a_9_d_4_1275639653553_logo_legrand_200x60.jpg Inversoare de sursa cu comanda manuala DCX-M

Aceste echipamente asigura continuitatea in alimentare a instalatiilor electrice prin transferul manual de la o sursa principala de energie la o sursa alternativa de rezerva. Gama DCX-M a fost proiectata in conformitate cu standardul EN/IEC 60947-3 pentru utilizarea in retelele de joasa tensiune cu aplicatii in domeniul tertiar (spitale, cladiri rezidentiale, data centere, banci , etc) si industrial( infrastructura, instalatii maritime, aeroporturi, fabric, etc).

Documente

Stiri conexe

Inversoare de sursa cu comanda manuala DCX-M de la Legrand
Noua gama de inversoare de sursa a fost proiectata pentru aplicatii in domeniul tertiar si industrial
Inversoare de sursa cu comanda manuala DCX-M de la Legrand

Alte produse ale companiei

 
Transformatoare de comanda si semnalizare Legrand

Transformatoare de comanda si semnalizare cu dimensiuni reduse, cu mai multe functiuni cu mai putine coduri de catalog. Transformatoare cu conexiuni automate cu reducerea timpului de conectare la 20s pe conexiune, si fara reverificarea conexiunilor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Coloane si mini-coloane Legrand

Coloanele si mini-coloanele permit distributia pe verticala a circuitelor de joasa tensiune si curenti slabi, in compartimente separate, pana la postul de lucru. Alimentarea se poate face din plafon si/sau pardoseala. Sunt echipabile cu module multipriza.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Blocuri multipriza Legrand

Blocuri multipriza pentru sali de conferinta si birouri: blocuri multipriza echipate si cu cablu, cu aranjament pe mijloc sau in U, blocuri multipriza echipate dar fara cablu sau blocuri multipriza echipabile.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Legrand Vision System (L.V.S.) - Sistem de iluminat de siguranta adresabil

Sistemul adresabil controleaza corpurile de iluminat din intreaga cladire dintr-un singur punct, utilizand programul special de supraveghere. Avantajele sistemului sunt: Afisarea starii sistemului; Nu necesita inspectie locala, datele despre corpurile de iluminat de siguranta sunt centralizate intr-o singura locatie; Rapoarte de verificare in conformitate cu normele; Sistem ce se poate dezvolta in conformitate cu specificatiile tehnice si bugetul utilizatorului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Bare capsulate si transformatoare Zucchini
5 produse

Zucchini este unul din lideri in productia sistemelor de distributie in bare capsulate, prefabricate. Istoria Zucchini S.p.A. este caracterizata de o crestere continua, si o intensificare a angajamentului de a dezvolta, a crea si a realiza noi produse si tehnologii, care sa faca mai usoara instalarea, consolidand astfel sistemele de securitate si valoarea sistemelor de bare capsulate. Din anul 2005, Zucchini face parte din grupul Legrand.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Separator de sarcina, separator pentru siguranta, comutator
Separator de sarcina, separator pentru siguranta, comutator

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...