KRONLUX Ferestre de mansarda Srl

Scari modulare metalice LMF Antifoc

Scara alcatuita din 3 parti pliabile, respecta standardele de rezistenta la incendii, oferind in acelasi timp un acces sigur si confortabil la pod. Scara LMF previne timp de 120 de minute (EI2 = 120 min, conform normei EN 13501-2) raspandirea fumului si a focului la etajul neincendiat, superior sau inferior. Specificatii: vanguri telescopice cu mansoane de protectie; usa rezistenta la foc, finisata in alb; sipca ornament; 2 garnituri periferice ce asigura etansarea pe intreg perimetrul tocului; amortizor cu gaz; maner telescopic de sprijin; trepte cu striatii antiderapante iesite in afara liniei vangurilor; posibilitatea instalarii de accesorii suplimentare; sistem pentru montaj rapid; asamblate din fabrica si pregatite pentru montaj simplu si rapid in structura tavanului; sarcina maxima admisa: 200kg; coeficient de transmitanta termica U=0,79 W/m²K; grosimea usii: 8,2cm; grosimea izolatiei: 8cm.

Documente

Specificatii

Alte produse ale companiei
Ferestre circulabile Fakro DXW pentru acoperis terasa
 
Ferestre circulabile Fakro DXW pentru acoperis terasa

Ferestrele circulabile DXW ofera o perspectiva cu totul noua asupra ferestrelor pentru acoperis terasa. Cerceveaua si tocul special intarite permit montarea acestor ferestre la acelasi nivel cu acoperisul. Cu un design modern, rezistenta excelenta si strat anti-derapant aplicat pe ferestre, inovatoarele DXW garanteaza faptul ca se poate pasi in siguranta oriunde pe suprafata lor. Sigura lumina naturala din abundenta in cladirile cu acoperisuri terasa. Suprafata ferestrelor, aflata la acelasi nivel cu acoperisul, si stratul anti-derapant aplicat pe acestea garanteaza faptul ca se poate pasi in sigurata oriunde pe ele. Tocul ferestrelor este fabricat din profile PVC multicamerale, umplute cu material izolator. Ferestrele sunt dotate cu geam dublucameral pasiv, coeficientul de izolare termica pentru intreaga fereastra fiind Uf=0.70 W/m2K. Au capacitate de incarcare sporita si rezistenta anti-efractie excelenta datorita structurii intarite. Pot fi montate pe extensii ale tocului XRD/W de 15 cm (de exemplu, pentru montaj in acoperisuri verzi). Pot fi montate in acoperisuri cu panta cuprinsa intre 0 - 15 grade. Se pot folosi aceleasi accesorii interioare ca la ferestrele tip F (fara cupola) pentru acoperis terasa.
DXW - capacitate de incarcare sporita, design modern si finisaje de inalta calitate, montaj rapid si facil, profilele care faciliteaza finisarea conexiunii ferestrelor cu materialul invelitor, sunt incluse in pachet.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ferestre atic BDR/BDL, BVP si BXP
 
Ferestre atic BDR/BDL, BVP si BXP

Ferestrele atic se monteaza in peretele vertical, la intalnirea cu planul acoperisului, pentru a se combina cu ferestrele de mansarda FAKRO. Sunt dotate cu geam de siguranta P5 sau P2 si feronerie inovatoare cu sistem de inchidere multipunct. Lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid. Lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic. Gama larga de accesorii interioare si exterioare. Montajul se face pe cladiri unde acoperisul are panta cuprinsa intre 15° si 55° si se combina intotdeauna cu fereastra de mansarda.
BDR, BDL - cu deschidere oscilo-batanta, permit inclinarea cercevelei la maxim 11 cm si rotirea laterala pana la 90°, manerul dotat cu incuietoare este situat in partea laterala a cercevelei, fereastra tip BDR are articulatia pe partea dreapta (vedere din interior*), iar cea tip BDL pe partea stanga.
BVP - cu deschidere oscilanta, permite inclinarea cercevelei la maxim 11 cm, manerul dotat cu incuietoare este situat in partea superioara a cercevelei.
BXP - nearticulata (fara deschidere).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ferestre termoizolante de acces pe acoperis FWL, FWR
 
Ferestre termoizolante de acces pe acoperis FWL, FWR

Ferestre termoizolante de acces pe acoperis destinate spatiilor locuibile. Coeficienti de izolare termica identici cu cei ai ferestrelor de mansarda. Permit accesul usor si in siguranta pe acoperis. Unghi maxim de deschidere 90°. Pot fi dotate cu accesorii interioare. Unghiul de instalare: intre 15 si 55°. Tamplarie din lemn de pin impregnat in vid. FWL deschidere in partea stanga. FWR deschidere in partea dreapta.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tunel de lumina Fakro cu tub rigid
 
Tunel de lumina Fakro cu tub rigid

Au un tub rigid fabricat din aluminiu, acoperit cu un strat reflectorizant pe baza de argint, ce asigura un randament al transferului de lumina de pana la 98%. Lungimea standard a tubului este de 210 cm (pentru tubul cu diametrul de 550 mm, lungimea standard este de 180cm). Lungimea maxima admisa este de 12 m. In cazul acoperisurilor tip terasa, pentru fiecare tunel de lumina este necesar kitul de instalare termoizolat SFP impreuna cu rama de etansare SLP. Gama larga de accesorii suplimentare. Cotul SRK se achizitioneaza obligatoriu la toate tunelele cu diametrul de 550 mm. Unghiul de instalare: 15-60° (in cazul utilizarii SFP/SLP, unghiul de instalare: 0-15°).
SRT - echipat cu o cupola confectionata din policarbonat, rezistenta la radiatii UV. Rama de etansare se achizitioneaza separat.
SRZ/SRS - se compune dintr-un cadru de aluminiu cu geam securizat integrat, de 4 mm grosime. Rama de etansare este parte integranta a tunelului de lumina (SRZ - cu rama de etansare pentru invelitori ondulate, SRS - cu rama de etansare pentru invelitori plate).
SRZ-L/SRS-L - se compune dintr-un cadru de aluminiu cu geam securizat integrat, de 4 mm grosime. Rama de etansare este parte integranta a tunelului de lumina, lumineaza si zona podului unde este montat. Tunelul SRZ-L are rama de etansare pentru invelitori ondulate, iar SRS-L are rama de etansare pentru invelitori plate.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ferestre de evacuare fum Fakro pentru acoperis terasa
 
Ferestre de evacuare fum Fakro pentru acoperis terasa

DSF si DSC au rolul de a elimina fumul si gazele care se produc in timpul unui incendiu. In afara conditiilor speciale (pentru care au fost create), ele pot fi utilizate pentru ventilare si luminare. Asadar, combina int-un singur produs functiile standard ale unei ferestre pentru acoperis terasa cu functia special de evacuare automata a fumului. Izolatia termica excelenta si constructia ferestrelor garanteaza performanta acestora. Asigura lumina naturala din abundenta in cladirile cu acoperisuri terasa. Tocul ferestrelor de evacuare a fumului este fabricat din profile PVC multicamerale, umplute cu material izolator. Se deschid cu usurinta pentru a permite fixarea in pozitie standard de ventilatie (circulatia zilnica a aerului proaspat). Cerceveaua se ridica 23 cm in timpul operatiunilor zilnice de ventilatie, iar in caz de incendiu, se ridica 50 cm. Elementele care compun sistemul de deschidere a cercevelei nu sunt vizibile cand fereastra este inchisa. Sistemul de deschidere, impreuna cu cele 2 sau 4 motoare electrice (24V), asigura operarea perfecta a ferestrei si un acces facil pentru operatiunile de intretinere a echipamentelor electrice. Pot fi montate in acoperisuri cu panta cuprinsa intre 0 - 15 grade. In cazul unui acoperis inclinat, pentru a asigura functionarea corecta a ferestrelor, in timpul montajului trebuie construita o baza care sa asigure planeitate (0 grade) suprafetei pe care se monteaza fereastra.
DSF - ferestre de evacuare a fumului pentru acoperis terasa, cu geam inovator, design modern, dotate cu geam inovator DU6, cu Ug = 0,5 W/m²K, coeficientul pentru intreaga fereastra fiind Uf = 0,79 W/m²K pentru dimensiunea 120×120 cm, conform EN 14351-1, dimensiunea 105×105 cm are o suprafata de ventilatie a fumului de 1 m×, fiind in conformitate cu standardele valabile in multe tari.
DSC - ferestre de evacuare a fumului pentru acoperis terasa, cu cupola din policarbonat durabil. Cupola poate fi transparenta DSC-C sau mata DSC-M. Dotate cu geam de siguranta P2 (Ug = 1,1 W/m²K).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Scara pentru pod
Scara pentru pod
Planseu, buiandrug
Planseu, buiandrug
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...