a_9_d_4_1275639653553_logo_legrand_200x60.jpg Separatoare Legrand

Separatoare de sarcina sunt folosite pentru separarea integrala sau partiala a instalatiei electrice. Separatoare de sarcina DPX-IS la 800A la 400A si la 63A. Separatoare de sarcina Vistop cu intrerupere vizibila, cu montaj pe sina, de la 63 la 160A. Socluri pentru sigurante fuzibile in doua variante: SPX – socluri pentru sigurante in linie si SPX-V – socluri pentru sigurante verticale.

Documente

Alte produse ale companiei

 
Sistemul de automatizare a casei My Home Living Light

My Home este un sistem de automatizare a locuintei bazat pe tehnologia BTicino care permite realizarea unor sisteme electrice avansate din punct de vedere al confortului, sigurantei, economiei de energie, al comunicatiei audio/video, permitand controlul local de la distanta. My Home permite atat integrarea altor marci, dar si comunicarea cu lumea de afara utilizand protocolul TCP/IP. My Home impreuna cu Living Light ofera crearea de noi sisteme cu functii de automatizare a locuintei utilizand infrastructura sistemului electric traditional.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Bare capsulate SCP 630-5000A

Gama SCP (Super Compact Painted) este disponibila de la 630 la 5000 A, cu grad de protectie IP55 si este dedicata distributiei de tensiune in industria grea si de asemenea in cladiri (rezidentiale, banci, de asigurari, zgarie-nori, etc.). Dimensiunile sale foarte mici evidentiaza caracteristicile de rezistenta la scurt circuite si permit instalarea unor sisteme electrice de mare putere in spatii inguste. Gama sa de produse include: terminale de alimentare, elemente rectilinii de 3 metri (sunt disponibile si elemente speciale), coturi orizontale/verticale, cutii de derivatie cu elemente de protectie (sigurante, MCCB-uri) si accesorii complete pentru montare orizontala sau verticala (coloane de montat).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Gama de UPS Modular

Gama de UPS Modular contine surse de putere neintreruptibile flexibile, expandabile si redundante. Cele 3 game Megaline, Trimod si Archimod permit dimensionarea UPS-lor in functie de nevoile actuale, cu posibilitatea dezvoltarii ulterioare pentru aplicatii pana la 120kVA.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Corpuri de iluminat Sarlam pentru interior
2 produse

Corpurile de iluminat pentru interior ofera iluminarea camerelor de locuit, spatiilor tehnice si zonelelor comune. Ele sunt disponibile intr-o gama larga de forme si dimensiuni pentru a oferi sistem de iluminare adecvat pentru atmosfera de interior. Luminile banda ofera o lumina liniara de inalta calitate, vitale pentru bai si alte camere in institutiile medicale. Luminile banda sunt in diferite lungimi si functiile lor built-in pot fi modificate pentru a se potrivi cu orice nevoie.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Prize industriale si cofrete echipabile P17 Tempra, Hypra

Gama acopera doua niveluri de etansare: IP 44, IP 66/67. Prize, fise, prize mobile, fise fixe P 17 Tempra IP 44 si P 17 Tempra IP 66/67. Cofrete echipabile, unitati combinate P 17 Tempra. Hypra IP 44 - prize si fise din metal, plastic, cauciuc IP 44/55 Prisinter. Hypra IP 66/67-55 - prize si fise din plastic. Hypra IP 66/67 - prize si fise din plastic.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Separator de sarcina, separator pentru siguranta, comutator
Separator de sarcina, separator pentru siguranta, comutator

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...