proidea.ro catalog online de informatii produse

Esti profesionist in constructii? De acum ai o noua retea: Ceresit Pro


2018. octombrie 02.

Noul portal Ceresit Pro

Un nou proiect online vine in sprijinul tau si al tuturor meseriasilor profesionisti din Romania. Lansat in acest an, Ceresit Pro are ca obiectiv sa devina principala retea dedicata profesionistilor din constructii si sa aduca laolalta o parte insemnata a celor care au un cuvant important de spus in acest domeniu.Platforma isi va permite inregistrarea unui Profil Profesional de meserias, care va cuprinde o lista detaliata a lucrarilor tale, detalii despre compania ta, despre domeniile de expertiza, montarea gresiei si a faiantei, zidarie, termoizolatii, etc. De asemenea, iti poti adauga si datele de contact unde poti fi gasit de catre clienti. Este de asteptat ca, astfel, numarul tau de contracte si lucrari sa sporeasca semnificativ.

Pe platforma Ceresit Pro poti gasi si recomandari practice, sub forma de texte si filmulete, referitoare la aplicarea produselor si a sistemelor Ceresit, cum ar fi sfaturi legate de montarea gresiei si a faiantei, adezivi pentru termosisteme sau sfaturi despre montarea gresiei, faiantei, marmurii si a pietrei naturale pe suprafete dificile. Tot aici, vei putea afla si informatii despre cele mai noi produse si tehnologii de la Henkel.

Un alt avantaj de care poti beneficia este acela al accesarii unor cursuri online, care isi vor oferi ocazia de a-si extinde cunostintele in domenii precum montarea gresiei si a faiantei, hidroizolatii sau termoizolatii. In acelasi timp, vei avea si posibilitatea participarii la traininguri de produs sustinute de expertii din domeniul tehnic ai Henkel, in diferite locatii din tara.Inregistreaza-te gratuit in programul Ceresit Pro si incepe acum o noua si productiva etapa din cariera ta de meserias profesionist!


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Ceresit, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Henkel Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-014134 sector 1, Bucuresti, str.Daniel Danielopolu nr.4-6
Scoala Herastrau Business Center
Telefon: +40 21 203 2600
Fax: +40 21 203 2655
E-mail:
Web: www.ceresit.ro
Alina Seitan
manager tehnic  
Departamentul de relatii clienti
  +40 21 203 2692
   
Henkel Romania a fost infiintata in 1994 ca filiala a companiei Henkel Central Eastern Europe si are in prezent peste 500 de angajati, iar portofoliul sau cuprinde peste 30 de marci, mii de produse, de la produse cosmetice, detergenti, adezivi comerciali si profesionali pana la tehnologii. In ceea ce priveste divizia de Adezivi, Henkel detine in acest moment in Romania trei unitati de productie pentru adezivi de constructii (Ceresit), langa Bucuresti, in Pantelimon, la Campia Turzii (jud. Cluj) si in orasul Roznov (jud. Neamt). Din perspectiva investitiilor locale, anul aniversar 2014 a debutat cu o noua investitie in fabrica din Campia Turzii, in valoare de 1 milion de EUR, pentru o noua linie de tencuieli decorative si amorse. Valoarea totala a investitiilor Henkel in capacitati de productie locale depaseste suma de 46 milioane de EUR. O parte dintre aceste investitii au fost realizate si cu finantare europeana in cadrul programelor de dezvoltare regionala, avand ca scop relansarea economica si sociala a regiunilor unde s-au realizat, pe baza principiilor de dezvoltare durabila, precum generarea de noi locuri de munca, eficienta energetica a investitiilor, dezvoltarea durabila etc.
Denumiri marca: Ceresit, Thomsit, Moment, Super Attak, Loctite, Teroson
Cuvinte cheie:  henkel  ceresit  pro  ceresitpro  portal  constructor  constructori  profesionost  profesionisti