proidea.ro catalog online de informatii produse

Testo anunta Campania de toamna 2018 - Preturi speciale si garantie extinsa


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. septembrie 05.

Furnizorul oficial de solutii complete pentru sezonul rece

Testo anunta Campania de toamna 2018 - Preturi speciale si garantie extinsa

Echipeaza-te acum cu seturile noastre promotionale
Testo: Distribuitorul oficial pentru sezonul de incalzire
.

Odata cu sosirea toamnei incepe sezonul de verificare a instalatiilor de incalzire, ceea ce inseamna multa munca pentru dumneavoastra. Pentru a va asigura ca puteti efectua cat mai eficient posibil masurarile necesare in activitatiile dumneavoastra de service, mentenanta si punere in functiune a sistemelor de incalzire, Testo va ofera o gama completa de instrumente profesionale de masurare precum si seturi de analizoare la preturi speciale si garantie extinsa.

1 an de garantie suplimentara pentru testo 330-1 si testo 330-2
Beneficiul special din acest an: inregistrati-va analizorul de gaze de ardere Testo si beneficiati de o garantie suplimentara de un an.

Inregistrati produsul - extindeti garantia
Inregistrati acum analizorul testo 330 LL si obtineti o garantie suplimentara de 1 an.Set promotional testo 330-1 LL

Set promotional testo 330-1 LL: analizor de gaze de ardere cu trei senzori si accesorii; garantie extinsa 5 ani; preturi promotionale.Set promotional testo 330-2 LL

Set promotional testo 330-2 LL: analizor de gaze de ardere cu trei senzori si accesorii; garantie extinsa 5 ani; preturi promotionale.Set de baza testo 340

Set de baza testo 340: analizor de gaze de ardere cu patru senzori si accesorii; preturi promotionale.Set cu imprimanta testo 310

Set cu imprimanta testo 310: analizor de gaze de ardere cu patru senzori si accesorii; preturi promotionale.
Descarcati acum brosura noastra si aflati despre seturile promotionale Testo
Descarcati: Brosura campaniei de toamna 2018.

Campania este valabila in perioada 4 septembrie - 31 decembrie 2018.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele testo aflate in promotie, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Testo Romania, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Analizor de gaze de ardere testo 330 LL

testo 330 LL este analizorul profesionist de gaze de ardere care respecta cele mai inalte cerinte si poate indeplini orice sarcina de masurare la sistemele de incalzire. Instrumentul dispune de meniu in limba romana si de o gama variata de sonde atat pentru gazele de ardere cat si pentru detectarea scaparilor, sonde care adesea inlocuiesc un instrument de masura suplimentar. In instrument pot fi creati si alti combustibili fata de cei standard. In plus, cu ajutorul testo 330 LL pot fi efectuate masuratori de presiune diferentiala, tiraj sau pot fi testate conductele de gaze. Acest instrument de inalta calitate se remarca prin combinatia de succes dintre tehnologia moderna a senzorilor, durata extinsa de viata si precizia de masurare. Instrumentul poate fi echipat simultan cu pana la trei senzori de gaz, O2, CO si NO. De asemenea, analizorul include un senzor pentru masurarea temperaturii ambientale iar temperatura gazelor de ardere este masurata prin intermediul sondei de prelevare probe. Abrevierea "LL" vine de la "Longlife", adica "viata lunga". Senzorii de gaz au o durata de viata extinsa de pana la 6 ani. Astfel, intr-un ciclu normal de functionare, este economisita cel putin o inlocuire a senzorilor O2 si CO.

Firma
Sediu: RO-400495 Cluj, Cluj Napoca, Calea Turzii
Telefon: +40 26 420 2170
Fax: +40 26 420 2171
E-mail:
Web: www.testo.ro
Departament vanzari
  +40 72 053 3171
   
   
   
Infiintata in anul 1957 in sud-vestul Germaniei, Testo AG a reusit sa se extinda la nivel mondial in tari precum Franta, Rusia, SUA, Brazilia, Argentina, India, China, Japonia sau Australia, insumand astazi filiale in 30 de tarii si agentii de distributie in alte 43 si situandu-se astfel printre primii producatori mondiali de aparate de masura.
Linia de productie cuprinde o gama variata de detectoare si analizoare pentru gazesi emisii, instrumente portabile si stationare de masura si monitorizare pentru temperatura, umiditate, viteza aerului, sunet, presiune, pH, lumina, instrumente multifunctionale, analizoare pentru sisteme HVAC sau camere de termoviziune.
Denumiri marca: Testo
Cuvinte cheie:  campanie  campania  toamna  2018  testo  reducere  promotie  oferta  reduceri  promotii  oferte  garantie  extinsa  extra  garantii  extinse  set  promotiona  seturi  promotionale  analizor  gaz  analizoare  gaze  ardere  garantie  extinsa  5  cinci  ani  1  un  an  senzor  senzori  ardere  imprimanta  imprimante  incalzire  rece  sezon  instalatie  incalzire  instalatii  suplimentar  suplimentara  testo  romania