Ceresit CM 11 PLUS, cu formula imbunatatita! Mai bun ca niciodata!

Certificat ca produs "cu emisii foarte reduse" de catre institutul german GEV

Cand vine vorba de placarea cu gresie si faianta, majoritatea profesionistilor specializati in placari ceramice, recomanda si folosesc cu incredere Ceresit CM 11 PLUS. Acest adeziv respecta cele mai inalte standarde de calitate, pentru garantia unei lucrari durabile. Henkel, producatorul acestui adeziv, inoveaza si cerceteaza continuu pentru a obtine produse de o calitate superioara, dar si pentru a imbunatati mereu produsele deja existente pe piata.
Ceresit CM 11 PLUS, unul dintre lideri pe piata adezivilor pentru placari ceramice, da startul sezonului de constructii si vine in intampinarea meseriasilor cu o FORMULA NOUA, IMBUNATATITA, care il face acum mai bun ca niciodata.
Polimerii puternici din noua formula a adezivului Ceresit CM 11 PLUS, aduc avantaje majore:
  • poate fi folosit pentru placi ceramice cu 50% mai mari. Dimensiunea placii poate fi de pana la 0,25 m² ( ex. 50x50 cm sau 60x40 cm)
  • extra rezistenta la alunecare, pentru placi mari
  • chituirea placilor de faianta poate fi realizata dupa numai 8 ore, ceea ce scurteaza timpul de finalizare a lucrarii.
Mai mult, in perioada septembrie-octombrie 2015, formula imbunatatita cu polimeri puternici, a fost testata pe santiere, cu 150 lucratori profesionisti experti din 5 tari Europene (Polonia, Romania, Serbia, Rusia, Ucraina) rezultatul fiind unul fara echivoc: 9 din 10 experti au apreciat noul Ceresit CM 11 PLUS ca fiind cel mai bun produs din categoria adezivilor pentru gresie si faianta.
Nu in ultimul rand, noul Ceresit CM 11 PLUS este prietenos cu mediul inconjurator, fiind certificat ca produs "cu emisii foarte reduse" de catre institutul german GEV. Produsul este inlcus in clasa superioara EMICODE EC 1 PLUS.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre adezivul pentru placari ceramice Ceresit CM 11 PLUS, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Henkel Romania Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

CM 11 PLUS - Adeziv pentru placi ceramice
 
CM 11 PLUS - Adeziv pentru placi ceramice

Adeviz in pat subtire pentru placari ceramice la interior si exterior, pentru placari portelanate la interior, lucrabilitate excelenta, rezistent la inghet, alunecare redusa, pentru grosimi de la 2 la 10 mm, economic.
Pentru placi ceramice portelanate (absorbtie de apa mai mica de 0,5%) la interior. Dimensiunile maxime ale placilor neabsorbante 40x40 cm si grosime de min. 6 mm. Se pot placa suprafete standard nedeformabile sau deformabile cum ar fi placi gips-carton montate pe profile metalice respecatand urmatoarele conditii: placare simpla cu gips carton; reducerea interaxului profilelor de la 600 mm la 400 mm; utilizarea profilelor sa fie de 0,6 mm grosime; inaltime structura perete ≤ 3m; greutate a placajului ceramic ≤25 kg/m²; placare dubla cu gips carton; reducerea interaxului profilelor de la 600 mm la 400 mm. Utilizarea profilelor de 0,6 mm grosime; inaltime structura perete ≤ 3m; greutate a placajului ceramic intre 25-30kg/m². Se poate utiliza pe suprafete hidroizolate in prealabil cu Ceresit CR 65 si Ceresit CL 51 "Express". Se recomanda aplicarea adezivului atat pe placa neabsorbanta, cat si pe substrat, pentru obtinerea unei suprafete de contact de minim 70% intre placa si substrat. Pentru placi ceramice absorbante (grupele BIIa, BIIb, BIII) sau din piatra naturala, teracote, la interior si exterior. Pentru montarea placilor cu intrados profilat, la interior si exterior pe toate suporturile, avand ca liant cimentul. In cazul suprafetelor critice sau deformabilitate mare: pardoseli incalzite, placari anterioare, balcoane, terase sau la montarea de placi portelanate la exterior, se recomanda utilizarea adezivilor CM 16, CM 17, CM 25 sau CM 29, in functie de conditiile existente. Saci din hartie de 5 kg si 25 kg.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Adeziv pentru placari reci
Adeziv pentru placari reci
Placa ceramica colorata
Placa ceramica colorata
Adeziv, chit de rosturi
Adeziv, chit de rosturi
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...