Familie produse:  Usi si pereti de interior METRA
a_53_d_29_1364561696984_leykom_logo200.jpg Usi de interior METRA Flex

Sistemele pentru usi din seria METRA-Flex dau valoare saloanelor caselor particulare, birourilor sau cladirilor publice. Stilul, designul si modularitatea se integreaza in cele mai diverse contexte arhitecturale si ofera solutii inteligente din punct de vedere al proiectarii si deosebite din punct de vedere estetic (datorita imbinarii materialelor, finisajelor si culorilor). Acestea pot fi batante sau glisante: cu cadru sau cu sina exterioara pe perete. Usile de interior realizate din sisteme profilate de aluminiu Metra-Flex sunt rezistente, oferind in acelasi timp izolatie acustica si termica. Pot fi adaptate grosimii peretilor si ofera siguranta datorita garniturilor impotriva accidentelor. Sistemele profilate din seria METRA-Flex sunt compatibile cu cele din seria NC 100 (pereti divizori) si cu cele din seria batanta NC 50 I.

Documente

Stiri conexe

Noile linii estetice de usi interiorare METRA-Flex
Usi interioare in stil italian
Noile linii estetice de usi interiorare METRA-Flex
METRA Flex - Sisteme pentru usi de interior
Sistemele pentru usi METRA-Flex dau valoare saloanelor, caselor particulare, birourilor sau cladirilor publice
METRA Flex - Sisteme pentru usi de interior

Alte produse ale companiei

 
Fatada continua Poliedra-Sky Glass 130

Certificate de cele mai importante laboratoare europene de testare, sistemele profilate Poliedra-Sky Glass 130 ofera o performanta optima si durata in timp, ele fiind alegerea de top pentru fatade punctiforme suspendate cu montant vertical. Sistemele profilate Poliedra-Sky Glass 130 sunt ideale in cazul cladirilor rezidentiale pentru construirea de vitraje mari pentru verande, gradini de iarna, casa scarii si lucarne, permitand prin utilizarea fatadei sporirea semnificativa a luminozitatii, caldurii solare si economiei de energie. Aceste sisteme ofera un aspect estetic complet din sticla cu transparenta totala si au un sistem ce poate fi utilizat si pentru copertine.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Ferestre batante METRA NC 65 STH

Sistemele profilate din aluminiu NC 65 STH se caracterizeaza printr-o versatilitate foarte mare, fara a sacrifica insa aspectul exterior: ferestrele batante realizate din aceste sisteme pot fi utilizate cu succes in orice tip de locuinta, fie moderna sau din centrul istoric, fie de la munte sau de la tara. Sunt rezistente la orice fel de conditii atmosferice si au o durabilitate si rezistenta mari in timp. In plus, ferestrele realizate din sistemele profilate NC 65 STH izoleaza bine atat termic, cat si acustic, oferind astfel o economie considerabila de energie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Ferestre batante METRA NC 50 STH

Sistemele profilate din aluminiu NC 50 STH se caracterizeaza printr-un aspect estetic deosebit, dar si tehnologie de varf, inglobate pentru a scoate in evidenta si a proteja livingul dumneavoastra. Ferestrele batante produse din sistemele profilate NC 50 STH pot fi montate in orice tip de locuinta, fie ea din centrul istoric sau cu arhitectura contemporana. Produsele construite din sistemele profilate NC 50 STH sunt rezistente la orice tip de agent atmosferic, au prestatii durabile in timp, izoleaza termic si acustic, lucru ce are ca efect o economie considerabila de energie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Fatada continua Poliedra-Sky 50

Cu un design contemporan si o tehnologie avansata, sistemele profilate Poliedra-Sky 50 pentru fatade continue sunt aplicabile si adaptabile oricarui tip de proiect arhitectural. Acestea au fost create intr-un mod inovator, astfel incat permit obtinerea formelor geometrice din ce in ce mai complexe in combinatie cu sticla, piatra, lemnul si materialele compozite. Pe langa aspectul estetic si modern care se poate personaliza in functie de proiect, sistemele profilate Poliedra-Sky 50 prezinta o serie de avantaje: structura de sprijin usoara, izolare acustica si termica, finisare anti-zgarieturi cu auto-curatare si integrarea tuturor deschiderilor batante din seria Metra.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Usi si pereti de interior METRA
2 produse

Usile de interior METRA Flex pot fi montate atat in locuinte, cat si in spatiile comerciale. In ambele cazuri solutiile sunt ideale in multe contexte arhitectonice.
Sistemele profilate din aluminiu NC 100 sunt ideale pentru realizarea peretilor mobili pentru birouri si zone pentru servicii, unde impartirea spatiului, siguranta, functionalitatea, estetica si confortul au un rol foarte important.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Fereastra si usa din lemn-aluminiu
Fereastra si usa din lemn-aluminiu
Perete despartitor cu structura usoara
Perete despartitor cu structura usoara
Sistem de actionare usi, ferestre, luminatoare
Sistem de actionare usi, ferestre, luminatoare
Mastic, banda, profil de etansare rosturi, rama de etansare
Mastic, banda, profil de etansare rosturi, rama de etansare
Broasca
Broasca

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...