proidea.ro catalog online de informatii produse

Acum e simplu! Tu alegi confortul si VELUX te premiaza cu vouchere cadou!


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. mai 09.

Campanie valabila in perioada 15 aprilie - 31 mai 2018

Mecanismul campaniei
VELUX Romania ofera premii in valoare de 100 sau 150 lei pentru fiecare solutie completa de produse formata din: fereastra de mansarda VELUX, rama de etansare, produse de izolare termica si protectie si rulou interior opac, conform regulamentului, achizitionat in perioada campaniei. Astfel, se ofera pentru fiecare solutie completa constand in:

Cadou 150 lei!
Pentru solutia completa care include: fereastra de mansarda model Standard Plus sau Premium, rama de etansare, kit de izolare termica si protectie, rulou interior opac.

Cadou 100 lei!
Pentru solutia completa care include: fereastra de mansarda model Standard, rama de etansare, kit de izolare termica si protectie, rulou interior opac.

Achizitia mai multor pachete implica in mod automat un premiu mai mare.
Premiile vor fi oferite sub forma de tichete cadou. Daca beneficiarul premiului prefera premiul in bani, atunci este necesar sa trimita organizatorului VELUX Romania, contul bancar.

Produse VELUX participante la campania "Acum e simplu! Tu alegi confortul si noi te premiem!":
  • ferestrele de mansarda model Standard: GZL 1051, GZL 1051B, GLU 0051
  • ferestrele de mansarda model Standard Plus: GLL 1061, GLL 1061B, GLU 0061
  • ferestrele de mansarda model Premium: GGL, GGU, GGL INTEGRA, GGU INTEGRA, GGL SOLAR, GGU SOLAR, GPL, GTL, GDL
  • ramele de etansare model EDW/EDS 2000, EDW/EDS 0000, EDJ 2000, EDN 2000, EKW, EKS
  • produsele de izolare termica si protectie: BFX si BDX
  • rulourile interioare opace, model DKL
Toate produsele VELUX participante la campanie pot fi achizitionate prin intermediul distribuitorilor parteneri VELUX din Romania, datele de contact ale acestora fiind accesibile aici.

La campania promotionala "Acum e simplu. Tu alegi confortul, iar noi te premiem!" pot participa persoane fizice sau juridice cu domiciliul sau cu sediul pe teritoriul Romaniei. Nu pot participa angajatii companiei VELUX Romania, precum si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati/ surori, sot/ sotie).
Participa si tu la campanie!
Descarca cuponul campaniei, completeaza-l integral si trimite-l impreuna cu o copie a facturii pe adresa de e-mail campanie@velux.com sau la numarul de fax: 0268 425757 sau prin posta la VELUX Romania Srl, Str. Turnului, Nr. 5, Coresi Business Park, Cladirea T 42, Modul A3, cod 500152, Brasov, pana la data de 15 iunie 2018.

In cazul in care valoarea premiului solicitat pe o factura depaseste suma de 600 de lei, trimite si o copie a cartii tale de identitate. Ne asumam plata impozitului aferent, iar in vederea declararii acestuia catre organele fiscale sunt necesare datele personale ale beneficiarului premiului.

Cum intri in posesia tichetului cadou?
Pentru a intra in posesia tichetului/tichetelor cadou corespunzatoare produselor VELUX achizitionate, participantii la campanie trebuie sa completeze un singur cupon pentru fiecare factura.

Dupa primirea si validarea documentelor trimise, VELUX Romania va expedia tichetele cadou prin posta, cu confirmare de primire (la adresa mentionata in cupon), pana cel tarziu in data de 30 iulie 2018. Pentru mai multe detalii, te rugam sa consulti Regulamentul Oficial.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele VELUX, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei VELUX Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-500152 Brasov, Brasov, str.Turnului nr.5 Coresi Business Park, cladirea T42, modul A3
Telefon: +40 26 840 2740
Fax: +40 26 842 5757
E-mail:
Web: www.velux.ro
Web: www.veluxshop.ro
Departamentul de Relatii Clienti
  +40 26 840 2740
   
   
   
   
Grupul VELUX a revolutionat conceptul de fereastra de mansarda. Astazi sunt cunoscuti pentru abilitatea de a dezvolta produse de inalta calitate care stabilesc standardele industriei. 75 de ani de dezvoltare de produs au consacrat Grupul VELUX ca fiind cel mai inovator brand de pe piata, care genereaza in permanenta noi si mai bune modalitati de indeplinire a viziunii actuale cu privire la locuirea sustenabila. Grupul VELUX comercializeaza in Romania cea mai vasta gama de ferestre de mansarda, rulouri decorative si parasolare si dispozitive de comanda si control.
Denumiri marca: VELUX
Cuvinte cheie:  campanie  campania  promotie  promotionala  fereastra  ferestre  mansarda  mansarde  acoperis  acoperisuri  velux  in