Panourile cu protectie anti-virus si anti-bacterii PrimeView Protect

Panourile cu protectie anti-virus si anti-bacterii PrimeView Protect

Solutia Saint-Gobain pentru spatiile in care se aplica regulile de distantare sociala

In aceasta perioada complet noua, in care regulile de distantare sociala si masurile de protectie impun o serie de schimbari semnificative in viata tuturor, Saint-Gobain ofera o solutie inovatoare adaptata noului context: panourile cu protectie anti-virus si anti-bacterii PrimeView Protect.

PrimeView Protect este un perete despartitor din sticla ce poate fi fixat pe blaturi, birouri, mese, asigurand astfel distantarea sociala recomandata intre persoane. Mai mult decat atat, peretele despartitor din sticla este neobstructiv, iar utilizarea acestuia diminueaza riscul de contagiune si permite respectarea masurilor de protectie impuse de autoritati.

„De-a lungul timpului, am traversat perioade turbulente care au testat rezistenta companiilor si organizatiilor. Criza sanitara prin care trecem cu totii este una dintre acestea. De peste 350 de ani, depasim impreuna toate provocarile, fiind sustinuti de expertiza noastra, de pozitia noastra solida pe piete puternice, de spiritul nostru de inovatie si de valorile care ne unesc. Folosindu-ne de pasiunea pentru cercetare si inovatie, ne dorim sa dezvoltam intotdeauna produse sustenabile care sa asigure confortul, starea de bine, securitatea si durabilitatea. PrimeView Protect este unul dintre aceste produse, realizat pentru spatiile in care se aplica regulile de distantare sociala, fie ca vorbim despre spitale si farmacii, birouri, receptii, iar lista poate continua. PrimeView Protect este un produs sustenabil, ecologic, 100% reciclabil, fiind fabricat in Romania, in situl nostru industrial Pietta Glass Working din Valenii de Munte, cu sticla speciala SGG DIAMANT, un tip de sticla extra-clara foarte transparenta, a carei compozitie se remarca prin continutul redus in oxizi de fier, produsa la fabrica noastra Saint-Gobain Glass din Calarasi. Aceasta caracteristica ii confera sticlei o transmisie luminoasa mai ridicata decat aceea a unei sticle clare”, declara Ovidiu Pascutiu, CEO al Grupului Saint-Gobain in Romania.

Printre beneficiile pe termen lung ale peretilor despartitori PrimeView Protect se numara:

  • Confort vizual: transparenta ridicata, reflexie redusa, rezistenta la zgarieturi, absenta ingalbenirii in timp.
  • Sustenabilitate: sticla este un material ecologic, 100% reciclabil
  • Confort termic: evita aparitia efectului de sera in spatiile exterioare
  • Costuri reduse de intretinere si proprietati sanitare desavarsite: sticla este usor de curatat si dezinfectat, este rezistenta la agentii de curatare obisnuiti, precum si la actiunea focului. Suprafata neteda permite eliminarea rapida a germenilor si microorganismelor prin curatare.

Acestor beneficii li se alatura si aspectul estetic potentat de suprafata perfect neteda, cu calitati optice deosebite, cum ar fi gradul foarte ridicat de transparenta, reflexia foarte scazuta si redarea nedistorsionata a culorilor.

Kit-ul PrimeView Protect contine un ecran din sticla, doua suporturi din sticla si un ghid de instalare. Pentru a corespunde perfect necesitatilor, produsul vine in doua variante: Standard Protect - caracterizat prin reducerea expunerii la germeni si Glass Pass - dedicat birourilor si ghiseelor, pentru ca transferul hartiilor si marfurilor sa aiba loc in siguranta. In plus, acesta poate fi montat cu usurinta pe orice suprafata neteda (lemn, sticla), datorita benzii adezive cu doua fete.

Produse mentionate in articol

Panou din sticla PrimeView Protect pentru protectie impotriva virusilor si bacteriilor
 
Panou din sticla PrimeView Protect pentru protectie impotriva virusilor si bacteriilor

PrimeView Protect de la Saint-Gobain este un panou din sticla, autoportant, ce poate fi montat pe receptii, birouri, mese etc., asigurand distanta de siguranta intre persoane, avand un aspect cat mai discret posibil. Utilizarea lui scade riscul de contagiune si permite respectatea cerintelor si recomandarilor legale actuale.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Profil, element de fixare pentru perete despartitor si tavan suspendat
Profil, element de fixare pentru perete despartitor si tavan suspendat
Perete despartitor mobil, compartimentare mobila
Perete despartitor mobil, compartimentare mobila
Perete despartitor cu structura usoara
Perete despartitor cu structura usoara
Compartimentare usoara, plafon, pardoseala tehnica suprainaltata
Compartimentare usoara, plafon, pardoseala tehnica suprainaltata
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...