Familie produse:  Sisteme din aluminiu-lemn METRA
a_53_d_29_1364561696984_leykom_logo200.jpg Ferestre si usi glisante METRA

Sistemele glisante METRA contin tehnologia si designul necesare unui proiectant pentru propuneri valoroase de interior si exterior: lumina invaluitoare si design superior, ultra-subtire (gama porneste de la o baza de 50 mm pana la 150 mm), cu inima de aluminiu.

Documente

Stiri conexe

Usile glisante, seria NC-S 120 STH SLIM - inovatie si performanta de la METRA
Adaptate stilului de viata contemporan - modern si confortabil
Usile glisante, seria NC-S 120 STH SLIM - inovatie si performanta de la METRA
Ferestre si usi glisante METRA
Design ergonomic cu profile plane pe exterior, usor de curatat
Ferestre si usi glisante METRA

Alte produse ale companiei

 
Usi batante METRA NC 75 STH

Sistemele profilate din aluminiu NC 75 STH Usi se integreaza foarte bine in stilul arhitectonic al oricarui mediu, rezistand in orice conditii atmosferice. Sunt sigure, au o constructie robusta si nu se deformeaza. Satisfac astfel cele mai diverse cerinte estetice, functionale sau legate de economisirea energiei. Sistemele profilate din aluminiu NC 75 STH Usi sunt incadrate intr-o clasa de performanta superioara: pot avea garnitura dubla sau tripla, pentru o etansare perfecta impotriva agentilor atmosferici. Sunt disponibile intr-o gama extrem de larga de suprafete impresionante, nenumarate culori si efecte sau insertii de geam.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Ferestre batante METRA NC 75 STH I

Sistemele profilate din aluminiu NC 75 STH I exceleaza printr-o structura rezistenta si un aspect estetic deosebit, protejand si punand in evidenta livingul dumneavoastra. Sunt rezistente la orice tip de agent atmosferic si au prestatii foarte bune de durabilitate in timp. Izoleaza termic si acustic (ceea ce duce la o economie considerabila de energie). Izolarea termica este foarte buna (Uw= 1.0 W/m2K). In plus, sistemele profilate din aluminiu NC 75 STH I au bariera termica si reprezinta raspunsul corect la cerintele actuale legate de izolarea termica (caldura sau frig) si la necesitatea de a optimiza caracteristicile estetice, functionale si de durabilitate in timp.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Ferestre batante METRA NC 65 STH

Sistemele profilate din aluminiu NC 65 STH se caracterizeaza printr-o versatilitate foarte mare, fara a sacrifica insa aspectul exterior: ferestrele batante realizate din aceste sisteme pot fi utilizate cu succes in orice tip de locuinta, fie moderna sau din centrul istoric, fie de la munte sau de la tara. Sunt rezistente la orice fel de conditii atmosferice si au o durabilitate si rezistenta mari in timp. In plus, ferestrele realizate din sistemele profilate NC 65 STH izoleaza bine atat termic, cat si acustic, oferind astfel o economie considerabila de energie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Usi batante METRA NC 65 STH

Sistemele profilate din aluminiu NC 65 STH Usi se integreaza perfect in stilul oricarui mediu si rezista in orice conditii atmosferice. Apartin unei clase de performanta superioare: pot avea garnitura dubla sau tripla, pentru o etansare perfecta impotriva agentilor atmosferici. Sunt sigure, robuste si nu se deformeaza, satisfac cele mai diverse cerinte estetice si functionale, dar si legate de economisirea energiei. Sistemele profilate din aluminiu NC 65 STH Usi sunt disponibile intr-o gama extrem de larga de suprafete impresionante, nenumarate culori si efecte sau insertii de geam.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme din aluminiu-lemn METRA
2 produse

METRA ofera solutia pentru sistemele de ferestre si usi aluminiu-lemn. Profilele AELLE STH permit realizarea de ferestre sau usi glisante de mari dimensiuni in culori si esente de lemn cu un stil deosebit.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Fereastra si usa glisanta, plianta
Fereastra si usa glisanta, plianta
Sistem de actionare usi, ferestre, luminatoare
Sistem de actionare usi, ferestre, luminatoare
Mastic, banda, profil de etansare rosturi, rama de etansare
Mastic, banda, profil de etansare rosturi, rama de etansare
Broasca
Broasca
Folie de protectie termica, solara si antiefractie
Folie de protectie termica, solara si antiefractie

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...