a_53_d_29_1364561696984_leykom_logo200.jpg Imprimanta latex Mimaki JV400LX

Imprimanta inovatoare, satisface cererile tot mai mari ale pietei de signalistica avand un sistem de functionare care se raceste usor si o calitate a imprimarii uluitoare. Vine cu o gama larga de culori ce foloseste cele mai prietenoase si ecologice cerneluri. Puncte forte: heater inteligent, durabilitate mare de imprimare pentru aplicatii de exterior sau interior, cerneluri cu uscare rapida pentru productivitate imbunatatita, productie mare de pana la 18 mp pe ora, alegere a 2 latimi de imprimare (1371 mm sau 1620 mm).

Documente

Stiri conexe

Leykom prezinta imprimanta cu cerneala latex Mimaki JV400LX Latex
Mimaki JV400LX Latex - mai bun, mai ecologic, mai rapid!
Leykom prezinta imprimanta cu cerneala latex Mimaki JV400LX Latex

Alte produse ale companiei

 
Placi compozite Alucoil Larson Bond

Gama Larson contine placi compozite cu fete din aluminiu, otel inoxidabil, cupru, alama sau zinc. Acestea sunt produse versatile, adaptabile celor mai creative idei ale designerilor sau arhitectilor. Rezistenta la foc (chiar si A2), planeitatea excelenta, greutatea redusa, rezistenta foarte buna la conditiile de mediu sau la diferite substante chimice, izolarea termica si acustica foarte bune sunt doar cateva dintre atuurile acestor produse de calitate. Mai mult, gama de culori si finisari (efecte de lemn - nuc, stejar, cires etc - culori oxidate si anodizate, culori cameleon - Green-blue, red-green, blue-gold, red-orange - efect oglinda, stucco, bazalt etc) in care placile compozite Larson Bond sunt disponibile este foarte variata, usurand astfel munca de a gasi nuanta de culoare specifica unui anumit brand.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme din aluminiu-lemn METRA
2 produse

METRA ofera solutia pentru sistemele de ferestre si usi aluminiu-lemn. Profilele AELLE STH permit realizarea de ferestre sau usi glisante de mari dimensiuni in culori si esente de lemn cu un stil deosebit.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Usi de interior METRA Flex

Sistemele pentru usi din seria METRA-Flex dau valoare saloanelor caselor particulare, birourilor sau cladirilor publice. Stilul, designul si modularitatea se integreaza in cele mai diverse contexte arhitecturale si ofera solutii inteligente din punct de vedere al proiectarii si deosebite din punct de vedere estetic (datorita imbinarii materialelor, finisajelor si culorilor). Acestea pot fi batante sau glisante: cu cadru sau cu sina exterioara pe perete. Usile de interior realizate din sisteme profilate de aluminiu Metra-Flex sunt rezistente, oferind in acelasi timp izolatie acustica si termica. Pot fi adaptate grosimii peretilor si ofera siguranta datorita garniturilor impotriva accidentelor. Sistemele profilate din seria METRA-Flex sunt compatibile cu cele din seria NC 100 (pereti divizori) si cu cele din seria batanta NC 50 I.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Ferestre si usi glisante METRA

Sistemele glisante METRA contin tehnologia si designul necesare unui proiectant pentru propuneri valoroase de interior si exterior: lumina invaluitoare si design superior, ultra-subtire (gama porneste de la o baza de 50 mm pana la 150 mm), cu inima de aluminiu.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme ferestre si usi batante METRA
9 produse

Livingul poate fi protejat si pus in evidenta cu ajutorul sistemelor batante METRA pentru ferestre si usi. Aceste sisteme batante imbina trei factori esentiali: tehnologie avansata, structura excelenta si estetica contemporana. Regasindu-se intr-o paleta vasta de linii estetice, ferestrele batante si usile de exterior METRA pot fi utilizate in toate tipurile de locuinte, fara sa sacrifice aspectul exterior al acestora: de la cele din centrul istoric la cele cu arhitectura moderna, de la cabana de la munte la vila de la mare sau pentru casele de vacanta. Rezistente la orice tip de agent atmosferic si conditii climatice, cu prestatii durabile in timp, sistemele batante METRA izoleaza termic si acustic, reduc interventiile de intretinere si ofera interiorului o nota calda si un aspect natural.

9 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Imprimanta de format mare, plotter
Imprimanta de format mare, plotter
Software de proiectare pentru instalatii mecanice si electrice
Software de proiectare pentru instalatii mecanice si electrice
Software de proiectare in constructii
Software de proiectare in constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...