proidea.ro catalog online de informatii produse

STILL ECH 12: Tehnologie inovativa si putere


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2019. martie 12.

Oferta este valabila pana la 30 Aprilie 2019

STILL ECH 12: Tehnologie inovativa si putere - Extra reducere

1790,00 € (plus TVA.)

De cele mai multe ori spatiul devine neincapator pentru aplicatiile Dumneavoastra din depozit ca urmare a fluxurilor numeroase de marfuri. Aici intervine inteligenta si eficienta stivuitoarelor cu operare la mare inaltime pentru manipularea sarcinilor mari. Ei sunt actorii principali. Cum gestionati insa situatiile in care dupa terminarea operatiilor stivuitoarelor principale este nevoie sa transportati marfurile in cantitati mai mici catre diverse puncte cheie din depozit?

Acum intra in scena, noua transpaleta cu operare la mica inaltime: ECH 12, ajutorul Dumneavoastra de necontestat.

STILL a adus in acest echipament tehnologia de ultima generatie incorporand baterie Li-Ion, flexibilitatea in spatiile cele mai inguste, puterea si marimea mica. Descoperiti reducerea fulger pentru noua transpaleta electrica ECH 12 la comanda online aici.

*Oferta este valabila pana la 30 Aprilie 2019 in limita stocurilor disponibile!


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre transpaletul cu operare la mica inaltime ECH 12, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei STILL Material Handling Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-087015 Giurgiu, Bolintin Deal, str. Ithaca, nr. 420, etaj 2
Telefon: +40 21 369 7112
Telefon: +40 37 222 0933
Telefon: +40 37 222 0934
E-mail:
Web: www.still.ro
Web: www.still.ro/9527.0.0.html
Vanzari
   
   
   
   
   
   
STILL face parte din companiile de top care ofera solutii flexibile de intralogistica, stivuitoare electrice, motostivuitoare, tehnica de depozit si rafturi, servicii post vanzare, inchiriere, vanzare utilaje noi si second hand, inovatii si viziune. Cu mai mult de 7000 angajati, ateliere de productie, 14 sucursale in Germania, 20 filiale in strainatate, cat si o retea mondiala de distribuitori, compania activeaza cu succes pe plan international. STILL indeplineste prin calitate, seriozitate si tehnica inovativa atat in prezent, cat si pe viitor cerintele intreprinderilor mici, mijlocii si companiilor.
Denumiri marca: STILL
Stire
Noul magazin online STILL
2018.12.19    
Transpaleti cu operare la mica inaltime ECH 12
2018.07.19    
Alte stiri in categoria de produse Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie pentru depozite
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  still  stil  ech12  ech  12  transpalet  transpaleti  operare  inaltime  mica  extra  reducere  promotie  oferta