proidea.ro catalog online de informatii produse

Noul catalog Semmelrock - Idei pentru gradina 2019


2019. mai 06.

Un design. Multe solutii. Exploreaza familiile de produse Semmelrock.

Pavaje Semmelrock
Pietrele de pavaj pot fi utilizate pe toate suprafetele exterioare in jurul casei - de la zona de acces auto catre imobil, de la terasa pana la gradina. Gratie diversitatii de forme si culori si prin intermediul celor mai variante modele de montaj, acestea ofera posibilitati complet individualizate si creative de amenajare. Formatele de pietre de mari dimensiuni, cu canturi drepte, pun in scena intr-o modalitate remarcabila o arhitectura moderna a locuintei. Pietrele fasonate asigura, prin aspectul lor erodat natural, o ambianta foarte naturala si armonioasa. Pietrele de pavaj in culori vii si nuante intense transforma suprafata in sine intr-o atractie vizuala.

Dale Semmelrock
Dalele sunt concepute exclusiv pentru consolidarea suprafetelor in zonele circulabile pietonal precum terase, trotuare si intrari in locuinte. Indiferent daca alegi o textura fina, slefuita, o structura naturala sau cu aspect de lemn sau rugoasa, posibilitatile de combinare sunt nelimitate.

Trepte / Delimitari Semmelrock
Utilizarea elementelor de delimitare laterala si a treptelor ofera solutii flexibile si libertate deosebita de amenajare a designului tau pentru gradina. Utilizeaza elementele de delimitare, precum borduri sau palisade pentru imprejmuirea suprafetelor de gazon, a rasadurilor de flori sau a iazurilor. Prin intermediul bordurilor este posibila delimitarea corespunzatoare a spatiilor verzi, in acest mod este obtinuta o imagine diversificata, iar gazonul este usor de intretinut. Treptele reprezinta solutia pentru zonele de acces ale casei, ca element atractiv de trecere de la terasa in gradina si pentru realizarea legaturii intre diferite niveluri de inaltime.

Lumina Semmelrock in gradina
Indiferent daca este vorba despre o atmosfera deosebita, despre accente punctuale de lumina sau despre lumina de orientare nocturna: prin intermediul solutiei potrivite de iluminat creezi o atmosfera deosebita pe terasa, in gradina si pe aleile din jurul casei. Tehnologia moderna, care permite reducerea consumului de energie electrica, finisajele robuste si de calitate superioara si instalarea facila, ofera solutii diverse de amenajare. Elementele de iluminat pot fi combinate cu aproape toate bordurile, dalele si elementele de design Semmelrock.Noul catalog poate fi accesat printr-un clic pe poza de mai sus.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Semmelrock, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Semmelrock Stein+Design Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-085100 Giurgiu, Bolintin Vale, str.Palanca nr.2E
Telefon: +40 37 278 2673
Telefon: +40 37 278 2674
Telefon: +40 37 278 2672
Fax: +40 37 279 2182
E-mail:
Web: www.semmelrock.ro
Alina Ene
  +40 37 215 6151
   
   
   
   
   
Pavajele, dalele, precum si palisadele produse de Semmelrock Stein+Design va ajuta sa imbinati aspectul estetic cu cel functional. De mai bine de 50 ani, Semmelrock isi propune prin produsele propri, crearea unui ambient in acord cu asteptarile clientilor sai. Concentranduse pe calitate si pe designul spectaculos al produselor. Ca unul dintre liderii pe piata pavajelor de calitate superioara, oferta cuprinde pavele si dale care isi pastreaza proprietatile si frumusetea chiar si dupa multi ani. Iar pentru aceasta, se investeste sustinut in cercetare si in dezvoltarea de noi produse.
Denumiri marca: La Linia®, Rettango®, Appia antica®, Terca®, Bradstone®, Pastella®, Picola®, Palio®, Nardo®, Classico®, Corona Brillant®, Castelletto®, Terra Toscana®
Cuvinte cheie:  semmelrock  catalog  2019  produse  amenajare  gradina  idee  idei  pavaj  pavaje  dala  dale  bordura  borduri  treapta  trepte  scara  scari  palisada  palisade  jardiniera  jardiniere  delimitare  delimitari  placa  placaj  plci  placaje  fatada