ZI, YY, RR, MM nu se pot utiliza de sine statator, ele se pot utiliza numai prin colorare mecanica. Varianta cu cod L a produsului, de culoare alba, se poate utiliza de sine statator, respectiv se poate colora cu ajutorul Pastei colorante Aquakolor sau cu ajutorul instalatiei de colorare Trilak.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Trinát Unitop Kolor vopsea universala

Vopsea cu utilizare universala, pentru interior si exterior, cu aderenta foarte buna la numeroase tipuri de suprafete: lemn, metal (otel zincat, aluminiu), material plastic (de ex. PVC), fatade, pereti, beton, ciment, azbociment ipsos. Varianta produsului cu cod L, de culoare alba se poate utiliza de sine statator, sau se poate colora cu pasta coloranta Aquakolor, sau cu instalatia de colorare Trilak.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Documente

Alte produse ale companiei

 
Grunduri Trilak
4 produse

Grund pentru tencuieli, component al sistemului Thermotek. Grund de adancime pentru fatade si pereti pentru uniformizarea capacitatii de absorbtie a suprafetelor de tencuiala, gips, beton. Grund pentru suprafete interioare de perete gletuite cu glet de ipsos. Grund universal pentru suprafete din lemn si metal, interioare si exterioare.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Vopsele Trilak pentru zugraveli interioare
11 produse

Vopsele lavabile pentru suprafete tencuite, varuite sau vopsite. Vopsea superlavabila pentru suprafete expuse la murdarie. Vopsea lavabila usor aplicabila. Sistem decorativ cu efect antic. Vopsea de var cu aspect estetic superior. Vopsea cu capacitate excelenta de acoperire, livrata in 24 de culori.

11 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Vopsele Trilak pentru zugraveli exterioare
4 produse

Vopsea de fatada durabila, permeabila la aer si vapori. Vopsea de var pentru vopsirea suprafetelor exterioare uscate. Vopsea de fatada sau socluri tencuite cu mortare minerale. Vopsea siliconica pentru reabilitarea sistemelor termoizolante.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Tencuieli Trilak
2 produse

Tencuiala hidrofoba subtire, strat de finisaj al sistemului termoizolant Thermotek. Strat de finisaj protector, estetic si decorativ la soclurile cladirilor.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sistemul Thermotek

Prin utilizarea termosistemului Thermotek se pot obtine atat avantaje de ordin economic, cat si un climat interior mai placut. In urma termoizolarii, intreaga structura de inchidere se va afla intr-un spatiu termoizolat, mentinand temperatura deasupra nivelului de 0°C inclusiv iarna. Astfel, zidaria nu va fi supusa efectelor distructive ale inghetului, iar datorita suprafetelor interioare mai calde, confortul termic va fi stabil chiar daca temperatura interioara scade cu 1-2 °C. Experienta internationala din domeniu arata ca economia de combustibil rezultata in urma scaderii temperaturii locuintelor este de 6%, pentru fiecare 1°C.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Vopsea email, strat anticoroziv
Vopsea email, strat anticoroziv
Grund, grund anticoroziune
Grund, grund anticoroziune
Structura de otel, sistem hala
Structura de otel, sistem hala
Gard
Gard
Diluant, pasta de colorat vopsea
Diluant, pasta de colorat vopsea

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...