a_49_d_21_1566379824356_robert_bosch_logo.jpg Ferastraie Bosch

Se remarca prin putere, precizie si manevrabilitate perfecta. Ferastraie verticale pentru taierea precisa a parchetului sau a blaturilor de bucatarie precum si ferastraie circulare alimentate de la retea sau cu acumulator pentru scurtarea grinzilor de acoperisuri, chiar in regim de utilizare continua in conditii extrem de grele.

Documente

Alte produse ale companiei

 
Incalzitoare instantanee de apa Bosch
2 produse

Sistemele de boilere pe gaz de la Bosch sunt incalzitoare instantanee care incalzesc apa potabila cu ajutorul unui arzator pe gaz. Diferenta dintre un boiler electric si un sistem de boilere pe gaz consta in faptul ca acesta din urma nu este prevazut cu un rezervor propriu. Aparatul incepe sa functioneze odata cu deschiderea robinetului de apa calda. Datorita puterii calorice si eficientei, boilerele pe gaz de la Bosch isi demonstreaza decisiv calitatile. Acestea va alimenteaza cu apa calda locuinta indiferent de situatie. Ideal pentru o alimentare descentralizata cu apa calda, de exemplu, intr-o baie, in anumite conditii, exista si posibilitatea alimentarii la mai multe unitati.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Panouri solare Bosch
3 produse

Soarele ofera gratuit un potential energetic care se poate folosi fara limite. Deoarece panourile solare transforma in caldura nu numai radiatia solara, ci si radiatia difuza, chiar si intr-o zi innorata de iarna colectorul solar poate primi intre 100 si 300 W/mp.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Pompe de caldura Bosch
3 produse

Pompele de incalzire transforma energia gratuita din sol, apa freatica sau aer in caldura. Acestea sunt extrem de eficiente: numai cu 1 kW de electricitate se pot produce pana la 5 kW caldura - in functie de putere. Pompele de caldura reprezinta solutia ideala atat pentru constructiile noi cat si pentru modernizare. Pentru constructiile noi cu incalzire in pardoseala sunt suficiente temperaturi de admisie scazute. Daca pompele de incalzire inlocuiesc o incalzire centrala cu radiatoare, trebuie asigurata temperatura de admisie mai ridicat. Pompele de incalzire de la Bosch conving prin tehnica lor inovativa, eficienta si fiabila. Materialele inalt calitative, prelucrarea ingrijita si conceptul gandit pana in cele mai mici detalii formeaza baza, pentru ca o pompa de incalzire de la Bosch sa alimenteze multi ani in mod sigur si confortabil cu caldura si apa calda.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Centrale termice Bosch pe gaz
9 produse

Bosch ofera o gama variata de centrale termice cu condensare, eficiente din punct de vedere energetic. Centralele termice Bosch pot fi utilizate pentru apartamente de bloc, pentru case uni- sau multifamiliale, precum si pentru proiecte rezidentiale. Prin multitudinea optiunilor puse la dispozitia beneficiarilor, a gamei variate de puteri si a solutiilor de sistem oferite, Bosch raspunde tuturor necesitatilor in materie de incalzire si preparare apa calda menajera.

9 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Centrala termica cu condensare Bosch Condens 3000 W

Centrala termica in condensare Condens 3000 W, cu tiraj fortat, este disponibila ca model Combi, care asigura atat incalzirea locuintei, cat si apa calda in regim instantaneu – totul cu acelasi echipament. Impreuna cu o automatizare corespunzatoare, aceasta poate fi utilizata pentru sistemele de incalzire prin radiatoare si in pardoseala. Centrala termica cu condensare Condens 3000 W are toate caracteristicile unui echipament robust de incalzire cu condensare si ceva in plus: clasa de eficienta A si o eficienta anuala de pana la 92% pentru economisirea energiei, fara compromisuri in materie de confort. Centrala termica Condens 3000 W este usor de combinat cu un sistem solar Bosch, pentru a beneficia de energia solara gratuita si a reduce consumul energetic. Putere termica nominala pentru incalzire 22 kW, iar pentru preparare a.c.m. 28 kW. Dimensiuni: 400 mm x 850 mm x 370 mm (latime x inaltime x adancime).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Unealta de mana electrica si pneumatica
Unealta de mana electrica si pneumatica
Aparat de masurat
Aparat de masurat
Unealta de mana mecanica
Unealta de mana mecanica

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...