Familie produse:  Sisteme din aluminiu-lemn METRA
Leykom Import Export Srl Usi si pereti de interior METRA

Usile de interior METRA Flex pot fi montate atat in locuinte, cat si in spatiile comerciale. In ambele cazuri solutiile sunt ideale in multe contexte arhitectonice.
Sistemele profilate din aluminiu NC 100 sunt ideale pentru realizarea peretilor mobili pentru birouri si zone pentru servicii, unde impartirea spatiului, siguranta, functionalitatea, estetica si confortul au un rol foarte important.

Produse din aceasta familie

Usi de interior METRA Flex
 
Usi de interior METRA Flex

Sistemele pentru usi din seria METRA-Flex dau valoare saloanelor caselor particulare, birourilor sau cladirilor publice. Stilul, designul si modularitatea se integreaza in cele mai diverse contexte arhitecturale si ofera solutii inteligente din punct de vedere al proiectarii si deosebite din punct de vedere estetic (datorita imbinarii materialelor, finisajelor si culorilor). Acestea pot fi batante sau glisante: cu cadru sau cu sina exterioara pe perete. Usile de interior realizate din sisteme profilate de aluminiu Metra-Flex sunt rezistente, oferind in acelasi timp izolatie acustica si termica. Pot fi adaptate grosimii peretilor si ofera siguranta datorita garniturilor impotriva accidentelor. Sistemele profilate din seria METRA-Flex sunt compatibile cu cele din seria NC 100 (pereti divizori) si cu cele din seria batanta NC 50 I.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pereti de interior METRA NC 100
 
Pereti de interior METRA NC 100

Sistemele profilate din aluminiu NC 100 sunt ideale pentru realizarea peretilor mobili pentru birouri si zone pentru servicii, unde impartirea spatiului, siguranta, functionalitatea, estetica si confortul au un rol foarte important. Sistemul permite o economisire considerabila a materialelor, prelucrarilor si a timpilor de montare. Structura de sustinere a peretilor, realizata din sisteme profilate de aluminiu seria NC 100, constituie scheletul modulului predefinit, care poate fi usor asamblat, chiar si pe loc. Modulele produse sunt apoi cuplate utilizand racorduri simple de conectare din aluminiu si nu necesita prelucrare suplimentara la locul instalarii. Dupa realizarea scheletului de sustinere al peretilor, pe module pot fi agatate sau atasate panouri de sticla sau rame din aluminiu, pe ambele parti ale structurii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...