Panasonic Marketing Europe GmbH<br>Reprezentanta South-East Europe

Aquarea generatia J All in One High Performance, monofazic, 1 sau 2 zone, pompa de caldura pentru incalzire si racire (R32)

Aquarea High Performance All in One generatia J monofazic pentru incalzire si racire, pentru 1 sau 2 zone, are o eficienta energetica COP de pana la 5,33; A+++ pentru incalzire la 35°C si A+ pentru apa calda menajera; pompa de apa „A” cu viteza variabila; rezervor de apa calda menajera din otel inoxidabil cu panou de izolare U-Vacua™; debitmetru incorporat. Flexibilitate: lungime mare a conductelor, filtru de apa magnetic incorporat. Confort: curba de incalzire pana la -20°C / Temperatura de iesire a apei 60°C. Control: functii suplimentare cu PCB optional (2 zone de control, control bivalent, contact Smart Grid si altele). Conectivitate: optional Aquarea Smart si Service Cloud si integrare in proiecte BMS.

  • eficienta energetica COP de pana la 5,33
  • A+++ pentru incalzire la 35°C si A+ pentru apa calda menajera
  • curba de incalzire pana la -20°C

Documente

Alte produse ale companiei
Unitate cu caseta tetradirectionala Panasonic PACi Elite 90x90, Invertor+ (R32)
 
Unitate cu caseta tetradirectionala Panasonic PACi Elite 90x90, Invertor+ (R32)

Ventilatorul turbo puternic si senzorul Econavi inteligent asigura o eficienta energetica ridicata, iar nanoe™ X, prevazut ca standard, asigura un nivel exceptional al calitatii aerului din interior. Ventilator turbo de performanta ridicata, cale sistem pentru schimbatorul de caldura. Econavi: un senzor inteligent optional pentru a reduce risipa de energie. nanoe™ X (Generator Mark 1 = 4,8 trilioane radicali hidroxil/sec) ca standard pentru o calitate mai buna a aerului din interior, unitate de interior cu curatare interna cu nanoe™ X si functionare uscata.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Panasonic CZ-CAPWFC1 adaptor WLAN comercial
 
Panasonic CZ-CAPWFC1 adaptor WLAN comercial

Adaptor WiFi WLAN comercial. Controleaza unitatile PACi, ECOi si ECO G.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate cu caseta tetradirectionala Panasonic PACi Elite 60x60, Invertor+ (R32)
 
Unitate cu caseta tetradirectionala Panasonic PACi Elite si Standard 60x60, Invertor+ (R32)

Mic si puternic, ideal pentru birouri si restaurante. Unitati standard doar pentru combinatii twin, triple si double-twin. Greutatea redusa si modelul foarte ingust fac posibila instalarea chiar in spatiile cu tavane inguste. Proiectat pentru a se potrivi exact pe o retea de tavan de 600x600 mm, fara a fi necesara modificarea configurarii barelor. Inaltimea de scurgere poate fi crescuta cu aproximativ 350 mm peste valoarea conventionala prin utilizarea unei pompe de scurgere de la inaltime mare, fiind posibila amplasarea unor tevi orizontale lungi. Unitatea foarte usoara, de 18 kg, este si foarte subtire si are o inaltime de doar 288 mm, usurand foarte mult instalarea chiar in spatiile cu tavane inguste.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate de tavan Panasonic PACi Elite Invertor+ (R32)
 
Unitate de tavan Panasonic PACi Elite si Standard Invertor+ (R32)

Unitatile cu montaj pe tavan asigura o distributie ampla a aerului, potrivita pentru incaperile mari. Inaltimea si adancimea tuturor capacitatilor sunt identice, pentru un aspect unitar in instalatiile mixte. Fluxul de aer orizontal atinge maximum 9,5 m. Acesta este ideal pentru incaperile mari. Deschiderile mari pentru evacuarea aerului maresc fluxul de aer in stanga si in dreapta. Senzatia neplacuta cauzata de contactul direct intre fluxul de aer si corpul uman este impiedicata de „pozitia de prevenire a curentului”, care schimba latimea unghiului deschiderii in asa fel incat gradul de confort sa creasca. Modelul ingust cu inaltimea de 235 mm se potriveste in spatiile inguste. Functionare silentioasa.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Panasonic CZ-RTC5B cu Econavi
 
Panasonic CZ-RTC5B cu Econavi

Controller-ul CZ-RTC5B cu Econavi este ideal oricaror spatii arhitecturale. Ecranul, usor de utilizat, are dimensiunile 120×120×16 mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Pompa de caldura
Pompa de caldura
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...