proidea.ro catalog online de informatii produse

Noua brosura Soldec - Pompe de caldura Hidros Italia


2018. martie 30.

Pompe de caldura cu eficienta ridicata Hidros Italia

Modelele de pompe de caldura Hidros LZI, WZT, XHA, LHA si WHA utilizeaza compresoare scroll echipate cu tehnologia EVI (Economised Vapour Injection), o metoda versatila de a imbunatati capacitatea si eficienta echipamentelor. Tehnologia EVI implica injectie de vapori in mijlocul procesului de compresie, o procedura care sporeste in mod semnificativ capacitatea si eficienta. Fiecare compresor scroll este similar cu un compresor in doua faze.

Avand capacitati intre 7,7 si 440 kW, cu utilizare rezindentiala si industriala, avantajele pompelor de caldura de la Hidros sunt in primul rand eficienta, nivelul redus de zgomot, dar si variantele de configurare, pliate dupa necesitatea fiecarui proiect.

Toate pompele de caldura in varianta XL sunt echipate cu o baza flotanta, in mod standard, tehnologie ce permite izolarea completa a copresorului de carcasa principala, eliminand astfel vibratiile si astfel zgomotul rezultat din functionare.

Tehnologia EVI permite echiparea cu compresoare cu tehnologie DC INVERTER, o tehnologie inovativa ce permite utilizatorului modularea puterii de incalzire si racire in concordanta cu necesarul de caldura cerut de echipament, consum redus, facandu-le astfel ideale pentru proiecte rezidentiale.
Noul catalog al pompelor de caldura Hidros Italia:


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre pompele de caldura Hidros Italia, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Soldec Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-400686 Cluj, Cluj-Napoca, str. Campului nr. 230
Sediu: RO-040697 sector 4, Bucuresti, str.Frunzisului nr.4
Telefon: +40 21 225 8322
Fax: +40 21 225 8322
E-mail:
Web: www.dezumidificare.ro
Madalina Ciotlaus
director tehnic +40 74 077 5696
   
   
   
   
Serviciile, pe care compania Soldec le pune la dispozitia clientilor, includ vanzarea si inchirierea dezumidificatoarelor profesionale WOODS AUSTRIA, special concepute pentru o utilizare luni de zile fara oprire; dezumidificatoare speciale pentru piscine, utilaje certificate din punct de vedere a igienei ideale pentru industria alimentara sau farmaceutica, dezumidificatoare pentru muzee, crame, arhive, depozite, hale de productie, pivnite sau subsoluri precum si umidificatoare profesionale.
Denumiri marca: Woods Cananda, Hidros Italia, Munters Italia, Hace
Alte stiri in categoria de produse Pompa de caldura
Alte stiri in categoria de produse Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  hidros  italia  soldec  pompa  pompe  caldura  brosura  2017  2018  eficienta  lzi  wzt  xha  lha  wha  tehnologia  evi  xl