Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Nexans Romania

Cabluri si sisteme de cabluri Nexans

Nexans unul dintre liderii mondiali in productia de cabluri, avand energia ca baza a dezvoltarii sale, fiind un jucator global in domeniul infrastructurii, industriei, constructiilor si retelelor LAN. Nexans ofera o gama extinsa de cabluri si sisteme de cabluri pentru a creste productivitatea industriala, pentru a imbunatati performanta de afaceri, consolidarea securitatii, imbogatirea calitatii vietii, si de a asigura fiabilitatea pe termen lung a retelelor. Cu o prezenta industriala in 40 de tari si activitati comerciale globale, Nexans are 24.500 de oameni si a avut vanzari in 2011 de 7 miliarde de euro. Compania Nexans este listata la NYSE Euronext din Paris.

Infrastructura
Nexans furnizeaza cabluri si solutii complete de cablare pentru puterea de productie, transport si distributie. Noile tehnologii cresc in mod semnificativ capacitatea si reduc pericolul de pene de curent.
Pentru a consolida siguranta si eficienta transportului feroviar, Nexans ofera produse special concepute.
Pentru a raspunde nevoilor diverse ale operatorilor traditionali si de telecomunicatii, Nexans ofera solutii personalizate care vizeaza reducerea cheltuielilor de capital si costurile de operare.
Pentru aeroporturile lumii aglomerate, Nexans ofera cabluri si sisteme de cabluri pentru retelele energetice si de comunicare, terminale, sisteme de manipulare a bagajelor, lumini de pista, turnuri de control, etc.
Industrie
Nexans ofera un portofoliu complet de cabluri si solutii pentru segmentele de piata pentru automobile, industria aerospatiala, de constructii navale, energia nucleara, petrol si gaze, petrochimie, manipularea materialelor si automatizare.

Nexans adauga valoare prin tehnologii avansate si durabile, de inalta performanta de produse.
Cladiri
Nexans furnizeaza cabluri si solutii de retea pentru structuri de toate tipurile: de la resedinte mici la cladirile publice si de birou si complexe industriale mari.

Nexans este pionier in productia de solutii performante de cabluri rezistente la foc pentru siguranta publica, a creat solutii Ethernet industriale, sa se uneasca birou si podea, platforma fabricii, si a asigurat de reciclare usoara.
Retele locale de calculatoare si Centre de Date
Nexans ofera sisteme de cablare din cupru si fibre optice pentru LAN, si noi aplicatii, cum ar fi Data Centre, servicii de securitate, si SAN.

Solutiile avansate oferite de Nexans protejeaza operatiuni de date in conditii de sensibile, si ofera clientilor transport de mare viteza si capacitatea de a proteja si de a prelua informatii vitale.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Nexans, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Nexans Romania, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Ansambluri de cabluri de cupru pre-conectorizate Nexans
 
Ansambluri de cabluri de cupru pre-conectorizate Nexans

Ansambluri de cupru pre-conectorizate personalizate care permit instalarea rapida a cablarii in zone cu risc maxim de lucru si unde timpul petrecut in incinta trebuie redus la maxim.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Cablare structurata pentru centre de date
 
Cablare structurata pentru centre de date

Nexans ofera produse potrivite de cablare structurata pentru centre de date, care intrunesc toate cerintele de operare eficienta, economisire energetica si cerintele viitoare de crestere a traficului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de cabluri de cupru LANmark-6A pentru aplicatii cu viteza de 10 Gigabiti Sistem de cabluri de cupru LANmark-7A pentru aplicatii cu viteza de 40 Gigabiti
 
Sisteme de cabluri de cupru Nexans LANmark
2 produse

Nexans produce o gama completa de cabluri de cupru LAN pentru a asigura posibilitatea de a oferi solutia cea mai potrivita in orice configuratie de sistem.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Sistem cablare structurata
Sistem cablare structurata
Retea transmisii de date, telecomunicatii
Retea transmisii de date, telecomunicatii
Instalatii electrice
Instalatii electrice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...