Noile ansambluri de cupru pre-conectorizate personalizate de la Nexans

Ansamblurile de cabluri pre-terminate reduc costul si timpul de instalare

Economia de spatiu si beneficiile instalarii sistemelor de cabluri multipereche (sus) sunt evidente in comparatie cu cele traditionale (jos).

Nexans a introdus noile ansambluri de cupru pre-conectorizate personalizate care permit instalarea rapida a cablarii in zone cu risc maxim de lucru si unde timpul petrecut in incinta trebuie redus la maxim.

Acest lucru este deosebit de dorit in centre de date cu densitate mare. Montarea si etichetarea din fabrica ofera garantia ca procedurile de pre-conectorizare sa fie coerente si fiabile, iar performanta lor este garantata.

Nexans a introdus noile solutii de cablare pe cupru pentru centre de date. Ceea ce ofera ansamblurile de cabluri pre-conectorizate in doua constructii diferite de cablu: un design unic multipereche si pachete de ansambluri unitare.

Multipereche
Populare in aplicatiile de centre de date, aceste ansambluri sunt construite folosind un cablu unic Cat 6A multipereche, care este semnificativ mai subtire decat pachetele echivalente de cabluri individuale, oferind in acelasi timp exact aceeasi performanta Cat 6A asupra tuturor lungimilor de la 5 la 90 m. Pot fi atinse economii de volum de 20% si costurile de instalare reduse cu pana la 45%, avand in vedere ca exista doar un singur cablu pentru instalare si o singura manta in loc de sase in manunchi.

Pachete unitare
Ansamblurile sunt de asemenea disponibile cu pachete de 3, 4, 6, 8 sau 12 unitati individuale de Cat6, 6A, 7 sau cabluri 7A. Spre deosebire de cele mai multe alte solutii incluse in cazul in care unitatile individuale sunt grupate si pur si simplu legate, solutia Nexans foloseste tuburi flexibile asamblate elicoidal pentru a imbunatati flexibilitatea si pentru a realiza o instalare cat mai usoara. De asemenea, asigura performanta autonoma si mentine conectorii aliniati.

Sisteme de casete
Ambele solutii au caracteristica comuna personalizarea, etichetarea, testarea din fabrica si ambalarea, si sunt sustinute de o gama completa de accesorii. Un sistem de caseta este disponibil, de asemenea, cu o gama larga de unghiuri si panouri drepte, inclusiv un panou de inalta densitate care ofera 96 de porturi 3U.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre ansamblurile de cupru pre-conectorizate Nexans, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Nexans Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Ansambluri de cabluri de cupru pre-conectorizate Nexans
 
Ansambluri de cabluri de cupru pre-conectorizate Nexans

Ansambluri de cupru pre-conectorizate personalizate care permit instalarea rapida a cablarii in zone cu risc maxim de lucru si unde timpul petrecut in incinta trebuie redus la maxim.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Sistem cablare structurata
Sistem cablare structurata
Retea transmisii de date, telecomunicatii
Retea transmisii de date, telecomunicatii
Instalatii electrice
Instalatii electrice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...