Ascensoare si platforme HIRO LIFT pentru persoane cu dizabilitati locomotorii

Cu o experienta de peste 110 ani producatorul german ofera lifturi si platforme fiabile prin reprezentantul unic din Romania - Elmas Srl

Lifturi pentru scari
Cea mai mare parte a lifturilor HIRO pentru scari se deplaseaza pe doua tevi inoxidabile rotunde. Acestea permit curbele stranse, cu economie de spatiu, ceea ce este extrem de important pentru lifturile pentru scari care se deplaseaza pe partea interioara a scarilor. Suportii sunt fixati fie pe scari, fie in perete. Operarea simpla a lifturilor destinate scarilor este posibila si se realizeaza prin intermediul fie a unei manete situata pe maner, fie cu ajutorul unei radiocomenzi de la distanta.

Actionarea liftului se realizeaza prinintermediul mai multor role care se deplaseaza pe tevile de ghidare. Aceasta actionare prin role de frictiune necesita o minima intretinere si permite si functionare usoara. Rolele de actionare si de ghidare inconjoara cele doua tevi, in perechi, si asigura un ghidaj si sigur al scaunului. Un melc cu autoblocare este conectat intre motor si rolele de actionare. Cu acests sistem, deplasarea se poate realiza atat pe portiunile drepte cat si pe cele curbe, cu diferite unghiuri de inclinare, cu mentinerea scaunului in pozitie orizontala.

In principiu, toate lifturile pentru scari pot fi instalate si in exterior. Protectia la coroziune se realizeaza fie prin utilizarea unui otel inoxidabil sau prin galvanizare, in functie de componente. Sistemele electrice sunt protejate adecvat impotriva umiditatii.
Lifturi verticale HIRO 450 cu platforma
Exista constructii in care nu este posibila instalarea unor lifturi inclinate, iar utilizarea unor ascensoare conventionale nu este indicata pentru o inaltime relativ mica. Pentru aceste situatii se utilizeaza o forma speciala de lifturi pentru persoanele cu dizabilitati, liftul vertical HIRO 450 cu platforma. In multe cladiri publice, lifturile verticale cu platforma reprezinta deja un echipament standard dar, in acelasi timp, creste numarul utilizarii lor si in casele particulare. Ele sunt destinate transportului pe verticala al persoanelor cu dizabilitati aflate in scaune cu rotile si a altor persoane cu o mobilitate redusa, la o inaltime de pana la 1,5 m. Capacitatea nominala de ridicare este de 300 kg. Sunt foarte usor de exploatat, doar cu ajutorul unui intrerupator manual situat pe un cordon spiralat.

In timpul deplasarii, energia este furnizata de o baterie cu acumulatori, care se reincarca automat in momentul stationarii. Pentru uz privat, sistemul este livrat cu o baterie de siguranta care se inchide in timpul deplasarii. Pentru utilizarea in spatiile publice, ascensorul este echipat cu o usa de siguranta.

Atunci cand platforma se deplaseaza pe verticala este actionat un oblon de aluminiu care impiedica accesul sub platforma, oferind o protectie sigura impotriva accidentelor.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre ascensoarele si platformele HIRO LIFT pentru persoane cu dizabilitati locomotorii, faceti clic pe poza produsului prezentat mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Elmas Srl, folosind butonul corespunzator.
Categorii
Ascensor pentru persoane cu dizabilitati
Ascensor pentru persoane cu dizabilitati
Ascensor, scara rulanta
Ascensor, scara rulanta
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...