Familie produse:  Alucoil - placi compozite
a_53_d_29_1364561696984_leykom_logo200.jpg Placi compozite Alucoil Larson Bond

Gama Larson contine placi compozite cu fete din aluminiu, otel inoxidabil, cupru, alama sau zinc. Acestea sunt produse versatile, adaptabile celor mai creative idei ale designerilor sau arhitectilor. Rezistenta la foc (chiar si A2), planeitatea excelenta, greutatea redusa, rezistenta foarte buna la conditiile de mediu sau la diferite substante chimice, izolarea termica si acustica foarte bune sunt doar cateva dintre atuurile acestor produse de calitate. Mai mult, gama de culori si finisari (efecte de lemn - nuc, stejar, cires etc - culori oxidate si anodizate, culori cameleon - Green-blue, red-green, blue-gold, red-orange - efect oglinda, stucco, bazalt etc) in care placile compozite Larson Bond sunt disponibile este foarte variata, usurand astfel munca de a gasi nuanta de culoare specifica unui anumit brand.

Documente

Stiri conexe

Academia de Muzica din Dilbeek, mai mult decat personalitate cu Larson Bond!
Placile compozite Larson Bond PE, furnizate de Alucoil
Academia de Muzica din Dilbeek, mai mult decat personalitate cu Larson Bond!
Larson Bond - placi compozite de calitate superioara
Solutii premium pentru placari exterioare de exceptie
Larson Bond - placi compozite de calitate superioara
Placi compozite Alucoil Larson Bond
Placi compozite cu fete din aluminiu, otel inoxidabil, cupru, alama sau zinc
Placi compozite Alucoil Larson Bond

Alte produse ale companiei

 
Fatada continua Poliedra-Sky 50

Cu un design contemporan si o tehnologie avansata, sistemele profilate Poliedra-Sky 50 pentru fatade continue sunt aplicabile si adaptabile oricarui tip de proiect arhitectural. Acestea au fost create intr-un mod inovator, astfel incat permit obtinerea formelor geometrice din ce in ce mai complexe in combinatie cu sticla, piatra, lemnul si materialele compozite. Pe langa aspectul estetic si modern care se poate personaliza in functie de proiect, sistemele profilate Poliedra-Sky 50 prezinta o serie de avantaje: structura de sprijin usoara, izolare acustica si termica, finisare anti-zgarieturi cu auto-curatare si integrarea tuturor deschiderilor batante din seria Metra.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme de umbrire METRA

Noua serie de sisteme de umbrire din aluminiu (parasolare) METRA garanteaza obtinerea unor conditii ideale in orice mediu. Lasa sa treaca exact cantitatea de lumina dorita, blocheaza radiatia solara nedorita si permite reglarea temperaturii in interiorul cladirii. Sistemele de umbrire METRA sunt constituite dintr-o lamela din aluminiu extrudat, doua suruburi din otel inoxidabil pozitionate in locasul central al lamelei, care raman blocate de capacele laterale (si acestea din aluminiu).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme ferestre si usi batante METRA
9 produse

Livingul poate fi protejat si pus in evidenta cu ajutorul sistemelor batante METRA pentru ferestre si usi. Aceste sisteme batante imbina trei factori esentiali: tehnologie avansata, structura excelenta si estetica contemporana. Regasindu-se intr-o paleta vasta de linii estetice, ferestrele batante si usile de exterior METRA pot fi utilizate in toate tipurile de locuinte, fara sa sacrifice aspectul exterior al acestora: de la cele din centrul istoric la cele cu arhitectura moderna, de la cabana de la munte la vila de la mare sau pentru casele de vacanta. Rezistente la orice tip de agent atmosferic si conditii climatice, cu prestatii durabile in timp, sistemele batante METRA izoleaza termic si acustic, reduc interventiile de intretinere si ofera interiorului o nota calda si un aspect natural.

9 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Usi batante METRA NC 75 STH

Sistemele profilate din aluminiu NC 75 STH Usi se integreaza foarte bine in stilul arhitectonic al oricarui mediu, rezistand in orice conditii atmosferice. Sunt sigure, au o constructie robusta si nu se deformeaza. Satisfac astfel cele mai diverse cerinte estetice, functionale sau legate de economisirea energiei. Sistemele profilate din aluminiu NC 75 STH Usi sunt incadrate intr-o clasa de performanta superioara: pot avea garnitura dubla sau tripla, pentru o etansare perfecta impotriva agentilor atmosferici. Sunt disponibile intr-o gama extrem de larga de suprafete impresionante, nenumarate culori si efecte sau insertii de geam.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Usi si pereti de interior METRA
2 produse

Usile de interior METRA Flex pot fi montate atat in locuinte, cat si in spatiile comerciale. In ambele cazuri solutiile sunt ideale in multe contexte arhitectonice.
Sistemele profilate din aluminiu NC 100 sunt ideale pentru realizarea peretilor mobili pentru birouri si zone pentru servicii, unde impartirea spatiului, siguranta, functionalitatea, estetica si confortul au un rol foarte important.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Panou sandwich, panou termoizolant
Panou sandwich, panou termoizolant
Jgheab si burlan
Jgheab si burlan
Hala industriala la cheie
Hala industriala la cheie
Accesoriu, sistem de siguranta pentru acoperis
Accesoriu, sistem de siguranta pentru acoperis
Element de fixare pentru placari
Element de fixare pentru placari

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...