Cesarom a lansat noul catalog 2011

Cele mai noi tendinte in materie de amenajari pentru baie, bucatarie si pardoseala

Pentru anul 2011 Cesarom propune noi colectii in care posibilitatile cromatice au fost exploatate la maxim. Noi detalii si ornamente cu linii ample si grafica lejera permit amenajarea spatiului in ton cu cele mai noi tendinte. Propunerile actuale de design pornesc de la culori calde precum bej, portocaliu si rosu in diferite tonalitati combinate armonios cu nuante reci precum maro, violet sau verde fistic. Motivele geometrice sau texturile ce imita lemnul, se regasesc, de asemenea, in tendintele anului 2011.
Din acest motiv, acestea au fost introduse in noile colectii Cesarom. Placile de decor se remarca prin insertiile metalice, care dau un aer elegant si in acelasi timp pretios incaperii in care sunt placate.

Colectiile de produse Cesarom 2011 dispun de brauri ornamentale si placi de decor ce pot fi aplicate atat pe orizontala cat si pe verticala, putand modifica optic arhitectura spatiului. Colectiile au fost astfel create incat fiecare client sa isi poata amenaja ambientul in raport cu arhitectura acestuia.
Catalog Cesarom 2011
Catalog Cesarom 2011


Pentru a descarca noul catalog Cesarom 2011, faceti clic pe logo-ul firmei. In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Cesarom, faceti clic pe pozele produselor prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Lasselsberger SA, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Gresie, faianta si placi decorative pentru bucatarie-colectia Flavours
 
Gresie, faianta si placi decorative pentru bucatarie-colectia Flavours

Colectia Flavours poate fi cu usurinta folosita atat in baruri cat si in cafenele. Braurile ornamentale si placile decorative se deosebesc prin simplitatea si eleganta liniilor. Colectia dispune de doua tipuri de ornament: unul cu pahare si unul cu cesti de cafea.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Gresie, faianta si placi decorative pentru bucatarie-colectia Panda
 
Gresie, faianta si placi decorative pentru bucatarie-colectia Panda

Colectia este recomandata pentru amenajarea bucatariilor. Stilului clasic, specific nuantelor de maro i-au fost adaugate elemente ce sparg barierele traditionaliste. Colectia Panda este disponibila in variante cu decoruri si brauri cu ursi panda sau cu frunze si tulpini de bambus in nuante de maro inchis.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Gresie, faianta si placi decorative pentru baie-colectia Onda
 
Gresie, faianta si placi decorative pentru baie-colectia Onda

Spatiul in care va fi montata colectia Onda se va bucura cu siguranta de un aer glamour datorita decoratiunilor sub forma de perle. Placile de decor sunt prezente in doua variante de culori, verde si violet, in nuante deschise combinate cu nuante inchise si linii fine pe fundal alb.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...