proidea.ro catalog online de informatii produse

Uponor & More - descopera noile premii de la Uponor


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. septembrie 27.

Colectati uPoints atunci cand cumparati produsele Uponor selectate si alege premiul

Sunteti un client valoros pentru Uponor si dorim sa va rasplatim pentru loialitate! Programul nostru european de recompensare a clientilor Uponor & More este o oportunitate excelenta de conectare cu noi.

De asemenea aveti sansa sa castigati cadouri ca recompensa pentru loialitatea fata de produsele Uponor si sa aflati despre noile produse, promotii si inovatii.

Uponor & More - Program de loialitate pentru instalatoriAveti incredere in noi si in produsele noastre si vrem sa va multumim!

Pasii de colectare uPoints

Castiga uPoints
Voucherele care contin uPoint pot fi gasite in produsele de baza. Introduceti codul voucherului pentru a adauga uPoints in cont si puteti alege cadoul dorit, dintr-o gama larga de recompense selectate special.

Cheltuie uPoints
Acum urmeaza cea mai buna parte a programului Uponor & More, dupa ce ati colectat suficiente uPoints, schimbati-le pentru premii fantastice. Fie ca doriti cea mai recenta tehnologie, obiecte pentru casa sau chiar echipament nou pentru presare de la Uponor, aici le puteti gasi pe toate!

Inregistreaza-te gratuit si nu pierdeti niciodata un uPoint.

Descarcati Uponor & More App:

Descarcati Uponor & More App


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre programul de loialitate pentru instalatori Uponor & More, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre gama de produse Uponor, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei Uponor Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu central: RO-040037 sector 4, Bucuresti, Splaiul Unirii, nr. 76, parter
Telefon: +40 31 805 3391
E-mail:
Web: www.uponor.ro
Informatii
   
   
   
Uponor este unul din lideri in furnizarea sistemelor de incalzire, racire si alimentare cu apa pe piata constructiilor din intreaga lume. Prin furnizarea produselor ce imbunatatesc calitatea vietii si a muncii, solutiile lor joaca un rol important in viata oamenilor de pretutindeni. In tarile Europei de Nord, Uponor este un furnizor proeminent a sistemelor pentru infrastructura. Solutiile lor fiind vandute in peste 100 de tari.
Academia Uponor: B-dul Brancusi, Nr. 174, Et. 3, 400462 Cluj Napoca
Denumiri marca: Uponor
Cuvinte cheie:  uponor  more  and  descarcare  app  download  upoint  upoints  premii  promotie  produse