proidea.ro catalog online de informatii produse

Alegeti dupa preferinta din modelele de ferestre Internorm!


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. septembrie 18.

Oferta Internorm se desfasoara in perioada 15 septembrie - 31 octombrie 2018

Alegeti dupa preferinta din modelele de ferestre Internorm!

Pana la data de 31 octombrie 2018, oferim clientilor libertatea de a alege materialul ferestrei HF 410, fara costuri suplimentare. Acum toti clientii (persoanele fizice) pot alege dintre o gama larga si speciala de finisaje de lemn, cum ar fi: stejar, frasin sau larice (zada). Oferta este valabila atat ferestrelor HF 410, cat si usilor liftant-culisante HS 330.

Oferta Internorm se desfasoara in perioada 15 septembrie - 31 octombrie 2018.

Pentru detalii, contactati distribuitorul international Internorm.

*Oferta este valabila in exclusivitate persoanelor fizice, pentru comenzile plasate in perioada promotionala mentionata. Nu se poate cumula cu alte promotii si este valabila in limita stocului disponibil.

Alegeti dupa preferinta din modelele de ferestre Internorm!

Mai multe detalii gasiti in pliantul campaniei: Detaliile campaniei Internorm HU.PDF.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre ferestrele HF 410 sau despre usile liftant-culisante HS 330, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Internorm Ablak Kft., folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Fereastra din plastic si plastic/aluminiu KF 410

Fereastra din plastic si plastic/aluminiu KF 410 este disponibila in variantele home pure, home soft, ambiente. KF 410 prezinta valori excelente privind toate caracteristicile unei ferestre moderne. De la izolare prin adancimea de montare pana la siguranta si design. Modelul de baza este confectionat cu distantieri din material termoplastic ISO si sticla izolatoare triplustratificata SOLAR+. Datorita gradului de transmisie totala de energie de 62% (g) pe de o parte valorifica o mare parte a energiei solare, iar pe de alta parte mentine caldura in interiorul cladirii, datorita valorii ridicate a coeficientului de izolare termica (Uw = 0,79 W/m²K). Fabricata cu acoperire LIGHT (g este 50%) si distantiere de sticla ISO, noua fereastra din plastic se poate mandri cu o valoare record pentru coeficientul de izolare termica - 0,72 W/m²K. Feroneria si degajarea apei sunt de asemenea ascunse. Din punctul de vedere a izolarii termice o importanta deosebita are sistemul cu 5 camere cu spuma termoizolanta si sistemul de garnitura tripla. Adancimea de montare pentru KF 410 este de 90 mm, iar grosimea sticlei de 48 mm. Fereastra poate fi livrata optional si cu invelis din aluminiu, si garanteaza o functionare de 30 de ani.

Usa liftant-culisanta lemn/aluminiu HS 330

Izolare termica pana la Uw 0,67 W/m²K, poate fi utilizata la casele pasive. La modelul de baza cu vitraj triplustratificat calit de grosime 54 mm, pentru obtinerea valorii cele mai bune a izolarii termice. Pentru evitarea accidentelor la spargeri de geam, se utilizeaza sticle securizate ESG de 6 mm. Prezentare moderna, cu muchii accentuate in exterior si in interior. Coltar din sticla in scopul arhitecturii moderne. Elemente mari - ridicarea si rularea usoara a canatelor pana la o greutate de 400 kg. De la greutatea canatelor de 150 kg mecanisme auxiliare de rulare pentru rularea usoara a canatelor. Prag din fibre de sticla cu caracteristici de izolare termica excelente pentru realizarea izolarii termice si a stabilitatii optime. Prag plat, corespunzator pentru constructii fara obstacole, pe partea fixa acoperit cu profil din lemn. Sina de ghidare ascunsa in toc cu limitator integrat cu scopul realizarii aspectului perfect, rularea usoara si protectia optima impotriva efractiilor.

Firma
Sediu: H-2051 Pesta, Biatorbágy, Sasbérc út 1
Telefon: +36 23 920 100
E-mail:
Web: www.internorm.com
Web: www.ablak-internorm.hu
Monostori Gábor
consultant tehnic +36 30 377 1490
   
   
   
Cu mai mult de 17,5 milioane unitati de ferestre produse, Internorm este considerata ca una dintre cele mai prestigioase marci de ferestre din Europa. Datorita experientei acumulate de la fondarea din 1931, firma austriaca este si lider de tehnologie. Produsele Internorm sunt singurele din Europa ce dispun de calificative de casa pasiva de nivelul sapte.
Firma poate fi contactata telefonic in limba engleza, germana sau maghiara.
Denumiri marca: Internorm
Cuvinte cheie:  alege  alegeti  preferinta  preferinte  material  materiale  fereastra  ferestre  usa  usi  model  modele  internorm  ablak