Noul catalog Semmelrock - Idei pentru gradina 2019

Un design. Multe solutii. Exploreaza familiile de produse Semmelrock.

Pavaje Semmelrock

Pietrele de pavaj pot fi utilizate pe toate suprafetele exterioare in jurul casei - de la zona de acces auto catre imobil, de la terasa pana la gradina. Gratie diversitatii de forme si culori si prin intermediul celor mai variante modele de montaj, acestea ofera posibilitati complet individualizate si creative de amenajare. Formatele de pietre de mari dimensiuni, cu canturi drepte, pun in scena intr-o modalitate remarcabila o arhitectura moderna a locuintei. Pietrele fasonate asigura, prin aspectul lor erodat natural, o ambianta foarte naturala si armonioasa. Pietrele de pavaj in culori vii si nuante intense transforma suprafata in sine intr-o atractie vizuala.

Dale Semmelrock

Dalele sunt concepute exclusiv pentru consolidarea suprafetelor in zonele circulabile pietonal precum terase, trotuare si intrari in locuinte. Indiferent daca alegi o textura fina, slefuita, o structura naturala sau cu aspect de lemn sau rugoasa, posibilitatile de combinare sunt nelimitate.

Trepte / Delimitari Semmelrock

Utilizarea elementelor de delimitare laterala si a treptelor ofera solutii flexibile si libertate deosebita de amenajare a designului tau pentru gradina. Utilizeaza elementele de delimitare, precum borduri sau palisade pentru imprejmuirea suprafetelor de gazon, a rasadurilor de flori sau a iazurilor. Prin intermediul bordurilor este posibila delimitarea corespunzatoare a spatiilor verzi, in acest mod este obtinuta o imagine diversificata, iar gazonul este usor de intretinut. Treptele reprezinta solutia pentru zonele de acces ale casei, ca element atractiv de trecere de la terasa in gradina si pentru realizarea legaturii intre diferite niveluri de inaltime.

Lumina Semmelrock in gradina

Indiferent daca este vorba despre o atmosfera deosebita, despre accente punctuale de lumina sau despre lumina de orientare nocturna: prin intermediul solutiei potrivite de iluminat creezi o atmosfera deosebita pe terasa, in gradina si pe aleile din jurul casei. Tehnologia moderna, care permite reducerea consumului de energie electrica, finisajele robuste si de calitate superioara si instalarea facila, ofera solutii diverse de amenajare. Elementele de iluminat pot fi combinate cu aproape toate bordurile, dalele si elementele de design Semmelrock.

Noul catalog Semmelrock - Idei pentru gradina 2019
Noul catalog Semmelrock - Idei pentru gradina 2019

Noul catalog poate fi accesat printr-un clic aici.

Produse mentionate in articol
Gard Castello Gard Sonnblick Gard Bellamonte Gard Bradstone Lias
 
Sisteme de garduri Semmelrock
12 produse

Din gama de garduri Semmelrock fac parte: gard Umbriano, gard Castello, gard Sonnblick, gard Bellamonte, gard Bradstone Argento, gard Bradstone Travero, gard Bradstone Milldale, gard Bradstone Madoc, gard Bradstone Mountain Block, gard Rivago, boltari, sisteme de garduri si ziduri, jardiniere si cismele.

12 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pavaje Umbriano Pavaje Citytop Grande combi Pavaje La Linia® Pavaje Perla
 
Pavaje Semmelrock
21 produse

Din gama de pavaje Semmelrock fac parte: Pavaje Umbriano, Pavaje Citytop Grande combi, Pavaje La Linia®, Pavaje Perla, ARTE - Pavaj Arc de Cerc, Pavaje Appia Antica®, Pavaje Appia Antica® antichizat, Pavaje Terra Toscana®, Pavaje Castelletto® Antichizat, Pavaje Pastella®, Pavaje Palio®, Pavaje ASTI® Combi, Pavaje Rettango®, Pavaje Nardo®, Pavaje Clasic Combi, Pavaje Grila, Pavaje ECOgreen, Pavaje Uniwelle, Pavaje Autoblocant si Pavaje Penter.

21 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dale ASTI® Colori Dale ASTI® Natura Dale Umbriano Dale Senso Grande
 
Dale Semmelrock
27 produse

Din gama de dale Semmelrock fac parte: dale ASTI® Colori, dale ASTI® Natura, dale Umbriano, dale Senso Grande, dale La Linia®, dale Perla, dale ARTE Arc de Cerc, dale Appia Antica®, dale Suprema®, dale Lusso Tivoli®, dale Nordic Maritime, dale Bradstone® Lias, dale Bradstone® Milldale, dale Riviera, dale Bradstone® Travero, dale Bradstone® Travero Grande, dale Bradstone® Old Town, dale Bradstone® Traverse, dale ASTI® Colori Eco, dale Corona Brillant®, dale Pastella®, dale Picola®, dale Rettango®, dale portelanate AirPave Panama, dale portelanate AirPave Monaro, dale portelanate AirPave Casona si dale portelanate AirPave Selva.

27 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placa decorativa Bradstone Old Town
 
Placa decorativa Bradstone Old Town

Imita prin design aspectul veritabil al zidurilor din piatra naturala. Elementele individuale se gasesc in pachete mixte de baza in diferite inaltimi si lungimi pentru a crea un spatiu ambiental cu aspect natural si pentru a asigura nenumarate posibilitati de montare. Disponibile in doua culori, se combina perfect cu dalele Old Town.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Trepte, delimitari, borduri si rigole Semmelrock
 
Trepte, delimitari, borduri si rigole Semmelrock

Borduri: pentru trotuare si alei, pentru delimitarea carosabilului si consolidarea marginilor strazilor, zonelor pietonale si locurilor de parcare.
Borduri stradale: pentru delimitarea carosabilului si consolidarea marginilor strazilor, marcarea cailor de acces. Disponibile sub forma de borduri inalte, cu margini usor tesite.
Rigole: pentru realizarea jgheaburilor folosite la drenarea apei de pe suprafetele pe care circula vehicule, pentru zone industriale si constructia strazilor. Adecvate pentru locuri de parcare, curti si locuri de depozitare, de exemplu, in combinatie cu asfalt si pavaje din beton.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Gard
Gard
Pavaj, bordura
Pavaj, bordura
Placaj din piatra si beton pentru fatada
Placaj din piatra si beton pentru fatada
Poarta industriala, usa de garaj, poarta, gard
Poarta industriala, usa de garaj, poarta, gard
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...