Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei ArcelorMittal Construction Romania SA

Sisteme si solutii pentru acoperis, fatade, plansee colaborante si luminatoare

ArcelorMittal a fost fondata in 2006 prin fuziunea celor mai mari doua grupuri metalurgice: Mittal Steel si Arcelor. In prezent ArcelorMittal are o capacitate de productie de 116 milioane tone, reprezentand circa 10% din volumul total de productie de otel la nivel global si 310,000 angajati in peste 60 de tari. ArcelorMittal Construction (AMC) este o companie multinationala producatoare de materiale de constructii metalice, parte a gigantului ArcelorMittal.

ArcelorMittal este astazi unul din cei mai mari furnizori de otel la nivel global pentru industriile: auto, constructii, electrocasnice si ambalaje. ArcelorMittal Construction Romania este reprezentanta in Romania a diviziei de materiale de constructii a Arcelor Mittal. Pana in luna februarie 2008 compania s-a numit Kontirom, decizia schimbarii numelui fiind luata pentru a sublinia apartenenta la unul din cele mai mari grupuri metalurgice din lume.
Kontirom a fost fondata in anul 1998. Pana in anul 2001 compania a activat ca reprezentanta Konti Steel Hellas (Grecia).
In 2002 Kontirom devine membru Arcelor Construction si deschide prima fabrica in Romania.
In 2006 – in urma fuziunii Arcelor si Mittal Steel, Kontirom devine parte din divizia ArcelorMittal Construction (AMC).
Operatiunile ArcelorMittal Construction sunt coordonate de la Paris. In 2007 Kontirom a demarat un program de dezvoltare si investitii pentru marirea capacitatilor de productie, iar activitatea companiei s-a organizat pe cele trei divizii de activitate: Armat, Arclad si Arval.

ArcelorMittal Construction Romania asigura:
- siguranta si promptitudine in furnizarea materiei prime
- acces la resursele de inovatie ale grupului international
- acces la informatii la nivel european si mondial pentru a studia tendintele pietei materialelor de constructii metalice
- materiale si solutii noi pentru sectorul constructiilor prin cele trei divizii: Armat, Arclad si Arval.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele ArcelorMittal Construction, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ArcelorMittal Construction Romania SA, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Panouri termoizolante Arval Arclatherm R 1000 Panouri termoizolante Arval Arclatherm W 1000
 
Panouri termoizolante Arval Arclatherm
2 produse

Panourile termoizolante Arclatherm sunt concepute pentru izolarea termica si pentru eliminarea formarii condensului la constructii industriale, comerciale si agrozootehnice. Cuprinde gama de produse Arval Arclatherm R 1000 si Arval Arclatherm W 1000.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Profile metalice Arval de pereti subtiri Profile C, Z, Σ Table cutate Arval Bardesco 6.180.25 Table cutate Arval Bardesco 1.600.120 G Table cutate Arval Couversco 4.250.40
 
Table cutate Arval
7 produse

Elemente structurale portante folosite la acoperirea constructiilor cu deschideri mari, pentru cofraje metalice pierdute, tavane false cu deschideri mari, inchideri laterale. Cuprinde gama de produse: Table cutate Arval Arclatherm R/W 1000, Arval Bardesco 6.180.25/1.600.120 G, Arval Couversco 4.250.40, Arval Ondulesco 13.76.18, Arval Toitesco 4.262.85/3.280.150.

7 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Hale metalice Arval prefabricate din otel galvanizat
 
Hale metalice Arval prefabricate din otel galvanizat

Sistemul Arval de la ArcelorMittal propune o solutie de constructii metalice usoare, realizate din elemente modulare, adaptabile exigentelor specifice fiecarui proiect, raspunzand la forme arhitecturale si functiuni variate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Bardaje Arval inchideri orizontale Bardaje Arval panouri sandwich Bardaje Arval Evos Bardaje Arval Imageo
 
Sisteme Arval din otel pentru fatade
7 produse

Elemente decorative Arval din otel pentru inchideri orizontale sau verticale utilizate pentru fatade.

7 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Panouri sandwich Arval pentru acoperis Tabla cutata Arval pentru inchideri
 
Sisteme din otel Arval pentru acoperis
2 produse

Panourile de tip ONDATHERM R 1001, ONDATHERM R 1001 A si PROMISTYL FEU 3005 T se monteaza prin imbinare cu suprapunere, astfel, nervura libera a elementului ce urmeaza a fi montat acopera nervura plina a ultimului element montat; sensul de montaj se alege astfel incat sa fie opus sensului vantului dominant din zona respectiva de constructie.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Cofraj pierdut Arval Cofrasol Planseu pentru parcari Arval Cofraplus 220 Plansee colaborante Arval Cofraplus 60 Plansee colaborante Arval Cofrastra 70
 
Sisteme Arval din otel pentru plansee colaborante
5 produse

Sisteme Arval din otel pentru plansee colaborante cuprind gama de plansee pentru parcari Arval Cofraplus 220, cofraje Arval Cofrasol pierdute, plansee colaborante Arval Cofraplus 60, plansee uscate Arval Supportsol si plansee colaborante Arval Cofraplus 70.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Hala industriala la cheie
Hala industriala la cheie
Cofraj pentru planseu
Cofraj pentru planseu
Panou sandwich, panou termoizolant
Panou sandwich, panou termoizolant
Casete si lamele de fatada
Casete si lamele de fatada
Tabla metalica cutata si ondulata
Tabla metalica cutata si ondulata

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...