proidea.ro catalog online de informatii produse

Drepturi de autor


Pagina de Internet www.proidea.ro se afla sub protectia drepturilor de autor. Informatiile referitoare la un anumit produs sau companie au fost puse la dispozitia firmei Ebuild Srl de catre firmele producatoare sau distribuitoare a produselor respective, cu scopul de a fi liber accesibile si descarcabile oricarei persoane.

Denumirea, forma, modul de editare, structura, categoriile de catalogare a produselor, grafica si sistemul de semnalizare grafica, vizualizarea, structura si continutul bazei de date, continutul integral de imagini, text si grafica, modul de expunere al acestora, respectiv toate caracteristicile tehnice care sunt in legatura cu proiectarea, realizarea, functionarea paginii de Internet ProIDEA se afla sub protectia drepturilor de autor. Preluarea partiala sau intergala a acestora este interzisa. Utilizarea lor in orice forma este posibila exclusiv cu acordul explicit si in scris al proprietarului de drept.

Este interzisa publicarea, vanzarea, stocarea in alte baze de date publice (accesibile liber sau contra cost, cu sau fara inregistrare), a continutului integral sau partial, original sau reeditat al paginii de internet ProIDEA, a fisierelor, datelor, informatiilor provenite din aceasta, descarcarea acestora, precum si utilizarea de orice fel in asemenea scopuri, fara acordul prealabil in scris al proprietarului de drept.

Sigla proidea, denumirile de produse "ProIDEA" si "catalog online informatii produse" sunt marci comerciale ale firmei Ebuild Srl, utilizarea de orice natura ale acestora este posibila doar cu acordul in scris al proprietarului de drept.