a_9_d_28_1277725968121_logo_trilak_ro_150x77.jpg Grunduri Trilak

Grund pentru tencuieli, component al sistemului Thermotek. Grund de adancime pentru fatade si pereti pentru uniformizarea capacitatii de absorbtie a suprafetelor de tencuiala, gips, beton. Grund pentru suprafete interioare de perete gletuite cu glet de ipsos. Grund universal pentru suprafete din lemn si metal, interioare si exterioare.

Produse din aceasta familie

 
Thermotek grund pentru tencuieli

Este componentul sistemului Thermotek, care urmeaza dupa stratul de masa de Thermotek mortar si adeziv de armare. Are menirea de a mari rezistenta la solicitari mecanice a sistemului termoizolant, de a contribui la buna aderenta a straturilor componente, de a asigura un strat suport cu aspect omogen in vederea aplicarii tencuielii hidrofobe subtiri Thermotek, cu structura driscuita sau zgariata. Se utilizeaza cu rezultate bune si in cazul in care tencuiala hidrofoba subtire Thermotek se utilizeaza in afara termosistemului, ca tencuiala decorativa.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Hera Superfix grund de adancime pentru fatade si pereti

Se utilizeaza inainte de aplicarea tencuielilor decorative, vopselelor de perete pe baza de dispersie apoasa, interioare si exterioare (exterior: Hera Exterior, interior: Hera, Hera Latex, Hera Efect Grund). Uniformizeaza capacitatea de absorbtie a suprafetelor de tencuiala, gips, beton, impiedicand astfel aparitia petelor. Intareste tencuiala si mareste aderenta vopselei de suport.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Hera Gletfix grund pentru suprafete interioare de perete

Se utilizeaza pentru grunduirea suprafetelor interioare gletuite cu glet de ipsos. Mareste aderenta vopselei pe suport, nu impiedica aerisirea naturala al peretelui, este permeabil la aer. Uniformizeaza capacitatea de absorbtie a suprafetelor de tencuiala, gips, beton, impiedicand astfel aparitia petelor. Poate fi utilizat sub orice tip de vopsea de perete pe baza de dispersie sau solvent. Este recomandat si pentru intarirea tencuielii de calitate inferioara, poroasa.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Trinat Grund grund universal cu uscare rapida

Pentru grunduirea suprafetelor din lemn si metal, interioare si exterioare. La grunduirea suprafetelor din metal este recomandat ca strat intermediar, dupa aplicarea grundului anticorosiv.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Alte produse ale companiei

 
Vopsele de finisaj Trilak
3 produse

Email durabil cu luciu ridicat pentru suprafete din lemn si metal. Vopsea pentru suprafete din PVC, lemn si metal, pentru interior si exterior. Vopsea cu utilizare universala, pentru interior si exterior, cu aderenta foarte buna la numeroase tipuri de suprafete.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Vopsele Trilak pentru zugraveli interioare
11 produse

Vopsele lavabile pentru suprafete tencuite, varuite sau vopsite. Vopsea superlavabila pentru suprafete expuse la murdarie. Vopsea lavabila usor aplicabila. Sistem decorativ cu efect antic. Vopsea de var cu aspect estetic superior. Vopsea cu capacitate excelenta de acoperire, livrata in 24 de culori.

11 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Vopsele Trilak pentru zugraveli exterioare
4 produse

Vopsea de fatada durabila, permeabila la aer si vapori. Vopsea de var pentru vopsirea suprafetelor exterioare uscate. Vopsea de fatada sau socluri tencuite cu mortare minerale. Vopsea siliconica pentru reabilitarea sistemelor termoizolante.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Tencuieli Trilak
2 produse

Tencuiala hidrofoba subtire, strat de finisaj al sistemului termoizolant Thermotek. Strat de finisaj protector, estetic si decorativ la soclurile cladirilor.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sistemul Thermotek

Prin utilizarea termosistemului Thermotek se pot obtine atat avantaje de ordin economic, cat si un climat interior mai placut. In urma termoizolarii, intreaga structura de inchidere se va afla intr-un spatiu termoizolat, mentinand temperatura deasupra nivelului de 0°C inclusiv iarna. Astfel, zidaria nu va fi supusa efectelor distructive ale inghetului, iar datorita suprafetelor interioare mai calde, confortul termic va fi stabil chiar daca temperatura interioara scade cu 1-2 °C. Experienta internationala din domeniu arata ca economia de combustibil rezultata in urma scaderii temperaturii locuintelor este de 6%, pentru fiecare 1°C.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Grund, grund anticoroziune
Grund, grund anticoroziune
Vopsea email, strat anticoroziv
Vopsea email, strat anticoroziv
Structura de otel, sistem hala
Structura de otel, sistem hala
Gard
Gard
Scara, balustrada, gratar metalic circulabil
Scara, balustrada, gratar metalic circulabil

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...