proidea.ro catalog online de informatii produse

ProIDEA 2016.


2016. decembrie 19.

Urari de Craciun si retrospectiva de sfarsit de an

Draga cititorule,

Salut cititorii ProIDEA, partenerii ibuild.info si EECFA cu ocazia sarbatorilor de sfarsit de an. Ingaduiti-mi sa fac o retrospectiva, ca de obicei, a celor intamplate in ultima perioada.

Toate cele trei servicii ale Ebuild Srl furnizeaza informatii celor care lucreaza in domeniul constructiilor (sau jucatorilor de pe piata din domeniul constructiilor). Cea mai buna modalitate de masurare a succesului nostru este cresterea numarului de utilizatori. Haideti sa vedem rezultatele inregistrate in anul 2016.

ProIDEA sprijina activitatea proiectantilor, a executantilor si a dezvoltatorilor oferind nu doar informatii despre produse, ci si stiri actualizate. In acest an ne-am concentrat si mai mult asupra stirilor, drept urmare am inregistrat o crestere de 18% a citirii stirilor, comparativ cu anul precedent.

In ceea ce priveste serviciul nostru de informatii proiecte, imbunatatirea continua a continutului si dezvoltarea tehnologiei, care asigura accesul si procesarea informatiilor, au dus la cresterea cu pana la 57% a numarului de utilizatori ai ibuild.info.

In calitate de membru al Eastern European Construction Forecasting Association (EECFA), pregatim de doua ori pe an raportul de prognoza, care ajuta companiile active de pe piata constructiilor sa-si intocmeasca strategiile si planurile de afaceri. In acest an, peste 17% dintre companii au comandat raportul comparativ cu anul trecut, ceea ce demonstreaza calitatea muncii noastre.

Impreuna cu colegii mei, dorim sa va multumim pentru increderea acordata. E-Build va face tot posibilul si in anul urmator pentru a veni in intampinarea nevoii de informare a jucatorilor de pe piata constructiilor.

Va doresc Craciun Fericit si un An Nou plin de succes.

Balázs Simon, director general
 

Firma
Sediu: RO-410051 Bihor, Oradea, Str. I. C. Bratianu 54. etaj Mansarda, ap. 3.
Telefon: +40 359 466 330
Fax: +40 359 466 329
E-mail:
Web: www.ebuild.ro
Web: www.ebuild.hu
Simon Balázs
manager general  
   
   
   
   
Ebuild Srl furnizeaza urmatoarele servicii celor implicati pe piata romaneasca de constructii: E-Build serviciu informatii proiecte, ProIDEA serviciu informatii produse.
Multumita firmei E-Build Kft., firma partenera Ebuild Srl, serviciile enumerate sunt accesibile si pe piata de constructii din Ungaria.
Cuvinte cheie:  ebuild  e  build  srl  noul  an  2016  2016  informatii  produse  catalog  online  proiect  proiecte  informatii  proiecte  ibuild  info  sfarsit  urari  craciun  proidea  pro  idea  ibuid  info  eecfa  Urari  Craciun