Noile soft startere ADXL de la 30A la 115A

Soft starterele ADXL au integrate functii de a proteja motorul si a demarorului integrat

Noile soft startere ADXL sunt echipate cu ecran LCD si conectivitate NFC pentru o rapida si usoara configurare, folosind tableta sau telefon.
Soft starterele ADXL sunt ideale pentru aplicatiile "conecteaza si utilizeaza" datorita usurintei in instalare si pentru aplicatiile care necesita inalta performanta in ceea ce priveste controlul si protectia in timpul pornirii si functionarii motorului.
Controlul in doua faze in timpul pornirii motorului si oprirea combinata cu controlul cuplului in timpul functionarii reduce disiparea energiei termice.
Dupa pornire, contactele interne by-pass ale soft starter-ului minimizeaza consumul de energie.
Soft starterele ADXL au integrate functii de a proteja motorul si a demarorului integrat. Ele sunt capabile, de asemenea, de a monitoriza temperatura motorului si propria lor temperatura interna, in scopul de a proteja dispozitivele lor SCR impotriva supra temperaturii.
Protectia la supratemperatura a motorului poate fi asigurata printr-un senzor extern de temperatura PTC.

Cu ajutorul modului de comunicatie RS485 EXC1042, compatibilitatea cu software-ul de supervizare si gestionare Synergy si de configurare Xpress, utilizatorii pot pastra toti parametrii sub control constant si edita parametrii de configurare.
Synergy software.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre soft starterul ADXL, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Lovato Electric Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

 
Soft starter ADXL de la 30A la 115A

Noile soft startere ADXL sunt echipate cu ecran LCD si conectivitate NFC pentru o rapida si usoara configurare, folosind tableta sau telefon. Soft starterele ADXL sunt ideale pentru aplicatiile "conecteaza si utilizeaza" datorita usurintei in instalare si pentru aplicatiile care necesita inalta performanta in ceea ce priveste controlul si protectia in timpul pornirii si functionarii motorului. Controlul in doua faze in timpul pornirii motorului si oprirea combinata cu controlul cuplului in timpul functionarii reduce disiparea energiei termice. Dupa pornire, contactele interne by-pass ale soft starter-ului minimizeaza consumul de energie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Transformator, sursa de alimentare
Transformator, sursa de alimentare
Aparat de masurat, transmitator la distanta, schimbator de circuit
Aparat de masurat, transmitator la distanta, schimbator de circuit
Convertizor de frecventa, soft starter
Convertizor de frecventa, soft starter
Intrerupator crepuscular, variator de tensiune, reostat
Intrerupator crepuscular, variator de tensiune, reostat
Intrerupator programabil, releu de temporizare
Intrerupator programabil, releu de temporizare

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...