Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Akzo Nobel Powder Coatings SA

Vopselele pulbere Interpon D

AkzoNobel este una dintre cele mai mari companii producatoare de lacuri si vopsele din lume, avand aproximativ 60.000 de angajati, in mai mult de 80 de tari. S-a dedicat in intregime conceptului de a oferi astazi raspunsuri la intrebarile de maine - "Tomorrow's Answers Today". Spiritul inovativ, coroborat celor aprope 90 de ani de experienta, a facut din AkzoNobel o companie de succes, o companie care intelege cu exactitate necesitatile si cerintele clientilor, oferind o gama larga de produse.

Aldar head office
Aldar head office
AkzoNobel, investind sistematic in cercetare si in inalta tehnologie, creeaza noi produse avansate cu rezistenta sporita si estetica inovatoare, care respecta si protejeaza mediul inconjurator, deoarece nu contin substante daunatoare pentru ozon si nu contin substante toxice pentru organismul uman. Privind spre viitor, cel mai important obiectiv al echipelor de Cercetare & Dezvoltare AkzoNobel este crearea de pulberi pentru vopsire in camp electrostatic care sa contribuie semnificativ la protectia mediului. Pentru sustinerea acestui efort, din martie 2009, toate materialele de comunicare sunt insotite de logo-ul "Every color is GREEN", pentru a accentua si mai mult faptul ca vopselele AkzoNobel pulbere au proprietati ecologice (green).
Produsele AkzoNobel nu contin numai nuante de verde, dar in mod sigur sunt caracterizate numai de proprietati "verzi" (green).

In Romania concernul este prezent de peste 10 ani, initial printr-un distribuitor, iar de 6 ani cu propria sucursala, avand la dispozitie un depozit ce ofera posibilitatea de livrare a marfii de pe stoc in 24 de ore. De asemenea datorita sprijinului international, saptamanal se realizeaza aprovizionarea cu marfa necesara.
Vopseaua pulbere AkzoNobel este distribuita catre sectoare cheie ale pietei precum arhitectura, automobile, mobila, IT, instalatii.

Pe piata arhitecturala gama AkzoNobel de produse se afla sub numele de Interpon D. Aceasta gama este o oferta completa de pulbere de vopsea premium ce respecta cele mai importante standarde si specificatii tehnice arhitecturale internationale.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre vopselele pulbere Interpon D, faceti clic pe poza produsului de mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Akzo Nobel Powder Coatings SA, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Vopsea pulbere Interpon D Colectia Futura Vopsea pulbere Interpon D Colectia Anodic Vopsea pulbere Interpon D Colectia Elements Vopsea pulbere Interpon D Colectia Fiji
 
Vopsele pulbere Interpon D
7 produse

Colectiile Interpon D sunt: Futura, Anodic, Elements, Fiji, Ral, Ral Metalic Mat si Ral Mat.

7 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Vopsea pulbere, lac pulbere
Vopsea pulbere, lac pulbere
Vopsea, strat de protectie
Vopsea, strat de protectie
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...