betterair Difuzoare cu probiotice betterair pentru sterilizarea aerului si suprafetelor

Probioticele sterilizeaza aerul si suprafetele afectate de virusuri, bacterii, alte particule daunatoare sanatatii. Elimina factorii patogeni de pe suprafete precum: mese, scaune, covoare, perne, tastatura, jucarii, fiecare suprafata si obiect din casa, inainte de a deveni aeriene.

  • eficient impotriva bacteriilor daunatoare si virusilor
  • purifica aerul si suprafetele
  • stimuleaza si intareste imunitatea

Produse din aceasta familie

Difuzor probiotice BIOTICA 800
 
Difuzor probiotice BIOTICA 800

BIOTICA 800 difuzeaza in aerul incaperii bacteriile benefice organismului uman: probiotice. Probioticele sterilizeaza aerul si suprafetele afectate de virusuri, bacterii, alte particule daunatoare sanatatii. Elimina factorii patogeni de pe suprafete precum: mese, scaune, covoare, perne, tastatura, jucarii, fiecare suprafata si obiect din casa, inainte de a deveni aeriene. Perfect pentru incaperi intre 75-100 mp: dormitoare, sufragerii, birouri, camere de asteptare medici, sali consultare medici, gradinite, crese, scoli, spatii cu flux mare de persoane etc.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dispersor probiotice BA 500
 
Dispersor probiotice BA 500

Dispersor probiotice BA 500 difuzeaza in aerul incaperii bacteriile benefice organismului uman: probiotice. Echipamentul acopera o suprafata de max. 580 mp. Este complet automatizat, facand fata spatiilor mari: birouri, spatii de productie, sali de conferinte etc.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dispersor probiotice BA 1200 pentru sisteme HVAC
 
Dispersor probiotice BA 1200 pentru sisteme HVAC

Dispersorul de probiotice BA 1200 este special conceput pentru difuzarea probioticelor in sistemele HVAC, in tubulatura. Acest dispozitiv este special proiectat pentru a raspandi Enviro-Biotics® (probioticele) in tubulatura contaminata a echipamentelor HVAC, realizand o curatare microbiala si raspandind probioticele in aerul incaperilor. BA 1200 este fabricat cu o carcasa metalica, instalarea este rapida si usoara, acopera spatii de maxim 1160 mp, foloseste un flacon de 500 ml de probiotice. Echipamentul se racordeaza in tubulatura echipamentelor HVAC, fiind programabil, functionarea fiind complet automata.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...