a_49_d_22_1563788701457_internorm_ablak_logo.jpg Usa de intrare Linea

Seria de usi din aluminu Linea, cu adancime de montare 80 mm, are o stabilitate deosebita si o izolare termica perfecta. Usile sunt dotate cu balamale reglabile in trei directii.

Documente

Alte produse ale companiei

 
Fereastra cu canate cuplate din plastic/aluminiu KV 240

Fereastra cu canate cuplate din plastic/aluminiu KV 240 este disponibila in variantele studio si home pure. La modelul de baza izolare termica cu vitraj triplustratificat (Ug = 0,95 W/m²K) Uw = 1,1 W/m²K. Valoarea cea mai buna a izolarii termice pe langa o greutate redusa pana la Uw 0,80 W/m²K(cu vitraj 3light). Izolare fonica pana la 45 dB (cu vitraj corespunzator). Adancime de montare 71 mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Fereastra din lemn/aluminiu cu canate cuplate HV 240

Fereastra din lemn/aluminiu cu canate cuplate HV 240 este disponibila in variantele studio si home pure. La modelul de baza izolare termica cu vitraj triplustratificat (Ug = 0,90 W/m²K) Uw = 0,96 W/m²K. Valoarea cea mai buna a izolarii termice pe langa o greutate redusa pana la Uw 0,63 W/m²K (cu vitraj 3light) – cu certificat de casa pasiva. Izolare fonica pana la 45 dB (cu vitraj corespunzator). Adancime de montare 85 mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Fereastra din lemn/aluminiu HF 410

Prin sortimentul bogat de culoare si material lemnos, noua fereastra din lemn/aluminiu HF 410 asigura nenumarate posibilitati pentru designul spatiului de locuit. Stejar si frasin, care, pe langa molid, se regasesc in ofertele Internorm, prezentand un raport calitate/pret atragator.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Fereastra din plastic/aluminiu cu canate cuplate KV 440

Pe langa designul cu montare in plan, fereastra cu canaturi cuplate asigura si un confort perfect. Elementul de umbrire este montat printre geamuri, ceea ce il protejeaza de murdarire, totodata asigura si intimitatea locuintei. Sa uitam deci curatarea individuala greoaie a lamelelor. Umbrirea I-tec are multe avantaje si in domeniul manipularii. Umbrirea poate fi actionata fara sursa electrica exterioara, datorita elementul solar si acumulatorului. Prin I-tec SmartWindow elementele de umbrire pot fi comandate prin tableta sau prin telefon smartphone.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Fereastra din plastic si plastic/aluminiu KF 400

Fereastra din plastic si plastic/aluminiu KF 400 este disponibila in varianta studio. In cazul modelului standard, izolarea termica se realizeaza cu vitraj triplustratificat SOLAR+ si racord lateral cu conductibilitate termica redusa (Ug = 0,6 W/m2²K) Uw = 0,79 W/m²K. Valoarea cea mai buna a izolarii termice pana la Uw 0,69 W/m²K (cu vitraj corespunzator). Izolare fonica pana la 42 dB (cu vitraj corespunzator). Adancime de montare 90 mm. Vetro design permite arhitecturi cu sau fara canaturi. Canat de sticla - nu exista diferenta intre infatisarea externa a elementelor fixe si mobile. Arhitectura fara toc - ferestrele pot fi tencuite pe trei laturi. La cerere cu optica de toc profilata. Latimi vizibile inguste pana la 87 mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Fereastra si usa metalica, profil metalic
Fereastra si usa metalica, profil metalic
Sistem de actionare usi, ferestre, luminatoare
Sistem de actionare usi, ferestre, luminatoare
Mastic, banda, profil de etansare rosturi, rama de etansare
Mastic, banda, profil de etansare rosturi, rama de etansare
Broasca
Broasca
Glaf de fereastra, pervaz
Glaf de fereastra, pervaz

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...