proidea.ro catalog online de informatii produse

Ocazie unica, ECU 15 C: inlocuieste transpaleta manuala


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. septembrie 04.

Putere deplina, motor fiabil si sigur

Ocazie unica, ECU 15 C: inlocuieste transpaleta manuala

STILL se adapteaza rapid nevoilor din practica zilnica a logisticienilor si aduce un plus de valoare si eficienta muncii prin produse inovative. Astfel, va propunem transpaleta electrica cu operare la mica inaltime: STILL ECU 15 C pentru a va inlocui transpaleta manuala.

Aveti acum ocazia unica pentru putin timp sa beneficiati de:
  • reducere suplimentara cu codul special al promotiei
  • transport gratuit la locatia Dumneavoastra
  • livrare imediata.
De ce STILL ECU 15 C?
  • flexibilitate mare datorita dimensiunilor compacte
  • manevrare facila: transportul marfurilor fara efort
  • operatiuni de transport de orice fel.
Ocazie unica, ECU 15 C: inlocuieste transpaleta manuala

Manipulare impresionanta
Capacitatea de 1500 kg si greutatea de serviciu incredibil de redusa fac posibila preluarea oricarei sarcini de transport oriunde. Transporta bunuri cu o greutate totala de pana la 1500 kg. Structura rigida a cadrului la torsiune garanteaza rezistenta si fiabilitate.

Precizie si siguranta
Compact si mobil, ECU 15 C functioneaza rapid chiar si in spatii inchise si inguste. Siguranta maxima a utilizatorului datorita cadrului profund si a sistemului automat de franare atunci cand maneta este eliberata. Role de intrare pentru preluarea transversala a paletilor, usor si rapid.

Ergonomie si responsabilitate
ECU 15 C functioneaza ergonomic si intuitiv: procesele de deplasare, ridicare si directionare pot fi controlate simultan de operatori dreptaci sau stangaci cu ajutorul unei singure maini. Foarte putine emisii sonore datorita transmisiei si motorului de ridicare extrem de silentioase. Peste 95% din materialele utilizate sunt reciclabile, fara emisii de gaze.

Comandati direct aici pentru a primi imediat utilajul dorit!
Oferta este valabila pana la data de 1 octombrie 2018, in limita stocului disponibil.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre promotia STILL ECU 15 C, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre transpaleta electrica STILL ECU 15 C, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei STILL Material Handling Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Transpaleti cu operare la mica inaltime ECU 15 C

Compact si rapid, acest dispozitiv eficient care faciliteaza activitatile dintr-un depozit deplaseaza orice greutate care cantareste pana la 1,5 tone - cu platforma cantarind numai 200 kg - si aceasta greutate include si acumulatorul. Acest lucru face ECU 15 C o platforma ideala pentru utilizare pe podele intermediare, in lifturi sau pe partea din spate a camioanelor, in special daca acel camion are o platforma de ridicare. Datorita afisajului, operatorul va sti nivelul actual de incarcare al acumulatorului in orice moment. Chiar mai mult decat atat: cu un consum de putere de doar 0,39 kW pe ora, transpaletul este foarte eficient din punct de vedere energetic, la care se adauga faptul ca acumulatorul poate fi incarcat la orice priza electrica de perete, cu ajutorul incarcatorului sau de bord.

Firma
Sediu: RO-087015 Giurgiu, Bolintin Deal, str. Ithaca, nr. 420, etaj 2
Telefon: +40 21 369 7112
Telefon: +40 37 222 0933
Telefon: +40 37 222 0934
E-mail:
Web: www.still.ro
Web: www.still.ro/9527.0.0.html
Mihaela Ianole
responsabil marketing +40 37 222 0956, +40 37 222 0933, +40 37 222 0934
Vanzari
   
   
   
   
STILL face parte din companiile de top care ofera solutii flexibile de intralogistica, stivuitoare electrice, motostivuitoare, tehnica de depozit si rafturi, servicii post vanzare, inchiriere, vanzare utilaje noi si second hand, inovatii si viziune. Cu mai mult de 7000 angajati, ateliere de productie, 14 sucursale in Germania, 20 filiale in strainatate, cat si o retea mondiala de distribuitori, compania activeaza cu succes pe plan international. STILL indeplineste prin calitate, seriozitate si tehnica inovativa atat in prezent, cat si pe viitor cerintele intreprinderilor mici, mijlocii si companiilor.
Denumiri marca: STILL
Stire
Transpaleti cu operare la mica inaltime ECU 15 C
2017.11.22    
Alte stiri in categoria de produse Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie pentru depozite
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  transpalet  transpalet  mica  inaltime  ecu105c  ecu15  ecu  15c  still  stil  material  handling  stivuitor  stivuitoare  promotie  ocazie  reducere  pret