Leier Rom Srl Copertina prefabricata din beton Leier

Sistemul de copertina cuprinde elemente de fundatii din beton, elemente de sustinere sub forma de grinzi curbe din beton armat prefabricat si acoperisul realizat din diferite materiale. Este potrivit pentru locuri de parcare protejate impotriva ploii si a zapezii, la cladiri de birouri, centre comerciale si sedii de societati, clientii fiind astfel feriti de intempeii in timpul coborarii si urcarii in autoturisme. Prin montarea unui numar corespunzator de cadre de beton si panouri de invelitori se pot crea locuri de parcare acoperite pentru doua sau mai multe autovehicule. De asemenea, sistemul de copertina este adecvat si pentru acoperirea tribunelor terenurilor de sport.

Documente

Stiri conexe

Noua copertina prefabricata din beton Leier
Noua copertina prefabricata din beton Leier
Constructiile deschise Leier ofera un loc de parcare protejat pentru autoturisme
Noua copertina prefabricata din beton Leier

Alte produse ale companiei

Elemente pentru puturi de curatare Leier
 
Elemente pentru puturi de curatare Leier

Elementele de put de curatare, vizitare, sedimentare pentru conductele subterane gravitationale - care opereaza fara suprapresiune - pot fi aplicate la canale in care compozitia chimica a apelor industriale si uzate vehiculate, respectiv a apelor pluviale si freatice nu afecteaza betonul elementelor si materialul de garnitura a imbinarilor (ciment de impermeabilizare sau mortar plastic garnitura de cauciuc, etc.).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Puturi de ridicare, rezervoare din beton Leier
 
Puturi de ridicare, rezervoare din beton Leier

Elementele pentru puturi sunt recomandate in special pentru constructia puturilor de ridicare exterioare ale sistemelor de canalizare menajera si industriala, iar in al doilea rand pentru cele ale sistemelor de evacuare a apei freatice, uzate, reziduale si de gunoi, insa datorita structurii sunt adecvate si depozitarii durabile sau temporare a lichidelor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pavele Leier
 
Pavele Leier

Pavajul din pavele este o solutie mai buna decat asfaltul deoarece este mai estetic, mai variat, asigura un aspect adecvat stilului, dispozitiei mediului, si nimic nu pune limite in realizarea pavajului, doar fantezia proiectantului. Daca pavajul trebuie desfacut (din cauza canalizarii, asezarii tevilor de gaz, apa, a cablurilor de telefon, a cablurilor de televiziune, a cablurilor electrice subterane etc.), elementele pot fi indepartate simplu, fara zgomot, si pot fi depuse din nou fara deteriorare. Materialul desfacut nu trebuie eliminat sau indepartat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Elemente de zidarie ceramice LeierPLAN 44 iSO/iSO+
 
Elemente de zidarie ceramice LeierPLAN 44 iSO/iSO+

Elementele LeierPLAN iSO, cu sistem de imbinare nut si feder si cu termoizolatie integrata, reprezinta cel mai ridicat nivel tehnic in ceea ce priveste blocurile ceramice pentru zidarie. Aceste elemente slefuite, avand dimensiunile b x h x l = 440 x 249 x 250 mm, includ goluri verticale mult mai mari fata de blocurile ceramice clasice. Utilizarea acestor produse permite executarea peretilor nestructurali de inchidere de 44 cm grosime, care satisfac cele mai ridicate exigente termotehnice ale normativelor in vigoare, fara a mai fi necesara prevederea unui strat termoizolant suplimentar.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tigla Veneto Leier
 
Tigla Veneto Leier

Tiglele de beton cu profil clasic, Veneto, sunt recomandate pentru acoperirea constructiilor de tip alpin. Tiglele sunt colorate in masa, iar pentru a asigura protectia maxima a suprafetei, acestea sunt tratate cu 2 straturi de protectie. Impermeabilitatea si rezistenta la inghet sunt excelente, culori consistente si stabilitate UV, garantia pentru exactitatea formei, impermeabilitate si rezistenta la inghet este de 35 de ani, tratament dublu de suprafata. Sunt fabricate din materii prime naturale.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Constructie civila prefabricata
Constructie civila prefabricata
Macara, lansator de conducte
Macara, lansator de conducte

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...