Familie produse:  Sisteme din aluminiu-lemn METRA
a_53_d_29_1364561696984_leykom_logo200.jpg Sisteme de umbrire METRA

Noua serie de sisteme de umbrire din aluminiu (parasolare) METRA garanteaza obtinerea unor conditii ideale in orice mediu. Lasa sa treaca exact cantitatea de lumina dorita, blocheaza radiatia solara nedorita si permite reglarea temperaturii in interiorul cladirii. Sistemele de umbrire METRA sunt constituite dintr-o lamela din aluminiu extrudat, doua suruburi din otel inoxidabil pozitionate in locasul central al lamelei, care raman blocate de capacele laterale (si acestea din aluminiu).

Documente

Stiri conexe

Sisteme de umbrire Frangisole METRA
Disponibile si cu panouri fotovoltaice in lamele
Sisteme de umbrire Frangisole METRA

Alte produse ale companiei

 
Placi compozite Alucoil Larson Bond

Gama Larson contine placi compozite cu fete din aluminiu, otel inoxidabil, cupru, alama sau zinc. Acestea sunt produse versatile, adaptabile celor mai creative idei ale designerilor sau arhitectilor. Rezistenta la foc (chiar si A2), planeitatea excelenta, greutatea redusa, rezistenta foarte buna la conditiile de mediu sau la diferite substante chimice, izolarea termica si acustica foarte bune sunt doar cateva dintre atuurile acestor produse de calitate. Mai mult, gama de culori si finisari (efecte de lemn - nuc, stejar, cires etc - culori oxidate si anodizate, culori cameleon - Green-blue, red-green, blue-gold, red-orange - efect oglinda, stucco, bazalt etc) in care placile compozite Larson Bond sunt disponibile este foarte variata, usurand astfel munca de a gasi nuanta de culoare specifica unui anumit brand.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme din aluminiu-lemn METRA
2 produse

METRA ofera solutia pentru sistemele de ferestre si usi aluminiu-lemn. Profilele AELLE STH permit realizarea de ferestre sau usi glisante de mari dimensiuni in culori si esente de lemn cu un stil deosebit.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Usi de interior METRA Flex

Sistemele pentru usi din seria METRA-Flex dau valoare saloanelor caselor particulare, birourilor sau cladirilor publice. Stilul, designul si modularitatea se integreaza in cele mai diverse contexte arhitecturale si ofera solutii inteligente din punct de vedere al proiectarii si deosebite din punct de vedere estetic (datorita imbinarii materialelor, finisajelor si culorilor). Acestea pot fi batante sau glisante: cu cadru sau cu sina exterioara pe perete. Usile de interior realizate din sisteme profilate de aluminiu Metra-Flex sunt rezistente, oferind in acelasi timp izolatie acustica si termica. Pot fi adaptate grosimii peretilor si ofera siguranta datorita garniturilor impotriva accidentelor. Sistemele profilate din seria METRA-Flex sunt compatibile cu cele din seria NC 100 (pereti divizori) si cu cele din seria batanta NC 50 I.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Ferestre si usi glisante METRA

Sistemele glisante METRA contin tehnologia si designul necesare unui proiectant pentru propuneri valoroase de interior si exterior: lumina invaluitoare si design superior, ultra-subtire (gama porneste de la o baza de 50 mm pana la 150 mm), cu inima de aluminiu.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme ferestre si usi batante METRA
9 produse

Livingul poate fi protejat si pus in evidenta cu ajutorul sistemelor batante METRA pentru ferestre si usi. Aceste sisteme batante imbina trei factori esentiali: tehnologie avansata, structura excelenta si estetica contemporana. Regasindu-se intr-o paleta vasta de linii estetice, ferestrele batante si usile de exterior METRA pot fi utilizate in toate tipurile de locuinte, fara sa sacrifice aspectul exterior al acestora: de la cele din centrul istoric la cele cu arhitectura moderna, de la cabana de la munte la vila de la mare sau pentru casele de vacanta. Rezistente la orice tip de agent atmosferic si conditii climatice, cu prestatii durabile in timp, sistemele batante METRA izoleaza termic si acustic, reduc interventiile de intretinere si ofera interiorului o nota calda si un aspect natural.

9 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Sistem de umbrire pentru exterior, plasa impotriva insectelor, copertina
Sistem de umbrire pentru exterior, plasa impotriva insectelor, copertina
Gradina de iarna, vitrare balcon, terasa
Gradina de iarna, vitrare balcon, terasa
Fereastra si usa metalica, profil metalic
Fereastra si usa metalica, profil metalic
Fereastra si usa din lemn-aluminiu
Fereastra si usa din lemn-aluminiu
Fereastra si usa din PVC, profil din PVC
Fereastra si usa din PVC, profil din PVC

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...