Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Edilcom Srl

Produse de calitate superioara pentru beton fara fisuri

S.C. Edilcom Srl Negresti Oas si-a inceput activitatea in primavara anului 1994 avand ca obiect de activitate productia de ambalaje flexibile din polipropilena si un compartiment de constructii si elemente prefabricate din beton. Incepand cu anul 2000 activitatea dedicata produselor din polipropilena sa extins ajungand la un numar de 180 de angajati si o gama sortimentala de 40 de produse de ambalaje flexibile din polipropilena, in speta saci si big bag cu capacitati de la 50 kg la 2000 kg.
In anul 2005 paleta sortimentala s-a largit cu alte produse noi, cum este si Edifiber 3 armaturi din polipropilena in dispersie si Geosintetice tesaturi geotextile cu utilizari multiple.
In prezent 75% din productie este destinata exportului in tari precum Germania, Austria, Franta si Marea Britanie.
edilcom
edilcom


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Edifiber, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Edilcom Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Armaturi Edifiber 3 Fibri din fibre de polimeri pentru betoane si mortare Armaturi Edifiber 3 Multi din fibre de polimeri pentru betoane si mortare
 
Armaturi Edifiber din fibre de polimeri pentru betoane si mortare
2 produse

Edifiber 3 Fibri sunt recomandate pentru armarea pardoselilor industriale sau rezidentiale la care nu sunt conditii de finisare gen luciu. Edifiber 3 Multi sunt recomandate pentru armarea pardoselilor industriale sau rezidentiale care cer o finisare la nivel de luciu, cu adaos de nisip quartos si elicopterizate fara straturi ulterioare de vopsea epoxidica. Edifiber 3 Mono se recomanda a se folosi la armarea pardoselilor industriale sau rezidentiale care nu necesita finisare excesiva, platforme pentru trafic greu, piste aeroportuare, infrastructura betonata a liniilor de tramvai, prefabricate din beton si, in general, la lucrarile speciale care necesita cresterea caracteristicilor mecanice ale betonului pentru o rezistenta sporita la oboseala, lovituri si vibratii.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Armatura, element de fixare pentru beton armat
Armatura, element de fixare pentru beton armat
Structura portanta si zidarie
Structura portanta si zidarie
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...