proidea.ro catalog online de informatii produse

Conditii de utilizareFirma Ebuild Srl (denumita in continuare Ebuild) va informeaza ca vizitarea si utilizarea paginilor portalului proidea.ro (denumit in continuare: Portal) presupune totodata luarea la cunostinta si acceptarea celor scrise in Conditiile de utilizare.


Toate informatiile si serviciile ce apar pe Portal sunt puse la dispozitia vizitatorilor de catre Ebuild, in mod gratuit. Este interzisa utilizarea in mod ilegal sau in alte scopuri ce contravin Conditiilor de utilizare, a oricaror informatii sau servicii ce apar pe Portal.


Serviciile nu vor fi utilizate intr-un mod in care ar cauza un prejudiciu, intreruperea, supraincarcarea sau avarierea serverelor ProIDEA, sau ar impiedica alti vizitatori in utilizarea serviciilor.


Ebuild nu poate garanta ca accesul la Portal va fi continuu si fara erori. Ebuild nu isi asuma raspunderea pentru acele daune care sunt cauzate de functionarea neadecvata, de problemele functionale ori de incapacitatea de folosire al Portalului, de modificarea neautorizata a informatiilor de catre orice persoana, virus, sau defectiune de retea sau sistem.


Ebuild isi rezerva dreptul de a modifica Portalul oricand si in orice forma, de a restrictiona partial sau in intregime accesul la Portal, de a sterge informatii stocate fara notificarea prealabila a vizitatorilor.


Ebuild isi rezerva dreptul de a revoca, oricand si fara notificare prealabila, accesul gratuit la Portal si la serviciile sale sau de a anula orice serviciu.


Informatiile afisate pe Portal pot contine inexactitati si greseli sau pot necesita actualizari din cauza schimbarii intre timp a parametrilor produsului. Ebuild isi mentine dreptul de a corecta, fara o notificare prealabila, erorile detectate, ori sa efectueze modificarile necesare ale informatiilor.


Continuturile acelor site-uri (exterioare) la care se gasesc referiri (link-uri) pe paginile Portalului nu sunt editate de Ebuild, si in consecinta Ebuild nu isi asuma raspunderea in legatura cu acestea. Portalul contine aceste referiri (link-uri) in exclusivitate pentru confortul utilizatorilor, iar Ebuild nu isi asuma raspunderea pentru continutul lor.


Informatiile afisate pe paginile Portalului sunt de natura promotionala. Orice informatii cu privire la un anumit produs sau companie, nu constituie oferte publice nici din partea producatorilor sau a distribuitorilor, nici din partea firmei Ebuild si nu creeaza obligativitatea semnarii unui contract in absolut nici o circumstanta.


Informatiile despre produse si firme, afisate pe paginile Portalului, sunt puse la dispozitia firmei Ebuild de catre firma producatoare sau distribuitoare ori de catre firma care detine drepturile asupra produselor, iar Ebuild introduce aceste informatii in sistemul ProIDEA cu consintamantul acestora. ProIDEA este un serviciu informational cu caracter promotional, in care informatiile stocate in baza de date, accesibila vizitatorilor, provin de la o terta persoana.


Ebuild va supraveghea functionarea serviciului cu acuratetea necesara, dar din motivele mai sus amintite, pot exista cazuri cand informatiile, caracteristicile tehnice, parametrii, elementele grafice sau alte detalii sa fie inexacte ori sa contina erori.


Ebuild nu poate verifica precizia, profunzimea, actualitatea, corectitudinea, continutul sau schimbarea continutului informatiilor despre firma si despre produse, astfel nu isi asuma responsabilitate pentru acestea. Ebuild depune toate eforturile posibile pentru ca informatiile de pe paginile Portalului sa fie precise si complete, dar nu isi asuma responsabilitatea pentru acestea. S-ar putea intampla ca unele informatii afisate sa fie depasite, de exemplu sa existe produse care intre timp s-au scos din productie sau din comert. Ebuild face tot posibilul in scopul actualizarii informatiilor, dar nu isi poate asuma raspundere pentru aceasta deoarece actualizarea informatiilor este posibila efectiv doar pe baza notificarilor de la producator sau distribuitor. Vizitatorii Portalului iau la cunostinta faptul ca informatiile inainte de a fi folosite trebuie verificate in detaliu. Vizitatorii isi asuma raspunderea pentru pagubele legate de folosirea informatiilor neverificate.


Ebuild nu este raspunzatoare pentru pagubele directe sau indirecte cauzate de folosirea informatiilor afisate pe paginile Portalului sau de lipsa vreunei informatii.


Ebuild si utilizatorii vor incerca sa rezolve pasnic litigiile cauzate de vizitarea Portalului sau de folosirea informatiilor sau serviciilor. Daca nu vor reusi sa gaseasca o solutie in termen de 60 de zile, partile vor dirija solutionarea problemei pe cale juridica. Pentru rezolvarea litigiului de acesta natura, indiferent de atributie, partile se vor supune instantelor judecatoresti competente de la sediul Prestatorului.


Ebuild isi mentine dreptul de a modifica Conditiile de utilizare fara notificare prealabila. In acest caz, in partea de jos pe pagina principala ProIDEA (www.proidea.ro), langa link-ul „Conditii de utilizare” veti gasi timp de o saptamana indicatia „actualizat”.


Prin utilizarea Portalului vizitatorul recunoaste ca luat la cunostiinta si ca accepta continutul Conditiilor de utilizare prezente. Cu fiecare utilizare consecutiva a Portalului vizitatorul recunoaste ca accepta in continuare Conditiile de utilizare cu toate modificarile aduse ulterior. O alta conditie a utilizarii Portalului este acceptarea celor cuprinse in documentul Protectia datelor si in documentul Drepturi de autor. Va rugam sa cititi cu atentie si aceste documente. In cazul in care nu acceptati continutul documentelor Conditii de utilizare in vigoare, Protectia datelor sau Drepturi de autor, Ebuild va someaza sa parasiti Portalul fara intarziere.


In cazul in care aveti intrebari sau observatii legate de Conditiile de utilizare, de activitatea firmei Ebuild sau de functionarea portalului ProIDEA va puteti adresa firmei Ebuild prin email la adresa info@proidea.ro