KRONLUX Ferestre de mansarda Srl

Ferestre de mansarda Fakro

Ferestrele de mansarda Fakro sunt produse de top, fabricate din materie prima de cea mai buna calitate, pe baza celor mai noi tehnologii, ceea ce asigura trainicie si eficienta (fiabilitate, siguranta, functionalitate si parametri izolatori excelenti).

Produse din aceasta familie

Ferestre cu dubla articulare Fakro preSelect
 
Ferestre cu dubla articulare Fakro preSelect

O noua generatie de ferestre cu dubla articulare, cu doua functii separate de deschidere a cercevelei: prin articulare mediana sau prin articulare superioara. Articularea superioara permite fixarea cercevelei in pozitia dorita intre 0° si 35°, solutie ce mareste spatiul de utilizare al incaperii si ofera o priveliste nelimitata spre exterior. Articularea mediana permite rotirea cercevelei pana la 180°, in vederea curatarii geamului exterior sau a operarii ruloului parasolar. Un sistem inovator de balamale permite deschiderea cercevelei in siguranta, atat prin articulare mediana, cat si prin articulare superioara: cand una dintre articulatii este activa, cealalta este blocata. Metoda de deschidere poate fi schimbata prin intermediul inversorului preSelect pozitionat la mijlocul tocului, accesibil cand fereastra este deschisa. Manerul de operare din gama "Elegant" montat in partea de jos permite operarea usoara si fixarea ferestrei in doua pozitii de intredeschis. Curatare facila a geamului exterior si posibilitatea operarii accesoriilor exterioare cand fereastra este rotita si blocata la 180°. Disponibile cu geam termoizolator U5 sau U3. Pot fi fabricate la comanda si cu alte variante de geam. Construite in sistemul topSafe ce confera rezistenta sporita la efractie. Sistemul thermoPro imbunatateste calitatea si performanta ferestrelor de mansarda. Gama larga de accesorii interioare si exterioare. Unghiul de instalare: intre 15 si 55° (la comanda pana la 85°).

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Ferestre supertermoizolatoare FTT U6, FTT U8 si FTT R3
 
Ferestre supertermoizolatoare FTT U6, FTT U8 si FTT R3

Ferestre de mansarda speciale, destinate caselor eficiente energetic si caselor pasive. Structura speciala cuprinde un geam supertermoizolator amplasat intr-o cercevea mai groasa - comparativ cu ferestrele obisnuite - si un sistem de 5 garnituri de etansare. Aceasta constructie minimizeaza fenomenul puntilor termice si confera o izolatie mai buna. Ferestre de mansarda cu balamale amplasate deasupra jumatatii inaltimii ferestrei, ceea ce influenteaza pozitiv functionalitatea. Manerul de operare montat in partea de jos a ferestrei permite operarea usoara. Inchiderea se face prin intermediul incuietorii multipunct cu fixare in partile laterale. Curatarea facila a geamului exterior si operarea accesoriilor exterioare cand fereastra este rotita si blocata la 180°. Rezistenta sporita la efractie - sistemul topSafe. Gama larga de accesorii interioare (cu operare manuala) si exterioare. Unghiul de instalare: intre 15° si 70°.
FTT U8 Thermo - geam pasiv U8, Uw = 0,58 W/m²K cea mai "calduroasa" fereastra de mansard de pe piata cu un singur pachet de geam termopan. Rama de etansare EHV-AT Thermo este inclusa in set ca dotare standard. Are inclus kit de izolare XDK ce consta in folie permeabila la vapori XDP si folie impermeabila XDS. Lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid, lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic. Sunt special destinate caselor pasive, fapt confirmat si de certificatul Passive House.
FTT U6 - geam supertermoizolator U6. Uw = 0,80W/m²K cu rama standard, Uw = 0,71W/m²K cu rama EHV-AT Thermo. Lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid, lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic.
FTT R3 - geam acustic R3 cu coefficient Rw = 42 dB. Lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid, lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ferestre cu inalta eficienta energetica (geam dublucameral) FTP-V U5 si FTP-V U4
 
Ferestre cu inalta eficienta energetica (geam dublucameral) FTP-V U5 si FTP-V U4

Un design popular de ferestre, unde balamalele sunt amplasate la jumatatea inaltimii ferestrei. Manerul de operare montat in partea de jos a ferestrei permite operarea usoara. Manerul asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis. Curatarea facila a geamului exterior si operarea accesoriilor exterioare cand fereastra este rotita si blocata la 180°. Echipate cu geamuri dublucamerale cu inalta eficienta energetica, recomandate pentru cladirile unde accentul se pune pe economia de energie. Construite in sistemul topSafe ce confera rezistenta sporita la efractie. Sistemul thermoPro imbunatateste calitatea si performanta ferestrelor de mansarda. Gama larga de accesorii interioare si exterioare. Posibilitatea de a fi dotate si ulterior cu sistem electric de actionare. Unghiul de instalare: intre 15° si 90°.
FTP-V U5 - clapeta de aerare V40P cu reglare automata, geam termopan dublucameral supertermoizolator U5 (cu trei foi de sticla), (Uw=0,97W/m²K), lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid, lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic cu aspect natural.
FTP-V U4 - clapeta de aerare V40P cu reglare automata, geam termopan dublucameral supertermoizolator U4 (cu trei foi de sticla), (Uw=1,1 W/m²K), lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid, lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic cu aspect natural.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Ferestre cu articulare mediana FTP-V U3, FTP-V P2, FTP R1 si FTS-V U2
 
Ferestre cu articulare mediana FTP-V U3, FTP-V P2, FTP R1 si FTS-V U2

Un design popular de ferestre, unde balamalele sunt amplasate la jumatatea inaltimii ferestrei. Manerul de operare montat in partea de jos a ferestrei permite operarea usoara. Manerul asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis. Curatarea facila a geamului exterior si operarea accesoriilor exterioare cand fereastra este rotita si blocata la 180°. Gama larga de accesorii interioare si exterioare. Posibilitatea de a fi dotate si ulterior cu sistem electric de actionare. Unghiul de instalare: intre 15° si 90°.
FTP R1 - sistemul topSafe - rezistenta sporita la efractie, sistemul thermoPro imbunatateste calitatea si performanta ferestrelor de mansarda, geam acustic R1, lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid, lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic cu aspect natural.
FTP-V P2 - clapeta de aerare V40P cu reglare automata, sistemul topSafe - rezistenta sporita la efractie, sistemul thermoPro imbunatateste calitatea si performanta ferestrelor de mansarda, geam termopan de siguranta P2, lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid, lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic cu aspect natural.
FTP-V U3 - clapeta de aerare V40P cu reglare automata, sistemul topSafe - rezistenta sporita la efractie, sistemul thermoPro imbunatateste calitatea si performanta ferestrelor de mansarda, geam termopan U3, lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid, lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic cu aspect natural.
FTS-V U2 - clapeta de aerare V10, geam termopan U2, lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid, lemn lacuit cu lac acrilic ecologic cu aspect natural.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ferestre cu rezistenta ridicata la umezeala FTU-V U5, FTU-V U3, PTP-V U5 si PTP-V U3
 
Ferestre cu rezistenta ridicata la umezeala FTU-V U5, FTU-V U3, PTP-V U5 si PTP-V U3

Un design popular de ferestre, unde balamalele sunt amplasate la jumatatea inaltimii ferestrei, proiectate pentru incaperi cu umiditate ridicata. Manerul de operare montat in partea de jos a ferestrei permite operarea usoara. Manerul asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis. Curatarea facila a geamului exterior si operarea accesoriilor exterioare cand fereastra este rotita si blocata la 180°. Disponibile in varianta de baza cu geam termoizolator U3. Pot fi fabricate la comanda si cu variante superioare de geam (L3, P2 sau U5 - pentru FTU-V). Rezistenta sporita la efractie - sistemul topSafe. Posibilitatea de a fi dotate si ulterior cu sistem electric de actionare. Unghiul de instalare: intre 15° si 90°. Clapeta de aerare V40P cu reglare automata. Lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid. Lemn lacuit in trei straturi cu lac poliuretanic de culoare alba ce ii confera o rezistenta ridicata la umezeala. Destinate in mod special incaperilor cu nivel ridicat de umiditate (bucatarii, bai).

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Ferestre antiefractie FTP-V P2 Secure si FTU-V P2 Secure
 
Ferestre antiefractie FTP-V P2 Secure si FTU-V P2 Secure

Ferestre construite in sistem topSafe si echipate cu: noul sistem de prevenire a demontarii geamului, sticla laminata antiefractie clasa P2A si maner cu incuietoare. Aceste ferestre nu mai necesita masuri de protectie suplimentare, cum ar fi incuietori suplimentare care ingreuneaza utilizarea ferestrelor. Maner cu functie de blocare care previne deschiderea cercevelei din exterior. Montat in partea de jos a ferestrei, manerul permite operarea usoara si fixarea in doua pozitii de intredeschis. Clapeta de aerare V40P cu reglare automata. Curatarea facila a geamului exterior si operarea accesoriilor exterioare cand fereastra este rotita si blocata la 180°. Sticla laminata antiefractie clasa P2A. Sistemul thermoPro imbunatateste calitatea si performanta ferestrelor de mansarda. Gama larga de accesorii interioare si exterioare. Unghiul de instalare: intre 15° si 90°. Protejeaza impotriva tentativelor de patrundere in locuinta prin: lovirea partii superioare a ferestrei, fortarea manerului, demontarea geamului, spargerea geamului.
FTP-V P2 Secure - lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid, lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic cu aspect natural.
FTU-V P2 Secure - lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid, lemn lacuit in trei straturi cu lac poliuretanic de culoare alba care creeaza un strat durabil si o suprafata a tocului perfect neteda. Destinate in mod special incaperilor cu nivel ridicat de umiditate (bucatarii, bai).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ferestre Z-Wave pentru case inteligente FTP-V U5 Z-Wave, FTP-V U3 Z-Wave, FTU-V U5 Z-Wave, FTU-V U3 Z-Wave
 
Ferestre Z-Wave pentru case inteligente FTP-V U5 Z-Wave, FTP-V U3 Z-Wave, FTU-V U5 Z-Wave, FTU-V U3 Z-Wave

Ferestre cu articulare mediana, dotate din fabricatie cu transformator, senzor de ploaie si telecomanda pentru a permite operarea de la distanta. Au un sistem electric complet ce permite conectarea simpla si rapida la reteaua de 230 V. La rotirea manerului cu 90°, cerceveaua este deconectata de la dispozitivul de comanda. Senzorul de ploaie inchide automat cerceveaua in timpul ploii. Clapeta de aerare V40P cu reglare automata. Disponibile in varianta de baza cu geam termoizolator U3. Rezistenta sporita la efractie - sistemul topSafe. Accesoriile din versiunea electrica sunt echipate cu modulul Z-Wave. Unghiul de instalare: intre 15° si 90°. Lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid. Destinate in mod special incaperilor cu nivel ridicat de umiditate (bucatarii, bai). Ferestre echipate cu modul Z-Wave actionat prin telecomanda, folosit pentru a conecta dispozitive electrice Z-Wave intr-o retea. Pot fi conectate prin acest sistem: termostate, alarme, calculatoare, telefoane, aparate de aer conditionat, sisteme de iluminare, ferestre electrice si rulouri electrice Z-Wave.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ferestre superinalte FYP-V proSky si FDY-V Duet proSky
 
Ferestre superinalte FYP-V proSky si FDY-V Duet proSky

Pivotarea ferestrelor la o inaltime mai mare (deasupra liniei mediane), ajutata de sistemul performant de balamale (patent FAKRO), permite ca partea de jos sa ofere avantajele ferestrelor cu dubla articulare, in timp ce partea de sus ofera o luminare suplimentara. Cerceveaua se deschide si poate sa ramana in orice pozitie pana la un unghi de 45°. Sunt singurele ferestre de mansarda de pe piata care raspund cerintelor normei DIN 5034-1 in conditiile montarii pe un acoperis cu panta cuprinsa intre 39-43°. Conform DIN 5034-1 (referitoare la luminatul incaperilor), dupa instalare, partea inferioara a ferestrei trebuie sa fie situata la o inalitime de minim 95 de cm fata de podea, iar partea superioara la o inaltime de minim 220 cm. Manerul de operare montat in partea de jos a ferestrei permite operarea usoara. Manerul asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis. Clapeta de aerare V40P cu reglare automata. Disponibile in varianta de baza cu geam termoizolator U3. Ferestrele se pot roti in jurul articulatiei pana la 160° in vederea curatarii geamului exterior. Rezistenta sporita la efractie - sistemul topSafe. Sistemul thermoPro imbunatateste calitatea si performanta ferestrelor de mansarda. Gama larga de accesorii interioare.
FYP-V proSky - ferestre intr-un singur canat, sunt disponibile in dimensiuni cu lungime de pana la 206 cm, unghiul de instalare: intre 20° si 65°, lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid, lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic.
FDY-V Duet proSky - ferestre cu doua canaturi suprapuse, partea inferioara fixa fiind dotata cu geam de siguranta, sunt disponibile in dimensiuni cu lungime de pana la 255 cm, unghiul de instalare: intre 25-65°, lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid, lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Ferestre balcon FGH-V Galeria
 
Ferestre balcon FGH-V Galeria

Ferestre inovatoare, in doua canaturi suprapuse, cu dimensiuni generoase care, prin simpla deschidere, se transforma intr-un balcon ce invita la aer curat si de unde se poate admira peisajul panoramic. Inchiderea se face prin intermediul incuietorii multipunct cu fixare in partile laterale. Clapeta de aerare V40P cu reglare automata. Atat canatul superior cat si cel inferior sunt dotate cu sticla laminata antiefractie clasa P2A. Lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid. Lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic. Canatul superior cu dubla articulare, cu doua functii separate de deschidere a cercevelei: prin articulare mediana si prin articulare superioara. Canatul superior se deschide pana la un unghi de 45°. Balustradele laterale sunt integrate in cerceveaua inferioara si se deplaseaza inainte in timpul deschiderii cercevelei. La inchiderea cercevelei, balustrada este ascunsa, nefiind vizibila pe suprafata acoperisului. Echipate ca standard cu set de termoizolare XDP. Rezistenta sporita la efractie - sistemul topSafe. Gama larga de accesorii interioare. Unghiul de instalare: intre 35° si 55°. Se recomanda instalarea in planul acoperisului, fara perete atic.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Ferestre atic BDR/BDL, BVP si BXP
 
Ferestre atic BDR/BDL, BVP si BXP

Ferestrele atic se monteaza in peretele vertical, la intalnirea cu planul acoperisului, pentru a se combina cu ferestrele de mansarda FAKRO. Sunt dotate cu geam de siguranta P5 sau P2 si feronerie inovatoare cu sistem de inchidere multipunct. Lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid. Lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic. Gama larga de accesorii interioare si exterioare. Montajul se face pe cladiri unde acoperisul are panta cuprinsa intre 15° si 55° si se combina intotdeauna cu fereastra de mansarda.
BDR, BDL - cu deschidere oscilo-batanta, permit inclinarea cercevelei la maxim 11 cm si rotirea laterala pana la 90°, manerul dotat cu incuietoare este situat in partea laterala a cercevelei, fereastra tip BDR are articulatia pe partea dreapta (vedere din interior*), iar cea tip BDL pe partea stanga.
BVP - cu deschidere oscilanta, permite inclinarea cercevelei la maxim 11 cm, manerul dotat cu incuietoare este situat in partea superioara a cercevelei.
BXP - nearticulata (fara deschidere).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ferestre Fakro FSP pentru evacuarea fumului
 
Ferestre Fakro FSP pentru evacuarea fumului

Ferestrele FSP P1 au articulatia in partea inferioara si sunt parte a sistemului de ventilatie gravitationala a fumului si gazelor de ardere in caz de incendiu. In plus, permit ventilarea zilnica si luminarea incaperilor. Fiecare fereastra este echipata cu doua motoare electrice (24V) care deschid cerceveaua in urma unui semnal primit de la unitatea centrala de comanda. Cerceveaua are si rol de protectie impotriva vantului atunci cand este deschisa. Disponibile in versiunea standard cu geam P1. Fabricate din lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat in vid. Montajul se face pe acoperisuri cu panta intre 20° si 60° cu rame speciale E_S. Se monteaza astfel incat marginea superioara a ferestrei deschise sa fie sub nivelul coamei. Ferestrele FSP satisfac cerintele standardelor europene in domeniu (EN 12101-2).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ferestre termoizolante de acces pe acoperis FWL, FWR
 
Ferestre termoizolante de acces pe acoperis FWL, FWR

Ferestre termoizolante de acces pe acoperis destinate spatiilor locuibile. Coeficienti de izolare termica identici cu cei ai ferestrelor de mansarda. Permit accesul usor si in siguranta pe acoperis. Unghi maxim de deschidere 90°. Pot fi dotate cu accesorii interioare. Unghiul de instalare: intre 15 si 55°. Tamplarie din lemn de pin impregnat in vid. FWL deschidere in partea stanga. FWR deschidere in partea dreapta.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Luminatore Fakro pentru incaperi nelocuite WGT, WGI, WSZ/WSS, WLI
 
Luminatore Fakro pentru incaperi nelocuite WGT, WGI, WSZ/WSS, WLI

Luminatoarele sunt destinate podurilor nelocuite. Faciliteaza accesul pe acoperis pentru lucrari de intretinere si curatare, inclusiv a jgheaburilor. Rama de etansare este inclusa. Tamplarie din lemn de pin impregnat in vid.
WGI, WGT - articulare superioara, echipate cu blocator care previne deschiderea sau inchiderea accidental a cercevelei, disponibile in doua versiuni: WGT cu geam securizat 4H si WGI cu geam dublu securizat (4H-9-4H), unghiul de instalare: intre 15 si 60°.
WSZ, WSS - articulare superioara, au suprafata vitrata fabricata din policarbonat (rezistent la intemperii si actiunea razelor UV), unghiul de instalare: intre 15 si 60°.
WLI - articulare laterala, cerceveaua poate fi deschisa spre stanga sau spre dreapta, echipate cu geam termopan dublu securizat (4H-8-4H), blocatorul previne inchiderea accidentala a cercevelei, unghiul de instalare: intre 15 si 70°.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Rame de etansare Fakro
 
Rame de etansare Fakro

Pentru a asigura montarea corecta a ferestrelor in structura acoperisului sunt necesare rame de etansare. Proiectate cu precizie, elementele ramelor permit o imbinare etansa a ferestrelor cu materialul invelitor. Rolul ramelor este atat drenarea eficienta a apei, cat si protectia impotriva vantului.
Datorita faptului ca exista o gama foarte larga de invelitori, in oferta FAKRO exista mai multe tipuri de rame de etansare. Acestea sunt fabricate din tabla de aluminiu si protejate cu o vopsea poliesterica. Culoarea de baza este gri-maro (RAL 7022), fiind in armonie cu culorile tipice invelitorilor. La comanda, ramele de etansare pot fi fabricate in orice culoare din gama RAL. Pentru invelitorile din Cu sau Ti-Zn (TC), FAKRO pune la dispozitie ramele EEV/CU sau EEV/TC.
Sistemele de combinare permit gruparea ferestrelor in linie verticala, orizontala sau in blocuri. Distanta standard intre ferestre, atat pe linie verticala cat si pe linie orizontala, este de 10 cm. Sistemul de combinatii FAKRO este alcatuit din sapte module, cu ajutorul carora se poate realiza orice combinatie dorita.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Documente

Stiri conexe
FAKRO la Festivalul luminii din Cluj-Napoca
FAKRO la Festivalul luminii din Cluj-Napoca
Expozitie foto cu proiecte arhitecturale FAKRO din Europa
FAKRO la Festivalul luminii din Cluj-Napoca
Ferestrele FAKRO - Scut impotriva grindinei
Ferestrele FAKRO - Scut impotriva grindinei
Geamul este un element esential in alegerea ferestrelor de mansarda
Ferestrele FAKRO - Scut impotriva grindinei
Vila Neumann din Gliwice, Polonia
Vila Neumann din Gliwice, Polonia
Trecut si prezent sub aceeasi cupola - Fakro
Vila Neumann din Gliwice, Polonia
Inovatiile Fakro aplaudate pe continentul american!
Inovatiile Fakro aplaudate pe continentul american!
Salonul International de constructii din Las Vegas, Nevada
Inovatiile Fakro aplaudate pe continentul american!
Viziunea Fakro premiata la Targul BUDMA din Polonia, editia 2019
Viziunea Fakro premiata la Targul BUDMA din Polonia, editia 2019
Castigarea prestigiosului premiu ACANTHUS AUREUS
Viziunea Fakro premiata la Targul BUDMA din Polonia, editia 2019
Fakro la Targul BAU 2019 din Munchen
Fakro la Targul BAU 2019 din Munchen
Vedeta standului Fakro a fost fereastra DXW pentru acoperis terasa
Fakro la Targul BAU 2019 din Munchen
Setul de termoizolare XDP de la Fakro
Setul de termoizolare XDP de la Fakro
Ce presupune o izolatie corecta a ferestrelor de mansarda?
Setul de termoizolare XDP de la Fakro
Ferestrele de mansarda FAKRO pe acoperisuri non-standard
Ferestrele de mansarda FAKRO pe acoperisuri non-standard
Cladiri moderne acoperite cu stuf, sindrila din lemn sau ardezie
Ferestrele de mansarda FAKRO pe acoperisuri non-standard
Principalele 3 avantaje ale unei izolatii eficiente a ferestrelor de mansarda
Principalele 3 avantaje ale unei izolatii eficiente a ferestrelor de mansarda
Cum poti asigura o izolatie eficienta a ferestrelor de mansarda Fakro?
Principalele 3 avantaje ale unei izolatii eficiente a ferestrelor de mansarda
"FAKRO fusion - before & after"
"FAKRO fusion - before & after"
Au fost desemnati castigatorii Concursului International de Design FAKRO fusion - before & after!
"FAKRO fusion - before & after"
Solutiile eficiente energetic oferite de FAKRO
Solutiile eficiente energetic oferite de FAKRO
Eficienta energetica sau eficienta energetica extrema?
Solutiile eficiente energetic oferite de FAKRO
Biblioteci digitale BIM ale produselor FAKRO pe portalul BIMobject.com
Biblioteci digitale BIM ale produselor FAKRO pe portalul BIMobject.com
In curand vor fi disponibile pe portal si biblioteci digitale ale produselor FAKRO concepute pentru software Archicad
Biblioteci digitale BIM ale produselor FAKRO pe portalul BIMobject.com
FAKRO - in voga in 2017
FAKRO - in voga in 2017
Institutul Pantone a ales verdele Greenery culoarea anului 2017
FAKRO - in voga in 2017
Au fost anuntati castigatorii competitiei "FAKRO Inspires - Space for New Visions 2016 !"
Au fost anuntati castigatorii competitiei "FAKRO Inspires - Space for New Visions 2016 !"
Proiectele inscrise in concurs au demonstrat un nivel foarte inalt de creativitate si curaj
Au fost anuntati castigatorii competitiei "FAKRO Inspires - Space for New Visions 2016 !"
Tehnologia FAKRO thermoPro - inovatie in stare pura
Tehnologia FAKRO thermoPro - inovatie in stare pura
Avantajele tehnologiei FAKRO thermoPro
Tehnologia FAKRO thermoPro - inovatie in stare pura
Produsele FAKRO au obtinut marele premiu "Golden Tile" la targul Strechy Praga 2016
Produsele FAKRO au obtinut marele premiu "Golden Tile" la targul Strechy Praga 2016
Ferestrele DXW WalkOn au fost vedetele targului de la Praga
Produsele FAKRO au obtinut marele premiu "Golden Tile" la targul Strechy Praga 2016
FAKRO sarbatoreste 25 de ani de inovatii
FAKRO sarbatoreste 25 de ani de inovatii
FAKRO isi continua misiunea de a oferi oricarui om din lume bucuria de a trai in casa de vis
FAKRO sarbatoreste 25 de ani de inovatii
Fakro la expozitia Batimat 2015 din Paris
Fakro la expozitia Batimat 2015 din Paris
Tema principala a standului Fakro din acest an a fost reprezentata de ferestrele pentru acoperis tip terasa
Fakro la expozitia Batimat 2015 din Paris
Cunoastem castigatorii competitiei "Fakro - Space for new Visions"
Cunoastem castigatorii competitiei "Fakro - Space for new Visions"
Concursul a fost organizat de Fakro in parteneriat cu A10
Cunoastem castigatorii competitiei "Fakro - Space for new Visions"
Fakro sau amintiri despre viitor: nostalgia podurilor si tehnologia unui viitor sustenabil
Fakro sau amintiri despre viitor: nostalgia podurilor si tehnologia unui viitor sustenabil
Fakro doreste ca mansardele moderne sa pastreze aceleasi idealuri de odinioara
Fakro sau amintiri despre viitor: nostalgia podurilor si tehnologia unui viitor sustenabil
10 ani de Fakro in Romania - 10 ani ai echipei Kronlux
10 ani de Fakro in Romania - 10 ani ai echipei Kronlux
Sediul fabricii Fakro din Nowy Sacz si-a deschis portile pentru invitatii sai
10 ani de Fakro in Romania - 10 ani ai echipei Kronlux
Categorii recomandate
Fereastra de mansarda
Fereastra de mansarda
Cupola luminatoare, fereastra pentru ventilatie si evacuare fum
Cupola luminatoare, fereastra pentru ventilatie si evacuare fum
Sistem de actionare usi, ferestre, luminatoare
Sistem de actionare usi, ferestre, luminatoare
Mastic, banda, profil de etansare rosturi
Mastic, banda, profil de etansare rosturi
Folie de protectie termica, solara si antiefractie
Folie de protectie termica, solara si antiefractie
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...