proidea.ro catalog online de informatii produse

Paleti cu ECOSE ai cumparat si te bucuri de natura garantat


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2019. mai 13.

Puteti alege din premiile garantate* in functie de achizitiile efectuate

Cumpara cel putin un palet de vata minerala de sticla, cu tehnologie ECOSE, de la distribuitorii Knauf Insulation, in perioada 8 mai - 8 iulie 2019 si primesti premii garantat. In functie de numarul de paleti cumparati si de pragul pe care l-ai atins, poti sa alegi dintre mai multe premii.

Inscrierea in campanie se realizeaza pe www.izolezi.ro.
Pentru a vedea pliantul campaniei faceti clic aici.


Imaginile de prezentare sunt cu titlu de exemplu


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele din vata minerala de sticla Knauf Insulation cu tehnologie ECOSE®, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Knauf Insulation Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Familie produse  Vata minerala de sticla Knauf Insulation cu tehnologie ECOSE®

Materia prima pentru fabricarea vatei de sticla sunt deseurile din sticla. Gama de produse Knauf Insulation din fibre de vata minerala de sticla este sub forma de rulouri si placi. Produsele din vata minerala de sticla se comprima usor. Avantajul este ca se pot pune cantitati mari in pachete mici, ceea ce inlesneste transportul. Produsele comprimate isi pastreaza proprietatile si revin la grosimea lor initiala dupa despachetare. Compania Knauf Insulation, foloseste la fabricarea produselor izolante din vata mineral de sticla, un liant natural, fara formaldehida, realizat din materiale organice regenerabile, in locul produselor chimice bazate pe petrol. Datorita tehnologiei ECOSE®, toate produsele, fabricate din vata minerala de sticla au o culoare maro specifica, obtinuta natural fara vopsea sau coloranti artificiali. Portofoliu de vata de sticla poate fi folosit pentru diverse tipuri de aplicatii: acoperisuri inclinate, fatada ventilata, pereti de compartimentare, plafoane si intradosuri, vata vrac (SUPAFIL) si vata de sticla pentru aplicatii multiple.

Firma
Sediu: RO-50881 sector 5, Bucuresti, Bd. Tudor Vladimirescu nr. 29, Cladirea AFI Tech Park 1, etaj 1
Telefon: +40 21 224 0206
Fax: +40 21 224 0207
E-mail:
Web: www.knaufinsulation.ro
Web: www.izolezi.ro
Radu Mosteanu
specialist tehnic  
   
   
   
   
Knauf Insulation este unul dintre cei mai mari producatori de izolatii din lume la ora actuala, care ofera o paleta larga de solutii de izolare, in asa fel incat sa vina in intampinarea cererii crescute de eficienta energetica si perfomanta acustica in locuinte noi si vechi, in edificii comerciale precum si in zona industriala. Angajatii Knauf Insulation activeaza in peste 35 de tari, in 30 de capacitati de productie si un centru de cercetare dedicat vatei minerale, vatei bazaltice, polistirenului extrudat si expandat, precum si polietilenei extrudate. Produsele companiei Knauf Insulation ofera o gama fara precedent de solutii de izolare pentru constructii civile si industriale, pe partea tehnica de sisteme de incalzire si ventilare, precum si solutii originale pentru productia echipamentelor aferente. La mijlocul anului 2009, Knauf Insulation a pus pe piata ECOSE, o tehnologie revolutionara ce elimina pentru prima data colorantii artificiali din procesul de productie al vatei minerale, facand un pas esential inainte in directia asumata a sustenabilitatii.
Denumiri marca: Knauf Insulation, ECOSE Technlogy
Stire
Tehnologia revolutionara ECOSE®, acum in toata gama de solutii tehnice Knauf Insulation
2018.07.09    
Alte stiri in categoria de produse Izolatie din vata minerala de sticla, izolatie din sticla celulara
Alte stiri in categoria de produse Izolatie
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  knauf  insolation  ecose  vata  minerala  sticla  promotie  palet  premiu  mai  iunie  iulie  2019  premiu  gatantat