Familie produse:  Ferestre de mansarda Fakro
KRONLUX Ferestre de mansarda Srl

Ferestre antiefractie FTP-V P2 Secure si FTU-V P2 Secure

Ferestre construite in sistem topSafe si echipate cu: noul sistem de prevenire a demontarii geamului, sticla laminata antiefractie clasa P2A si maner cu incuietoare. Aceste ferestre nu mai necesita masuri de protectie suplimentare, cum ar fi incuietori suplimentare care ingreuneaza utilizarea ferestrelor. Maner cu functie de blocare care previne deschiderea cercevelei din exterior. Montat in partea de jos a ferestrei, manerul permite operarea usoara si fixarea in doua pozitii de intredeschis. Clapeta de aerare V40P cu reglare automata. Curatarea facila a geamului exterior si operarea accesoriilor exterioare cand fereastra este rotita si blocata la 180°. Sticla laminata antiefractie clasa P2A. Sistemul thermoPro imbunatateste calitatea si performanta ferestrelor de mansarda. Gama larga de accesorii interioare si exterioare. Unghiul de instalare: intre 15° si 90°. Protejeaza impotriva tentativelor de patrundere in locuinta prin: lovirea partii superioare a ferestrei, fortarea manerului, demontarea geamului, spargerea geamului.
FTP-V P2 Secure - lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid, lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic cu aspect natural.
FTU-V P2 Secure - lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid, lemn lacuit in trei straturi cu lac poliuretanic de culoare alba care creeaza un strat durabil si o suprafata a tocului perfect neteda. Destinate in mod special incaperilor cu nivel ridicat de umiditate (bucatarii, bai).

  • construite in sistem topSafe
  • sticla laminata antiefractie clasa P2A
  • maner cu incuietoare

Documente

Specificatii

Alte produse ale companiei
Ferestre de evacuare fum Fakro pentru acoperis terasa
 
Ferestre de evacuare fum Fakro pentru acoperis terasa

DSF si DSC au rolul de a elimina fumul si gazele care se produc in timpul unui incendiu. In afara conditiilor speciale (pentru care au fost create), ele pot fi utilizate pentru ventilare si luminare. Asadar, combina int-un singur produs functiile standard ale unei ferestre pentru acoperis terasa cu functia special de evacuare automata a fumului. Izolatia termica excelenta si constructia ferestrelor garanteaza performanta acestora. Asigura lumina naturala din abundenta in cladirile cu acoperisuri terasa. Tocul ferestrelor de evacuare a fumului este fabricat din profile PVC multicamerale, umplute cu material izolator. Se deschid cu usurinta pentru a permite fixarea in pozitie standard de ventilatie (circulatia zilnica a aerului proaspat). Cerceveaua se ridica 23 cm in timpul operatiunilor zilnice de ventilatie, iar in caz de incendiu, se ridica 50 cm. Elementele care compun sistemul de deschidere a cercevelei nu sunt vizibile cand fereastra este inchisa. Sistemul de deschidere, impreuna cu cele 2 sau 4 motoare electrice (24V), asigura operarea perfecta a ferestrei si un acces facil pentru operatiunile de intretinere a echipamentelor electrice. Pot fi montate in acoperisuri cu panta cuprinsa intre 0 - 15 grade. In cazul unui acoperis inclinat, pentru a asigura functionarea corecta a ferestrelor, in timpul montajului trebuie construita o baza care sa asigure planeitate (0 grade) suprafetei pe care se monteaza fereastra.
DSF - ferestre de evacuare a fumului pentru acoperis terasa, cu geam inovator, design modern, dotate cu geam inovator DU6, cu Ug = 0,5 W/m²K, coeficientul pentru intreaga fereastra fiind Uf = 0,79 W/m²K pentru dimensiunea 120×120 cm, conform EN 14351-1, dimensiunea 105×105 cm are o suprafata de ventilatie a fumului de 1 m×, fiind in conformitate cu standardele valabile in multe tari.
DSC - ferestre de evacuare a fumului pentru acoperis terasa, cu cupola din policarbonat durabil. Cupola poate fi transparenta DSC-C sau mata DSC-M. Dotate cu geam de siguranta P2 (Ug = 1,1 W/m²K).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ferestre cu dubla articulare Fakro preSelect
 
Ferestre cu dubla articulare Fakro preSelect

O noua generatie de ferestre cu dubla articulare, cu doua functii separate de deschidere a cercevelei: prin articulare mediana sau prin articulare superioara. Articularea superioara permite fixarea cercevelei in pozitia dorita intre 0° si 35°, solutie ce mareste spatiul de utilizare al incaperii si ofera o priveliste nelimitata spre exterior. Articularea mediana permite rotirea cercevelei pana la 180°, in vederea curatarii geamului exterior sau a operarii ruloului parasolar. Un sistem inovator de balamale permite deschiderea cercevelei in siguranta, atat prin articulare mediana, cat si prin articulare superioara: cand una dintre articulatii este activa, cealalta este blocata. Metoda de deschidere poate fi schimbata prin intermediul inversorului preSelect pozitionat la mijlocul tocului, accesibil cand fereastra este deschisa. Manerul de operare din gama "Elegant" montat in partea de jos permite operarea usoara si fixarea ferestrei in doua pozitii de intredeschis. Curatare facila a geamului exterior si posibilitatea operarii accesoriilor exterioare cand fereastra este rotita si blocata la 180°. Disponibile cu geam termoizolator U5 sau U3. Pot fi fabricate la comanda si cu alte variante de geam. Construite in sistemul topSafe ce confera rezistenta sporita la efractie. Sistemul thermoPro imbunatateste calitatea si performanta ferestrelor de mansarda. Gama larga de accesorii interioare si exterioare. Unghiul de instalare: intre 15 si 55° (la comanda pana la 85°).

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Ferestre Fakro FSP pentru evacuarea fumului
 
Ferestre Fakro FSP pentru evacuarea fumului

Ferestrele FSP P1 au articulatia in partea inferioara si sunt parte a sistemului de ventilatie gravitationala a fumului si gazelor de ardere in caz de incendiu. In plus, permit ventilarea zilnica si luminarea incaperilor. Fiecare fereastra este echipata cu doua motoare electrice (24V) care deschid cerceveaua in urma unui semnal primit de la unitatea centrala de comanda. Cerceveaua are si rol de protectie impotriva vantului atunci cand este deschisa. Disponibile in versiunea standard cu geam P1. Fabricate din lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat in vid. Montajul se face pe acoperisuri cu panta intre 20° si 60° cu rame speciale E_S. Se monteaza astfel incat marginea superioara a ferestrei deschise sa fie sub nivelul coamei. Ferestrele FSP satisfac cerintele standardelor europene in domeniu (EN 12101-2).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ferestre balcon FGH-V Galeria
 
Ferestre balcon FGH-V Galeria

Ferestre inovatoare, in doua canaturi suprapuse, cu dimensiuni generoase care, prin simpla deschidere, se transforma intr-un balcon ce invita la aer curat si de unde se poate admira peisajul panoramic. Inchiderea se face prin intermediul incuietorii multipunct cu fixare in partile laterale. Clapeta de aerare V40P cu reglare automata. Atat canatul superior cat si cel inferior sunt dotate cu sticla laminata antiefractie clasa P2A. Lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid. Lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic. Canatul superior cu dubla articulare, cu doua functii separate de deschidere a cercevelei: prin articulare mediana si prin articulare superioara. Canatul superior se deschide pana la un unghi de 45°. Balustradele laterale sunt integrate in cerceveaua inferioara si se deplaseaza inainte in timpul deschiderii cercevelei. La inchiderea cercevelei, balustrada este ascunsa, nefiind vizibila pe suprafata acoperisului. Echipate ca standard cu set de termoizolare XDP. Rezistenta sporita la efractie - sistemul topSafe. Gama larga de accesorii interioare. Unghiul de instalare: intre 35° si 55°. Se recomanda instalarea in planul acoperisului, fara perete atic.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Ferestre termoizolante de acces pe acoperis FWL, FWR
 
Ferestre termoizolante de acces pe acoperis FWL, FWR

Ferestre termoizolante de acces pe acoperis destinate spatiilor locuibile. Coeficienti de izolare termica identici cu cei ai ferestrelor de mansarda. Permit accesul usor si in siguranta pe acoperis. Unghi maxim de deschidere 90°. Pot fi dotate cu accesorii interioare. Unghiul de instalare: intre 15 si 55°. Tamplarie din lemn de pin impregnat in vid. FWL deschidere in partea stanga. FWR deschidere in partea dreapta.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Fereastra de mansarda
Fereastra de mansarda
Sistem de actionare usi, ferestre, luminatoare
Sistem de actionare usi, ferestre, luminatoare
Mastic, banda, profil de etansare rosturi
Mastic, banda, profil de etansare rosturi
Folie de protectie termica, solara si antiefractie
Folie de protectie termica, solara si antiefractie
Sistem de umbrire pentru exterior, plasa impotriva insectelor, copertina
Sistem de umbrire pentru exterior, plasa impotriva insectelor, copertina
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...