Familie produse:  Ferestre de mansarda Fakro
KRONLUX Ferestre de mansarda Srl

Ferestre cu dubla articulare Fakro preSelect

O noua generatie de ferestre cu dubla articulare, cu doua functii separate de deschidere a cercevelei: prin articulare mediana sau prin articulare superioara. Articularea superioara permite fixarea cercevelei in pozitia dorita intre 0° si 35°, solutie ce mareste spatiul de utilizare al incaperii si ofera o priveliste nelimitata spre exterior. Articularea mediana permite rotirea cercevelei pana la 180°, in vederea curatarii geamului exterior sau a operarii ruloului parasolar. Un sistem inovator de balamale permite deschiderea cercevelei in siguranta, atat prin articulare mediana, cat si prin articulare superioara: cand una dintre articulatii este activa, cealalta este blocata. Metoda de deschidere poate fi schimbata prin intermediul inversorului preSelect pozitionat la mijlocul tocului, accesibil cand fereastra este deschisa. Manerul de operare din gama "Elegant" montat in partea de jos permite operarea usoara si fixarea ferestrei in doua pozitii de intredeschis. Curatare facila a geamului exterior si posibilitatea operarii accesoriilor exterioare cand fereastra este rotita si blocata la 180°. Disponibile cu geam termoizolator U5 sau U3. Pot fi fabricate la comanda si cu alte variante de geam. Construite in sistemul topSafe ce confera rezistenta sporita la efractie. Sistemul thermoPro imbunatateste calitatea si performanta ferestrelor de mansarda. Gama larga de accesorii interioare si exterioare. Unghiul de instalare: intre 15 si 55° (la comanda pana la 85°).

  • disponibile standard cu geam termoizolator U3
  • fabricate in sistem thermoPro

Documente

Specificatii

Stiri conexe
Ferestre cu un viitor luminos - FAKRO preSelect cu dubla articulare
Ferestre cu un viitor luminos - FAKRO preSelect cu dubla articulare
Structura si avantajele ferestrei FAKRO preSelect
Ferestre cu un viitor luminos - FAKRO preSelect cu dubla articulare
Alte produse ale companiei
Tunel de lumina Fakro cu tub rigid Tunel de lumina Fakro cu tub flexibil
 
Tunele de luminat Fakro
2 produse

Tubul flexibil este confectionat din poliester metalizat si reflectorizant, sunt intarite cu un arc metalic spiralat ce reprezinta solutia ideala pentru distante scurte si cu obstacole. Lungimea standard a tubului este de 210 cm. Lungimea maxima admisa este de 4 m pentru tuburile flexibile cu diametrul de 350 mm si 6 m pentru tuburile flexibile cu diametrul de 550 mm.
Tubul rigid este fabricat din aluminiu, acoperit cu un strat reflectorizant pe baza de argint, ce asigura un randament al transferului de lumina de pana la 98%. Lungimea standard a tubului este de 210 cm (pentru tubul cu diametrul de 550 mm, lungimea standard este de 180cm). Lungimea maxima admisa este de 12 m.
In cazul acoperisurilor tip terasa, pentru fiecare tunel de lumina este necesar kitul de instalare termoizolat SFP impreuna cu rama de etansare SLP. Gama larga de accesorii suplimentare. Unghiul de instalare: 15-60° (in cazul utilizarii SFP/SLP, unghiul de instalare: 0-15°).

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ferestre Fakro de acces pe acoperis terasa
 
Ferestre Fakro de acces pe acoperis terasa

Asigura lumina naturala din abundenta. Constructia ferestrelor si manerul solid de operare garanteaza un acces sigur si comod pe acoperisurile terasa. Balamalele speciale si sistemul de deschidere asigura deschiderea batantului pana la un unghi de 80 de grade. Amortizoarele cu gaz faciliteaza operarea cercevelei si o mentin stabila in pozitie deschisa, protejand impotriva inchiderii accidentale. In plus, ferestrele de acces pe acoperis terasa ofera siguranta sporita, datorita aplicarii unor benzi antiderapante pe profilele lor, si o operare confortabila datorita manerului solid. Tocul ferestrelor de acces pe acoperis terasa este fabricat din profile PVC multicamerale, umplute cu material izolator. Ferestrele DRF sunt dotate cu geam inovator plat, in timp ce ferestrele DRC au o cupola fabricata din policarbonat. Pot fi montate pe extensii ale tocului XRD/W de 15 cm (de exemplu, pentru montaj in acoperisuri verzi). Ferestrele tip C de acces pe acoperis terasa pot fi instalate in acoperisuri cu panta cuprinsa intre 0 si 15 grade, in timp ce ferestrele tip F de acces pe acoperis terasa pot fi instalate in acoperisuri cu panta cuprinsa intre 2 si 15 grade. Designul ferestrelor permite dotarea acestora cu accesorii, atat interioare cat si exterioare.
DRF - ferestre de acces pe acoperis terasa, cu geam inovator plat. Sunt dotate standard cu blocator ZBR care previne inchiderea accidentala a cercevelei.
DRC - ferestre de acces pe acoperis terasa, cu cupola. Cupola poate fi transparenta DRC-C sau mata DRC-M.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ferestre Fakro pentru acoperis terasa tip C cu cupola
 
Ferestre Fakro pentru acoperis terasa tip C cu cupola

Asigura lumina naturala din abundenta. Sunt disponibile cu geam triplucameral pasiv U8 sau cu geam antiefractie P2. Sunt echipate cu cupole durabile, din policarbonat cu rezistenta ridicata la impact. Au rezistenta mare la foc (clasa B, conform EN 13501-1). Se caracterizeaza prin cea mai inalta clasa de rezistenta la impact SB1200, conform EN 1873. Formele special proiectate ale profilelor ferestrelor pentru acoperisuri terasa ofera o suprafata vitrata cu pana la 16% mai mare, comparativ cu cea a ferestrelor similare fabricate de alti producatori. Gama larga de dimensiuni standard. Pot fi montate pe extensii ale tocului XRD sau XRD/W de 15 cm (de exemplu, pentru montaj in acoperisuri verzi). Unghiul de instalare: intre 0 si 15 grade. Designul ferestrelor permite dotarea acestora cu accesorii, atat interioare cat si exterioare. Tocul este fabricat din profile PVC multicamerale, umplute cu material izolator. Partea superioara a ferestrelor este dotata cu o cupola durabila din policarbonat, caracterizata de o rezistenta ridicata la impact si conditii meteorologice nefavorabile. Acoperirile speciale de pe suprafata exterioara si interioara a cupolei protejeaza impotriva radiatiilor UV. Cupola poate fi transparenta D_C-C sau mata D_C-M. Sunt disponibile cu doua variante de geam:
1) ferestre cu geam triplucameral, pasiv, U8 (VSG), cu coeficient termic pentru intreaga fereastra Uf=0,72 W/m²K, conform EN 12567-2. De remarcat faptul ca, in conformitate cu EN1873, coeficientul termic pentru ferestrele cu dimensiunea 120x120cm este Uf=0,55 W/m²K, ceea ce le face ideale pentru a fi folosite in cladiri foarte eficiente energetic, inclusiv in case pasive.
2) ferestre cu geam anti-efractie P2, avand coeficientul termic pentru intreaga fereastra U=1,2 W/m²K, conform EN 12567-2.
DEC - ferestre actionate electric prin intermediul sistemului Z-Wave, dotate cu telecomanda si senzor de ploaie. Deschiderea cercevelei: 15 cm.
DMC - ferestre operate manual cu ajutorul tijei ZSD cu lungimea de 2,2m inclusa in pachet. Tija ZSD cu lungimea de 3,3m poate fi achizitionata separat. Deschiderea cercevelei: 30 cm.
DXC - ferestre fara deschidere.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ferestre cu inalta eficienta energetica (geam dublucameral) FTP-V U5 si FTP-V U4
 
Ferestre cu inalta eficienta energetica (geam dublucameral) FTP-V U5 si FTP-V U4

Un design popular de ferestre, unde balamalele sunt amplasate la jumatatea inaltimii ferestrei. Manerul de operare montat in partea de jos a ferestrei permite operarea usoara. Manerul asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis. Curatarea facila a geamului exterior si operarea accesoriilor exterioare cand fereastra este rotita si blocata la 180°. Echipate cu geamuri dublucamerale cu inalta eficienta energetica, recomandate pentru cladirile unde accentul se pune pe economia de energie. Construite in sistemul topSafe ce confera rezistenta sporita la efractie. Sistemul thermoPro imbunatateste calitatea si performanta ferestrelor de mansarda. Gama larga de accesorii interioare si exterioare. Posibilitatea de a fi dotate si ulterior cu sistem electric de actionare. Unghiul de instalare: intre 15° si 90°.
FTP-V U5 - clapeta de aerare V40P cu reglare automata, geam termopan dublucameral supertermoizolator U5 (cu trei foi de sticla), (Uw=0,97W/m²K), lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid, lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic cu aspect natural.
FTP-V U4 - clapeta de aerare V40P cu reglare automata, geam termopan dublucameral supertermoizolator U4 (cu trei foi de sticla), (Uw=1,1 W/m²K), lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid, lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic cu aspect natural.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Extensii Fakro XRD pentru tocul ferestrelor
 
Extensii Fakro XRD pentru tocul ferestrelor

Permit inaltarea ferestrei cu 15 cm. Reduc timpul necesar montajului in acoperisuri verzi sau oriunde este necesara inaltarea ferestrei. Pot fi utilizate cu toate tipurile de ferestre. Constructia XRD permite montajul suprapus a maxim 2 extensii, pentru a obtine o baza mai inalta pentru fereastra. Elementul extins, asa-numita "aripioara", permite conectarea bazei cu hidroizolatia acoperisului. Extensia tocului XRD/W ofera stabilitate si rigiditate mai mari bazei de sub fereastra, comparativ cu extensia XRD standard, crescand confortul utilizarii. XRD/W permite utilizarea a 3 extensii sub o singura fereastra. Profilele extensiilor XRD si XRD/W sunt fabricate din materiale reciclabile (de culoare gri) si sunt eco-friendly. Interiorul profilelor extensiei XRD este umplut cu material termoizolator (polistiren), iar cel al extensiei XRD/W este umplut cu cuburi din lemn impregnat. Cuburile sunt potrivite ca marime cu camerele profilelor extensiei si maresc rigiditatea acesteia. Dimensiunile sunt cele standard ale ferestrelor pentru acoperis terasa, dar este posibila fabricarea extensiilor tocului si in dimensiuni care sa corespunda ferestrelor non-standard tip F sau G, fabricate la comanda.
XRD- permite montajul suprapus a maxim 2 extensii, pentru a obtine o baza mai inalta pentru fereastra.
XRD/W - ofera posibilitatea de a suprapune 3 extensii ale tocului sub o singura fereastra.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Fereastra de mansarda
Fereastra de mansarda
Sistem de actionare usi, ferestre, luminatoare
Sistem de actionare usi, ferestre, luminatoare
Mastic, banda, profil de etansare rosturi
Mastic, banda, profil de etansare rosturi
Folie de protectie termica, solara si antiefractie
Folie de protectie termica, solara si antiefractie
Sistem de umbrire pentru exterior, plasa impotriva insectelor, copertina
Sistem de umbrire pentru exterior, plasa impotriva insectelor, copertina
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...