proidea.ro catalog online de informatii produse

STILL RX 70 Hybrid castiga premiul IFOY (International Forklift Truck of the Year)


2013. iunie 27.

Prima categorie a premiului IFOY, pentru stivuitoarele cu contragreutate cu capacitatea de pana la 3,5 tone, a fost castigata de STILL

In cadrul targului comercial "Transport si Logistica" din München, pe 4 iunie, motostivuitorul STILL RX 70 Hybrid a fost distins cu premiul "Cel mai bun stivuitor international al anului (IFOY), premiu ce s-a acordat pentru prima data in acest an.

Acest motostivuitor hibrid a obtinut o victorie suverana la categorie "Stivuitoare sub 3,5 tone", prima categorie a competitiei, asa cum a mentionat Prof. Dr. Michael ten Hompel de la Institutul Fraunhofer in discursul de felicitare la acordarea premiului. Juriul acestei competitii a departajat stivuitoarele prezente in aceasta competitie in baza factorilor de Inovatie si Tehnologie, Design, Ergonomie si manevrabilitate, economie si sustenabilitate. Pentru aceasta stivuitoarele nominalizate care au participat la aceasta competitie au fost testate intens timp de o saptamana in cadrul Targului comercial de la Hanovra, din luna martie a acestui an.

Factorii decisivi pentru alegerea lui RX 70 Hybrid, care este fabricat in proportie de 95% din materiale reciclabile, au fost gradul inalt de inovare, care il face net superior comparat cu alte motostivuitoare din categoria sa la capitolul "Costuri de operare", si alt criteriu a fost eficienta sa, fiind cu 30% mai economic fata de competitorii sai. El este un pachet economic integral, ecologic si foarte usor de manevrat, caracteristici ce au convins pe membrii juriului din 8 tari. Motivarea deciziei juriului a fost urmatoarea: Este primul motostivuitor diesel cu franare regenerativa si cu grup propulsor electric, si el impune noi standarde in proiectarea stivuitoarelor, si aduce intr-o era noua raportul dintre factorul ecologic si factorul economic. STILL RX 70 Hybrid realizeaza un raport optim intre eficienta economica si sustenabilitate, si satisface in acelasi timp cererea pentru utilaje eficiente energetic. Inovatiile incluse in el reprezinta un beneficiu important pentru utilizatori"
.

Distinctia IFOY s-a acordat pentru prima data in acest an, sub patronajul Ministerului Federal al Economiei si Tehnologiei. Aceasta distinctie a fost inmanata de Asociatia pentru manipularea marfurilor si sistemelor logistice din cadrul Asociatiei Producatorilor Germani de Masini si Instalatii (VDMA).

Aceasta organizatie non-profit acorda distinctii anuale pentru cele mai bune stivuitoare industriale si solutii constructive, repartizate in patru categorii. Scopul acestei actiuni este promovarea realizarilor si inovatiilor din domeniul utilajelor industriale, si de asemenea sa imbunatateasca imaginea publica a intregii industrii de intralogistica. Castigatorii sunt desemnati de un juriu independent, constituit din jurnalisti specialisti internationali din trusturi de media europene renumite.
STILL ofera solutii personalizate pentru logistica interna pe plan mondial, implementand interoperabilitatea inteligenta a stivuitoarelor, a echipamentelor de depozit, software si servicii. Ceea ce fondatorul companiei, Hans Still, a inceput in 1920, cu multa creativitate, spirit intreprinzator si calitate, s-a dezvoltat rapid intr-o marca puternica, de renume mondial. Astazi, peste 7.000 de angajati calificati lucreaza zilnic in dezvoltare, productie, vanzari si servicii, pentru a raspunde cerintelor clientilor din lumea intreaga. Cheia succesului corporatiei este o gama larga si eficienta de produse, care include solutii complete, proiectate special pentru companii mari si mici din industrii individuale, precum si aplicatii software pentru logistica, pentru administrarea eficienta a depozitelor si a materialelor.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre stivuitorul RX 70 Hybrid, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei STILL Motostivuitoare Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz RX 70 Hybrid 3,0 - 3,5 t

Hibridul RX 70 este primul motostivuitor cu contragreutate produs in serie la scara mondiala, folosind principiul recuperarii de energie in combinatie cu actionarea electrica. Capacitatea nominala este intre 3,0 si 3,5 tone. Pentru a pune la dispozitie o transmisie puternica, dar si economica, motostivuitorul combina doua sisteme de stocare a energiei: un rezervor conventional pentru motorina si un sistem pentru stocarea energiei electrice folosind super-condensatoare. De fiecare data cand pedala de acceleratie este eliberata, frana electrica transforma energia cinetica in energie electrica, care este apoi stocata in super-condensatoare. Aceasta energie este apoi imediat disponibila pentru accelerari. Acest sistem de recuperare a energiei, combinat cu cea mai eficienta cale de utilizare a motorului cu combustie interna, ajuta la o importanta economie de energie si permite economisirea a pana la 15% din combustibil, comparativ cu modelul standard RX 70-35, in functie de ciclul de lucru.

Firma
Sediu: RO-087015 Giurgiu, Bolintin Deal, str. Ithaca, nr. 420, etaj 2
Telefon: +40 37 222 0934
Telefon: +40 37 222 0933
Telefon: +40 21 369 7112
E-mail:
Web: www.still.ro
Web: www.still.ro/9527.0.0.html
Mihaela Ianole
responsabil marketing +40 37 222 0933, +40 37 222 0934, +40 37 222 0956
Vanzari
   
   
   
   
STILL face parte din companiile de top care ofera solutii flexibile de intralogistica, stivuitoare electrice, motostivuitoare, tehnica de depozit si rafturi, servicii post vanzare, inchiriere, vanzare utilaje noi si second hand, inovatii si viziune. Cu mai mult de 7000 angajati, ateliere de productie, 14 sucursale in Germania, 20 filiale in strainatate, cat si o retea mondiala de distribuitori, compania activeaza cu succes pe plan international. STILL indeplineste prin calitate, seriozitate si tehnica inovativa atat in prezent, cat si pe viitor cerintele intreprinderilor mici, mijlocii si companiilor.
Denumiri marca: STILL
Alte stiri in categoria de produse Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie pentru depozite
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  stivuitoare  stivuitor  rx  70  rx70  hybrid  hibrid  premiu  premiul  ifoy  still  stil  motostivuitoare  motostivuitor  castiga  pana  castigata