proidea.ro catalog online de informatii produse

Campania VELUX - Vara asta, in mansarda, se poarta culorile!


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2019. mai 13.

Campanie valabila in perioada 13 mai - 30 iunie 2019

Campania VELUX - Vara asta, in mansarda, se poarta culorile!

Mecanismul campaniei
VELUX Romania ofera premii in bani in valoare de 100/150/200 lei pentru fiecare pachet de produse VELUX format din: fereastra de mansarda VELUX, rama de etansare, produse de izolare termica si protectie, rulouri interioare sau exterioare, cu operare manuala/electrica/solara, conform regulamentului, achizitionat in perioada campaniei.

Detaliem mai jos cuantumul premiilor in bani, in functie de pachetele de produse VELUX alese:

Pachetul Confort Plus = 150/200 lei
150 lei pentru: un model de fereastra de mansarda model Standard Plus sau Premium, cu rama de etansare, kit de izolare termica si protectie si orice model de rulou interior sau exterior parasolar, cu operare manuala. Daca se alege in loc de rulou cu operare manuala, unul cu operare electrica sau solara, valoarea premiului primit de client creste cu inca 50 lei, devenind in total 200 lei.

Pachetul Confort = 100/150 lei
100 lei pentru: un model de fereastra de mansarda model Standard, cu rama de etansare, kit de izolare termica si protectie, orice model de rulou interior sau exterior parasolar, cu operare manuala. Daca se alege in loc de rulou cu operare manuala, unul cu operare electrica sau solara, valoarea premiului primit de client creste cu inca 50 lei, devenind in total 150 lei.

Achizitia mai multor pachete implica in mod automat un premiu mai mare.
Premiile vor fi oferite in bani. De aceea, beneficiarii premiului/premiilor vor trebui sa trimita organizatorului VELUX Romania, contul bancar si o copie a cartii de identitate.

Campania VELUX - Vara asta, in mansarda, se poarta culorile!

Produse VELUX participante la campania "Vara asta, in mansarda, se poarta culorile!"
  • ferestrele de mansarda model Standard: GZL 1051, GZL 1051B, GLU 0051, GLU 0051B
  • ferestrele de mansarda model Standard Plus: GLL 1061, GLL 1061B, GLU 0061, BLU 0061B
  • ferestrele de mansarda model Premium: GGL, GGU, GGL INTEGRA®, GGU INTEGRA®, GGL SOLAR, GGU SOLAR, GGl pentru evacuarea fumului, GPL, GDL, VFE, VFA, VFB;
  • ramele de etansare model EDW/EDS/EDQ 2000, EDW/EDS/EDQ 0000, EDJ 2000, EDN 2000, EKW, EKS;
  • produsele de izolare termica si protectie: BFX si BDX
  • rulouri interioare/exterioare manuale/electrice/solare pentru toate dimensiunile disponibile in brosura "Solutii VELUX pentru mansarda" valabila din 1 martie 2019.
Toate produsele VELUX participante la campanie pot fi achizitionate prin intermediul distribuitorilor parteneri VELUX din Romania, datele de contact ale acestora fiind accesibile aici.

La campania promotionala "Vara asta, in mansarda, se poarta culorile!" pot participa persoane fizice sau juridice cu domiciliul sau cu sediul pe teritoriul Romaniei. Nu pot participa angajatii companiei VELUX Romania, precum si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati/ surori, sot/ sotie).

Participa si tu la campanie!
Descarca cuponul

Cum intri in posesia cadoului tau in bani?
Pentru a intra in posesia banilor aferenti produselor VELUX achizitionate, participantii la campanie trebuie sa completeze un singur cupon pentru fiecare factura.

Dupa primirea si validarea documentelor trimise, VELUX Romania va vira banii in contul mentionat pe cupon pana cel tarziu in data de 1 august 2019. Pentru mai multe detalii, te rugam sa consulti Regulamentul Oficial.

Campania VELUX - Vara asta, in mansarda, se poarta culorile!


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele VELUX, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei VELUX Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-500152 Brasov, Brasov, str.Turnului nr.5 Coresi Business Park, cladirea T42, modul A3
Telefon: +40 26 840 2740
E-mail:
Web: www.velux.ro
Web: www.veluxshop.ro
Departamentul de Relatii Clienti
  +40 26 840 2740
   
   
   
Grupul VELUX a revolutionat conceptul de "fereastra de mansarda". Cei peste 75 de ani de experienta au consacrat Grupul VELUX ca fiind cel mai inovator brand de pe piata. Astazi, sunt recuoscuti pentru produsele de inalta calitate pe care le comercializeaza si pentru profesionalismul cu care isi trateaza clientii si partenerii de afaceri. Prin toate activitatile desfasurate promoveaza ideea de confort si siguranta pe termen lung, iar produsele lor inovatoare vin sa confirme acest lucru.
Denumiri marca: VELUX
Cuvinte cheie:  velucs  velux  campania  2019  vara  asta  in  mansarda  poarta  culorile  velux  fereastra  ferestre  mansarda  rulou  rulouri  rama  rame  etansare