AkzoNobel a lansat un nou site

Noul site in limba romana a diviziei de vopsele pulbere Interpon

Divizia de vopsea pulbere AkzoNobel poarta numele de Interpon, in cadrul acestui brand se regasesc produsele utilizate si de incredere.
Astfel incepand cu luna noiembrie 2011 se lanseaza noua pagina de internet in limba romana www.interpon.com/ro.

Indiferent de meserie: arhitect, constructor, vopsitor, inginer, designer, acum se pot comanda online cataloage de culori sau se pot descarca brosuri despre vopseaua pulbere AkzoNobel cat si fise tehnice aferente produselor utilizate.
AkzoNobel isi doreste ca site-ul Interpon sa usureze activitatea zilnica, deoarece va va tine la curent cu toate noutatile in domeniu, cu tendintele de culoare, dezvoltari tehnice devenind astfel un partener de incredere, un consilier in ceea ce priveste culoarea si utilizarile vopselei pulbere.

Ofera online si informatii despre angajamentul AkzoNobel fata de mediul inconjurator, deoarece acestia sunt mandri de reusitele lor pentru protectia mediului. Nu numai ca depun eforturi constante sa limiteze amprenta asupra mediului, dar ofera sprijin partenerilor, in a-si atinge obiectivele ecologice.

Pe site se pot gasi informatii referitoare la segmentele de piata pe care activeaza si pentru care dezvolta produse de calitate inalta:
    Electrocasnice
    Industrie
    Automotive
    IT
    Vopsitori pentru Terti
    Mobila
Industria globala a mobilei este diversificata, bazata in mare parte pe design, influentata de trenduri, culoare, moda si stilul de viata in continua schimbare. AkzoNobel, cu experienta sa la nivel global si fiind, unul dintre liderii in producerea de vopsele pulbere, este plasat ideal pe aceasta piata pentru a oferi produse de cea mai inalta calitate, compatibile cu specificatiile industriei, in diverse culori si finisaje.

AkzoNobel isi doreste ca oriunde activeaza clientul, acesta sa aiba acces la sprijin deplin prin reteaua globala. Tehnologiile AkzoNobel sunt administrate si controlate la nivel central. Ele pot fi reproduse si aplicate la nivel local pentru a asigura consistenta calitatii si performanta vopselei pulbere. Acest lucru il face pe AkzoNobel un partener ideal pentru producatorii globali de echipamente originale (OEM's) cat si pentru arhitecti, proiectanti, contractori si dezvoltatori de proiecte internationale majore.


Pentru mai multe detalii puteti accesa paginile Interpon. In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre vopselele pulbere Interpon D, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Akzo Nobel Powder Coatings SA, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Vopsea pulbere Interpon D Colectia Futura Vopsea pulbere Interpon D Colectia Anodic Vopsea pulbere Interpon D Colectia Elements Vopsea pulbere Interpon D Colectia Fiji
 
Vopsele pulbere Interpon D
7 produse

Colectiile Interpon D sunt: Futura, Anodic, Elements, Fiji, Ral, Ral Metalic Mat si Ral Mat.

7 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Vopsea pulbere, lac pulbere
Vopsea pulbere, lac pulbere
Vopsea, strat de protectie
Vopsea, strat de protectie
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...