AkzoNobel Powder Coatings a lansat site-ul Interpon Buildings

Site de track record dedicat vopselei pulbere Interpon

AkzoNobel a lansat website-ul www.interponbuildings.com - primul site de track record dedicat vopselei pulbere pentru proiecte arhitecturale.

Alaturi de AkzoNobel Powder Coatings se poate realiza un tur virtual al Interpon Buildings, experimentand posibilitatile oferite de vopseaua pulbere Interpon. Interpon Buildings este o inovatie, deoarece prezinta peste 300 de proiecte arhitecturale, toate protejate cu ajutorul vopselei pulbere Interpon.

Astfel vizitatorul, arhitectul, proiectantul, constructorul, poate accesa si vizualiza online exemple specifice cu vopselele pulbere folosite in intreaga lume in cadrul a sute de cladiri.

Fie ca este vorba de climat cald sau rece, uscat sau umed, proiect rezidential sau de birouri, stadion sau zgarie nor - pentru fiecare in parte Interpon Buildings are un exemplu prezentat. Fiecare proiect contine un set complet de imagini, informatii generale despre cladire si acolo unde este disponibil se poate folosi Google Maps Streetview pentru a vedea mai de aproape produsul si detaliile aplicarii asociate cu acel proiect.

"Veniti alaturi de noi… o cladire Interpon ar putea fi, fara sa stiti, chiar dupa colt de dumneavoastra."

Categorii
Vopsea pulbere, lac pulbere
Vopsea pulbere, lac pulbere
Vopsea, strat de protectie
Vopsea, strat de protectie
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...