proidea.ro catalog online de informatii produse

O noua medalie de aur pentru inovatoarele ferestre Fakro pentru acoperis tip terasa


2014. februarie 24.

Acest premiu este oferit produselor inovatoare de catre un grup de specialisti din diferite sectoare ale industriei constructiilor

Activitatile de cercetare si dezvoltare desfasurate de Fakro au avut din nou ca rezultat obtinerea Medaliei de Aur la Targul International de Constructii BUDMA. Aceasta prestigioasa distinctie a fost acordata noii ferestre Fakro pentru acoperis terasa tip D_F.

Fereastra pentru acoperis terasa tip D_F garanteaza luminarea perfecta a incaperilor aflate sub un acoperis plat. Acest produs este caracterizat prin suprafata vitrata mare, parametri de izolare termica excelenti si design care se incadreaza perfect in arhitectura moderna a cladirilor.

Geamul inovator este fabricat prin utilizarea celor mai noi tehnologii, asigurand astfel o durabilitate mare a ferestrei si o estetica impecabila. Fereastra de tip D_F este dotata cu geam DU6 eficient energetic, format din 3 foi de sticla. Sticla exterioara este securizata iar sticla interioara - laminata anti-efractie clasa P2A. Posibilitatea montarii geamului inovator DU8 (DU8 are coeficientul de transmitanta termica U = 0,76 W / m2 K conform 12567-2) face ferestrele potrivite pentru cladiri pasive.

Pe langa dimensiunile standard, ferestrele tip D_F pot fi fabricate cu usurinta in orice alta dimensiune (cuprinsa in intervalul 60x60 - 120x220 cm), permitand inlocuirea facila a luminatoarelor vechi si ineficiente. Mai mult, produsul este disponibil in trei variante: DEF - ferestre actionate electric, DMF - ferestre cu deschidere manuala, ce pot fi utilizate cu ajutorul unei tije si DXF - ferestre fixe. Fereastra actionata electric DEF este dotata cu un senzor de ploaie care face ca cerceveaua sa se inchida automat la aparitia primelor picaturi de ploaie.
Medalia de Aur la Targul International de la Poznan este una dintre cele mai renumite distinctii de pe piata poloneza. Acest premiu este oferit produselor inovatoare de cea mai inalta calitate de catre un grup de specialisti din diferite sectoare ale industriei constructiilor. Presedintele juriului la aceasta competitie este Doctor Habilitat Joseph Jasiczak, profesor de inginerie la Universitatea Tehnologica din Poznan, autor al mai multor lucrari, monografii, carti si manuale universitare. Ceremonia de premiere va avea loc la Poznan, in timpul Targului International de Constructii BUDMA 2014.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre ferestrele pentru acoperis tip terasa Fakro, faceti clic pe poza produsului prezentat mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei KRONLUX Ferestre de mansarda Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Familie produse  Ferestre Fakro pentru acoperis tip terasa

Ferestrele pentru acoperis tip terasa aduc lumina naturala in interiorul cladirii, dau posibilitatea de aerisire a incaperii si asigura o izolare termica excelenta. Ferestre disponibile in versiunea cu actionare electrica, cu deschidere manuala sau fixe. Ferestre cu tamplarie din PVC alb, cu insertie de polistiren in camerele de termoizolare. Unghiul de instalare: intre 0° si 15°. DXC, DMC, DEC ferestre pentru acoperis tip terasa, cu cupola din policarbonat (transparent - C sau mat - M) rezistent la deteriorari mecanice si raze UV. DXC-C, DXC-M ferestre fixe. DMC-C, DMC-M ferestre cu deschidere manuala. DEC-C, DEC-M ferestre actionate electric. Plasarea motorului in cercevea ii ofera protectie in cazul aparitiei condensului, crescand semnificativ durabilitatea dispozitivului. DXF, DMF, DEF Ferestre pentru acoperis tip terasa, fara cupola, cu geam termopan dublucameral si profile negre de protectie pe contur. DXF ferestre fixe. DMF ferestre cu deschidere manuala. DEF ferestre actionate electric.

Firma
Sediu: RO-500407 Brasov, Brasov, str. Zizinului, nr. 109 bis
Telefon: +40 26 854 6238
Fax: +40 26 854 6214
E-mail:
Web: www.fakro.ro
Virginia Sirbu
  +40 72 845 6729
   
   
   
Fakro a fost infiintata in 1991 in Polonia, ca si o companie familiala privata, iar astazi a ajuns o corporatie multinationala prezenta in intreaga lume. Fakro are o oferta generoasa de produse, care sporesc confortul si fumusetea mansardelor, usureaza accesul la pod sau faciliteza accesul pe acoperis: ferestre: cu articulare mediana, cu dubla articulare, cu articulare deasupra liniei mediane, cu articulare laterala, de acces pe acoperis, tuneluri de lumina si ferestre de evacuare a fumului; accesorii pentru ferestre: rulouri exterioare si interioare, jaluzele, sisteme de automatizare; scari de acces la pod: modulare din lemn, modulare metalice si pantograf oferind o paleta larga din fiecare gama de produse.
Denumiri marca: Fakro
Alte stiri in categoria de produse Cupola luminatoare, fereastra pentru ventilatie si evacuare fum
Alte stiri in categoria de produse Fereastra, usa, luminator, feronerie
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  kronlux  fakro  premiu  medalie  aur  poznan  pentru  ferestrele  de  acoperis  fakro  DXC  DMC  DEC