Familie produse:  Tehnica de depozitare STILL
STILL Material Handling Romania Srl

Selectoare STILL

Pentru selectare pe orizontala si pe verticala STILL ofera utilajul ideal. Selectoarele nu se rezuma insa doar la aceasta, ele sunt adecvate si pentru alte operatiuni, cum ar fi transportul pe orizontala precum si plasarea si depozitarea paletilor. Selectoarele STILL au o inaltime maxima de ridicare cuprinsa intre 1040 si 8640 mm, iar capacitatea portanta maxima intre 1000 si 2000 kg.

Produse din aceasta familie

Selectoare orizontale STILL OPX
 
Selectoare orizontale STILL OPX

Capacitate portanta pentru sarcini ridicate. Adecvat pentru cele mai inguste pasaje, gratie dimensiunilor compacte ale autovehiculului. Siguranta optima in operare si transport sigur al marfurilor gratie grilajului de protectie a sarcinii, ridicat odata cu platforma, la actionarea cursei catargului.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Selector STILL EK-X
 
Selector STILL EK-X

Selectorul STILL EK-X are capacitatea portanta maxima de 1200kg, inaltimea maxima de ridicare 10.160 mm, viteza de deplasare 13 km/h, iar tensiunea bateriei de 24/48V.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Selectoare STILL EK 11/12
 
Selectoare STILL EK 11/12

EK 11/12 convinge prin confortul optim oferit operatorului, capacitatea de structurare individuala a cabinei operatorului precum si prin sistemul de propulsie cu grad minim de uzura si economisire de energie. In plus EK 11 si EK 12 se disting prin conceptul special al cabinei operatorului, cu capacitate de absorbtie a socurilor, dotata cu o tehnica inovatoare a sistemului hidraulic si de comanda. Dincolo de toate acestea, mai este disponibila si seria EK, dotata cu sistemul de comanda revolutionar "OPTISPEED". In orice faza a activitatii sistemul lucreaza la capacitate optima asigurand astfel cea mai buna utilizare a potentialului de productie. Pe scurt spus toate acestea inseamna o crestere cu pana la 35% a productivitatii de transfer a marfurilor, o scadere cu pana la 25% a consumului de energie si cu pana la 20% a intervalelor si costurilor de intretinere.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Selectoare STILL COP
 
Selectoare STILL COP

Selectoarele orizontale STILL COP au o capacitate portanta maxima intre 700 si 2000 kg, inaltime mexima de ridicare intre 125 si 1000 mm, viteza de deplasare intre 8.5 si 14 km/h, iar tensiunea baterie 24V.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Selectoare STILL CX
 
Selectoare STILL CX

Seria CX dispune dintotdeauna de o stabilitate deosebita si aderenta optima la sol. Elementul cu adevarat inovator al noii serii CX este cu totul altul: principiul setului sau de constructie casetata, care, in ceea ce priveste selectarea pe orizontala, are disponibila o configuratie potrivita pentru orice cerinta. Puteti alege dispozitivul de incarcare: Catarg de ridicare pentru un palet sau platforma de ridicare tip foarfeca pentru doi paleti plasati longitudinal - ambele posibilitati ofera inaltimi de selectare ergonomice, cu manevrare ideala. In cazul in care pe al doilea nivel exista multe materiale de selectat, platforma ridicabila este perfecta pentru acest scop.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Selector STILL Ergopick
 
Selector STILL Ergopick

STILL Ergopick, un echipament extrem de versatil, ridica incarcaturi de pana la 40 de kg in conditii de maxima fiabilitate, atunci cand este nevoie de o ridicare ergonomica a incarcaturilor. Manipularea ergonomica a materialelor vrac se face cu mult mai mare usurinta. Bratul tip foarfece al Ergopick ridica doi paleti de pana la 800 kg fiecare la inaltimea corecta de ridicare. Inaltimea maxima de ridicare este de aproximativ 700 mm. Dispozitivul de prindere cu vid fixeaza si deplaseaza cu usurinta orice tip de incarcatura, chiar si de lungimi mari sau in vrac, de exemplu pentru industria mobilei. STILL Ergopick se caracterizeaza prin optiuni extrem de versatile si flexibile ale echipamentelor in ceea ce priveste dispozitivul de prindere, care poate fi adaptat la o gama extrem de larga de incarcaturi. In acest mod, Ergopick poate fi folosit in multe aplicatii de selectare comenzi sau de productie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Selector STILL iGo neo CX 20
 
Selector STILL iGo neo CX 20

iGo neo CX 20 urmeaza pas cu pas operatorul responsabil cu comisionarea si se deplaseaza, in functie de dorinta acestuia, pana in fata primei pozitii sau a celei de-a doua pozitii de palet. Vehiculul lasa intotdeauna operatorul sa aiba initiativa si respecta in mod autonom acea distanta fata de raft – minim 50 cm – pe care o prescrie operatorul. Intrucat asistentul autonom preia sarcinile de condus si virat, operatorul se poate concentra in exclusivitate pe activitatea sa. Acest lucru mareste randamentul de comisionare si reduce erorile de selectare. Siguranta este garantata de senzorii de urmarire a miscarii, care stiu sa faca diferenta dintre operator, alte persoane si obstacole.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...